Jump to content

Jedan forumaš - jedna slika

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја се извињавам Лари што сам кварио тему, ево као искупљење моја права слика (немам бољу):

558362_10151046313629854_1968392140_n.jp

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

@,

Шта се дешава с тобом на овој слици!!!? :0222_shocked:  Човјече, па теби дух напушта тијело  0110_hahaha 

Какве су ово астралне пројекције!??? Шта се то дешава???   :unbelieveble:  :unbelieveble:    :cheesy3:  :D   :4869:  ;)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Какве су ово астралне пројекције!??? Шта се то дешава???

Што би рекао Басара: метафизика алкохолизма :D

Подели на овим сајтовима

Ево, обећала сам...моја најлепша, да покажем своје мајмунчиће... 4chsmu1

decolte-1.jpg

Подели на овим сајтовима

А ја(и неколицина) да ћеш ти поставити своју фотографију.. . :945729:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Хахаха врх! Значи сви форумаши који су постављали воју слику ће овако проћи.. :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...