Deki992 Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Za one koji nisu upuceni,evo nesto detaljnije od fiziognomiji: http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.303.html%3A371309-Na-celu-pise-koliko-volimo Koliko ste dobri fiziognomi i uopste da li mislite da necije crte lica mogu imati veze sa tim kakav je neko covek? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Ja gledam u oci najvise tu se sve vidi..i tuga i radost i zloba i dobra namera...ogledalo duse sto bi se reklo..... Deki992 and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Oblik lica je ono što se prvo primjećuje prilikom upoznavanja s nekom osobom. Postoje tri osnovna tipa lica, četvrtasto, ovalno i trokutasto, a svako od njih ima svoje karakteristike. Osobe s licem u obliku trokuta ne vole okolišanje, nego cijene direktnost i iskrenost. Osobe sa ovalnim licem imaju razumjevanja za druge i uvijek su spremne saslušati probleme drugih, dok su sa četvrtastim vrlo stroge prema sebi i drugima, cijene rad i trud. Čelo je najizražajnije i najupadljivije na licu, pa fiziognomija daje određene katakteristike na osnovu njegovog izgleda. Gornji dio čela predstavlja intelekt, pa je samim tim osobama kod kojih je izražen ovaj dio čela naglašena intelektualnost. Izraženiji donji dio čela (dio iznad obrva), ukazuje na osobe koje vole uživati u životu. Srednji dio čela pripada emocijama, a osobe sa izraženim ovim dijelom čela vode se srcem, dok je razum u drugom planu. Oči su ogledalo duše i govore mnogo o karakteristikama jedne osobe. Osobe sa sitnim očima su iskrene, direktne i otvorene. Odlično vladaju svakom situacijom u kojoj se nađu, snalažljive su i komunikativne. Oni koji imaju velike oči uživaju u dugim razgovorima, vrlo su kreativni i veliki su sanjari. Usne također zauzimaju značajno mjesto u fiziognomiji . Osobe punih usana su hedonisti, senzualne su i zavodljive, dok su oni sa tankim usnama praktični i hladniji u odnosu s drugima. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 ogledalo duse sto bi se reklo..... Очи су огледало душе и говоре много о карактеристикама једне особе. Особе са ситним очима су искрене, директне и отворене. Одлично владају сваком ситуацијом у којој се нађу, сналажљиве су и комуникативне. Они који имају велике очи уживају у дугим разговорима, врло су креативни и велики су сањари. Усне такође заузимају значајно место у физиогномији . Особе пуних усана су хедонисти, сензуалне су и заводљиве, док су они са танким уснама практични и хладнији у односу с другима ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 15, 2013 Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Аха... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2013 Jos odavno sam primetio vezu izmedju necijeg karaktera i njegovog lika,tek sam kasnije skapirao da postoji oblast koja se bavi time.Inace,mislim da sam bas dobar u tome. Jednostavno iz najprostijeg osmeha se moze dosta toga zakljuciti o nekoj osobi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука