Jump to content

Američka pravda - rasističke presude

Оцени ову тему

Препоручена порука

То су већином добре ствари за Ирак.

А читава ирачка привреда вероватно не вреди више од једне веће америчке компаније...

Iraq GDP: 115.4 billion USD

Apple Inc: 660.0 billion USD

Da, dobro je da sve kompanije odu u americko vlasnistvo, a samim tim i resursi koje eksploatisu.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da, dobro je da sve kompanije odu u americko vlasnistvo, a samim tim i resursi koje eksploatisu.

Добро је да буду приватизоване, да се поштује власништво, да се уклоне препреке за трговину. То су све елементарне ствари неопходне за функционисање привреде.

Као што ти бројке изнад јасно говоре, Амери немају ту пуно шта да "експлоатишу". Фејсбук прави више пара него цела ирачка привреда...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Добро је да буду приватизоване, да се поштује власништво, да се уклоне препреке за трговину. То су све елементарне ствари неопходне за функционисање привреде.

Као што ти бројке изнад јасно говоре, Амери немају ту пуно шта да "експлоатишу". Фејсбук прави више пара него цела ирачка привреда...

Nije dobro jer u ovom slucaju Ameri uzimaju skoro sav profit.

Samo 3,400,000 barela nafte dnevno.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

@Solomon Kane

Важи. То бреме што га носиш мора да је изузетно тешко, само ти још ја фалим. Ај здраво, уживај у фантазијама.

Па јесте...бесмислених бремена, оличених у ликовима и ставовима који се подударају са твојим профилом и наступом, има много, али се, сходно својој талентовано површној и крајње једноставној природи, лако одбацују те не представљају никакав проблем, не брини се! Ајд у здравље ти мени да поживиш! ;)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ето сад и ти. Шта би било кад би било. Па шта би било ?  Цео свет би био у духу морала, јунаштва и Православља... са мирисом лесковачког роштиља, шљивовице и гибанице, уз звуке  весеља, труба и прангија.

Да...баш би свијет био весео. Људи су људи, са ког год да су меридијана, али различити услови стварају различите врсте људи и нација. Ми смо овакви весељаци јер смо никли на основама отвореног сељачког друштва, док су, ето, Хрвати прошли кроз метаморфозу и постали попут европских грађанских друштава и на том основу су саздали свој данашњи менталитет. Да смо као нација одрасли ми, Хрвати, Мађари, Цигани, на основама на којима су Американци, исту бисмо игру играли, и ми и они.

Ми пролазимо овако како пролазимо због илузија које имамо о себи. Не дао Бог да што лоше кажеш о Србима! ХЕРЕЗА; БЛАСФЕМИЈА! А кога ћу критиковати првог него онога до кога ми је стало, је ли? Нећу да га лажем и узносим у небеса, него да му отворим очи. Родитељ се највише љути на своје дијете, а не на туђу дјецу.

Подели на овим сајтовима

Sta komunizam uradi coveku.. strasno nesto... nisu Americko vlasnistvo nego privatno vlasnistvo. Apple nije drzavna firma niti javno preduzece. 

Apple je americko vlasnistvo isto koliko je DELTA srpsko vlasnistvo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja ne bih zaposlio homofobe [ukazuje na neprosvetljenost] i one koji se zalazu za zabranu parade [pokazuje da ne razumeju princip neotudjivih i urodjenih licnih prava, sto je na nivou treceg gimnazije, pa misle da je bitno "koliko nas je protiv"] iz veoma konkretnih razloga.

Glupacima je mesto na navijackoj tribini i na tribini Dveri srbskih, ne na fakultetima, zao mi je ako zvucim kao hejter ili ako je neko odlucio da bude uvredjen.

A tebi je mesto u sumi sa sekirom ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Da je u pitanju fakultet i da imam tu moc, naravno da bih izbacio nekoga ko vredja na osnovu neceg takog.

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Al' bi vedrio i oblacio, ha .... kao  pravi fasista .....

Подели на овим сајтовима

Apple je americko vlasnistvo isto koliko je DELTA srpsko vlasnistvo.

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Hajde ti sada majstore odgovori kome pripoada "Delta" sa Miskovicem u prdekani?

Sta mislis hoce li on da prodaje kompaniju ? Ili da daje otkaze ili zaposljava? Mislim, vlasnik je, gazda, kupio za svoje pare koje je ustedeo dok je radio u student servisu ....

Подели на овим сајтовима

A tebi je mesto u sumi sa sekirom ...

:D

Sta li si ti sve u zivotu konzumirao u zivotu kad onake nebuloze mozes da odvaljujes u zrelom dobu, necu nikad saznati...

. U tom slučaju neće spoljni neprijatelj da pobedi Ameriku, nego Amerika ima sama sebe da uništi, kao čovek koji samo ždere i ždere i onda crkne jer ga udari srčani udar ili giht, zabadava što ga je cela armija čuvala da mu niko nije mogao prići - smrt, Bogu hvala, ne zna za novac, njega ne možeš da kupiš.

Fora je sto je ta siledzijska politika losa za njih same, ali pocinju i to da shvataju polako...

Подели на овим сајтовима

Hajde ti sada majstore odgovori kome pripoada "Delta" sa Miskovicem u prdekani?

Ako je u prdekani ne znaci da su mu oduzeta svojinska prava, i kakve to veze ima sa tim sto Amerika nije vlasnik apple?

Je l kapiras ti da Gerhard covek tripuje da apple explotise?

Mislim iskreno se nadam da ne verujes u to da je apple neka zla kompanija posto koristis njihov produkt i time im pomazes da opstanu... u tom sluchaju si extremno licemeran...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Како рекох...та твоја "моћ" би трајала до оног тренутка док не би покушао да реализујеш оно из горњег примера. ;)

Verovatno bi to bilo protiv propisa fakulteta, pa ne bi bilo neka moja samovolja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...