Jump to content

Američka pravda - rasističke presude

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zanimljiv si ti covek...      sa socioloskog aspekta.

Tebi izgleda nije poznato da u jednoj slobodnoj  pravbnoj drzavi su svi ravnopravni pa i homofobi i niko ne sme da proganja nikoga?

Pa ni univerziteti?

Nisi cuo za to?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A drzava ne propisuje zakone vec univerzitet?

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

E brate .... bolji ste od njuza majke mi ...

Univerzitet ima ogromnu autonomiju u donosenju sopstvenih propisa, isto kao i pojedinacne drzave. Ne moze da drzava donosi univerzitetske propise, niti bi ovi to dopustili na kraju krajeva, vecina tamosnjih univerziteta je privatna.

Sad jasno, ne moze univerzitet doneti neki protivustavan propis - da su dozvoljena ubijanja odredjenih ljudi i tome slicno.

Подели на овим сајтовима

Nisi cuo za onaj slucaj o kome sam pisao?

Je li to progon ili nije? 

Nisam cuo, voleo bih da mi das ceo sluchaj da procitam o cem use radi pa onda da diskutujemo o tom slucaju. 

Tebi izgleda nije poznato da u jednoj slobodnoj  pravbnoj drzavi su svi ravnopravni pa i homofobi i niko ne sme da proganja nikoga?

Pa ni univerziteti?

Ravnopravni su pred drzavom. Ali to ne znaci da ja tebe moram da gledam kao na ravnopravnog sebi u socijalnim ili poslovnim odnosima.

Privatni univerzitet ima pravo da bira koga ce da drzi da radi tu. Ukoliko ja zelim da mi homosexualci dodju i daju novac da studiraju kod mene, ja sigurno ne zelim homofoba koji ce da ih vredja u osoblju. Posebno ne ako ce tu homofobiju da iskazu.

Isto bi bilo kada bi gej sluzhbenik banke krenuo da "muva" musteriju banke. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

iverziteti i firme takodje propisuju zakone, to se zove unutrasnje pravo firme. Statuti itd.. sve su to "zakoni" to jest pravne norme.  Drzava SAD nikom ne zabranjuje da bude homofob niti da vodi anti gej demonstracije, stavio sam ti sliku sa jedne takve gore.

Znaci ja mogu da otvorim firmu i da mucim zaposlene usijanim gvozdjem? 

U tom slucaju drzava nema veze sa tim jer je to moje "unutrasne pravo" i "zakonodavstvo"?

Подели на овим сајтовима

Nisam cuo, voleo bih da mi das ceo sluchaj da procitam o cem use radi pa onda da diskutujemo o tom slucaju. 

Neki asistent je sutnut sa univerziteta jer je nekoga nazvao prljavom pedrecinom ili nesto slicno.

Подели на овим сајтовима

Svaki slucaj je prica za sebe, ovde ima samo vulgarne sovjetske propagande. 

Znaci ja mogu da otvorim firmu i da mucim zaposlene usijanim gvozdjem? 

U tom slucaju drzava nema veze sa tim jer je to moje "unutrasne pravo" i "zakonodavstvo"?

Ne smes da povredjujes i mucis nikoga, zakoni koji odredjuju to su stariji u hijerarhiji od univerzitetskih propisa.

Ne mogu da verujem da ovo mora da se govori...

Подели на овим сајтовима

Ravnopravni su pred drzavom. Ali to ne znaci da ja tebe moram da gledam kao na ravnopravnog sebi u socijalnim ili poslovnim odnosima.

Privatni univerzitet ima pravo da bira koga ce da drzi da radi tu. Ukoliko ja zelim da mi homosexualci dodju i daju novac da studiraju kod mene, ja sigurno ne zelim homofoba koji ce da ih vredja u osoblju. 

Ukoliko zelim homofobe u mojoj grupi za sah, sigurno ne zelim da idem tamo gde homosexualac radi. 

Ne znam sta ti tu nije jasno.

Meni je sve jasno ali tebi kao i obicno nije.

Gde je ravnopravnost jednog homofoba koji je dobio otkaz?

Da bude ravnopravan sa pederom koji ne sme da dobioje otkaz zato sto je peder jer ce drzava odrati poslodavca u tom slucaju.

Gde je tu ravnopravnost i kako se tolerisanje dioskriminacije homofoba uklapa u tvoju liberalnu drzavu?

Stvar je u tome sto vi uopste niste liberali.

Подели на овим сајтовима

I da povremeno ugnjetavaju manjine i tlace ostatak svijeta.

Па то ради ваша "јака држава" коју толико обожавате.

Амерички народ је већином против рата, њима не одговара уопште да шаљу децу да гину и остављају руке и ноге по неким забитима. То раде људи попут вас.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Svaki slucaj je prica za sebe, ovde ima samo vulgarne sovjetske propagande. 

Znaci i neistinama se sluzis. Znas za slucaj, nije ti nepoznmat, ali se kopristis neistinama ...

Klasican liberal ...

Подели на овим сајтовима

Gde je ravnopravnost jednog homofoba koji je dobio otkaz?

Da bude ravnopravan sa pederom koji ne sme da dobioje otkaz zato sto je peder jer ce drzava odrati poslodavca u tom slucaju.

I homofob i homosexualac mogu da dobiju otkaz ukoliko njihova homofobija ili homosexualizam uticu negativno na posao. Ne znam sta ti tu nije jasno? Ali ne moze homosexualac da dobije otkaz SAMO zato sto je homosexualac niti homofob samo zato sto je homofob.

Dao sam ti lep primer, homosexualac ne bi smeo da muva klijente, homofob ne bi smeo da vredja klijente. 

To nije progon to je davanje otkaza zaposlenom koji nanosi stetu firmi. 

U tvom primeru, homofob nije bio samo homofob nego je svoju homofobiju preneo na poslovni teren. Vredjao je kolegu ili koga vec. A to je, slozices se, negativno za poso. 

Meni je sve jasno ali tebi kao i obicno nije.

Ti si brate moj najpametniji na ovom svetu i sve ti je jasno. Svi mi to znamo, ne znam ni sta diskutujem sa tobom uospte.

Provalio si ti i zle amere, i provalio sletanje na mesec i teoriju evolucije kao laz. (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

To je spoljna politika americke vlade i vecina ovde se slaze sa tobom. Ali nije u redu da zato sto ti se njihova spoljna politika ne svidja lupetas gluposti o tome kako je njihov unutrasnji pravni sistem nedemokratski i nepravedan. 

Spoljasjni odnosi su svakako nepravedni i antidemokratski, ali unutrasjni odnosi amerike prema njenim gradjanima i nezavisnosti instucija, nezavisnosti sudova  su medju najboljim na svetu. 

Odnosi prema gradjanima su krajnje licemjerni. Navodno im je "sve" dozvoljeno, ali ako dovedu u pitanje sam sistem i bogatase u njemu, odmah bivaju prebijeni kao kod akcije "Okupirajmo Wall Street". Da ne govorim o tome da su pod plastom ljudskih sloboda doveli do potpunog moralnog i civilizacijskog posrtanja drustva.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Ti mozes da uzmes knjigu u sake pre nego sto krenes da lupetas. Pravo firme ne deluje jace od prava drzave. To su nizi pravni akti. 

Onda ti ne lupaj i ne pricaj o statutima i zakonima na univerzitetu i objasni mi kako moze da univerzitet da otkaz homofobu i da ga diskriminise u "liberalnoj" Americi gde drzava ne proganja podanike?

Подели на овим сајтовима

Pa Ameri i gledaju svoja posla.. Drugo je njihova vlada. Prosečan Amer i ne zna gde je Avganistan ili Irak a tamo im vlada vodi ratove.

Mozda i ne znaju gdje se nalazi, ali zato podrzavaju svoju vladu u tim ratovima jer drzava profitira na taj nacin pa je i samim gradjanima bolje. Kada bi malo ogladnjeli, odmah bi se upitali "a zasto se mi trosimo u tim ratovima sirom svijeta, daj da to prekinemo i vidimo kako da rijesimo svoje unutrasnje probleme". Medjutim, ovako se eksploatise ostatak svijeta a svoje zalihe cuvaju, pa se onda svi prave mutavi kako ne znaju gdje je Afganistan.

• Волим 1

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...