Jump to content

Muftijina poruka Srbima

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nije mi samo jasna ova muftijina prica,mi hocemo ovo,mi hocemo ono.Je l on svestan da su Novi Pazar,Sjenica,Tutin gradovi u Srbiji isto kao i Beograd,Novi Sad,Kragujevac...Stoga,licnosti koje su obelezile srpsku istoriju su bitne kako u Kragujevcu tako i u Novom Pazaru.
Njegov govor ima smisla kada pominje Mladica u Srebrenici,tu nasa vlast i ne moze da odredjuje ciji ce spomenik staviti zato sto je tudja drzava u pitanju,ali na teritoriji svoje drzave to ne bi trebalo da bude problem.
Problem je u tome sto je on izgleda umislio da zivi u drzavi Sandzak a ne jos samo jednoj oblasti republike Srbije.

Подели на овим сајтовима

Ja nisam protiv toga da mi Muftija da njegov x5. (: 

Ko je bre njemu napravio koji genocid, ako je tamo bio ikad bilo kakav genocid njegovi dedovi su ucestvovali u tome.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Али је зато за њега сасвим исправно да имају улице зелених беретки и патриотске лиге, чак и једна епархија је на тој адреси.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Gangster u haljinama.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Belgičtí islamisté řádí doma a zřejmě bojují i v Sýrii

Belgijski islamisti u Belgiji prave nerede a prema svim informacijama ratuju u Siriji

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/belgicti-islamiste-radi-doma-a-zrejme-bojuji-i-v-syrii_242011.html

Bruselská džihádistická organizce „Sharia4Belgium“ už Belgičanům radí,

že když se jim islám nelíbí, ať se z Belgie vystěhují. 

Briseklska džihadistička organizacija „Sharia4Belgium“ već savjetuje Belgijancimam

ako vam se islam ne sviđa odselite se iz Belgije

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...