Лазар Нешић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Upropastili ste mi temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ја се извињавам Лари што сам кварио тему, ево као искупљење моја права слика (немам бољу): Милан Б, Драгана., Ignjatije and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 DJ je stigao, počinje žurka... :brokoli: Срђан Шијакињић, Плутон, keka and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Prokle, pa kud bas ovu u pijanom stanju Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Prokle, pa kud bas ovu u pijanom stanju Шта да ти кажем ... то је сурова реалност Mironosica and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Шта се фемкате Ђе ме нађе... Лидија Миленковић, Crnokosa, Arsenija and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 @, Шта се дешава с тобом на овој слици!!!? Човјече, па теби дух напушта тијело 0110_hahaha Какве су ово астралне пројекције!??? Шта се то дешава??? :4869: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Какве су ово астралне пројекције!??? Шта се то дешава??? Што би рекао Басара: метафизика алкохолизма Биљана and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ево, обећала сам...моја најлепша, да покажем своје мајмунчиће... 4chsmu1 Драшко је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 А ти отвори другу! Još uvek se nadam da će tema jednog dana vaskrsnuti iz zaborava. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 А ја(и неколицина) да ћеш ти поставити своју фотографију.. . keka, Gordana ., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ево и мене...прави бајкер и рокер! Милан Ракић, Биљана, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 А ја(и неколицина) да ћеш ти поставити своју фотографију.. . http://www.youtube.com/watch?v=ThxmgXMBpoM Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pa kako zamisljas da ti zazivi tema a sama ne postavljas svoje slike? Mironosica and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ThxmgXMBpoM Хахаха врх! Значи сви форумаши који су постављали воју слику ће овако проћи.. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука