Jump to content

Позоришта...волите их?

Оцени ову тему

Jefimija

Да ли волите позоришта?  

10 члановâ је гласало

1. 1. Да ли волите позоришта?

• Да
    • Не
      0
    • Никада нисам био у позоришту
      0
    • Гледам позоришне представе само преко нета :)
      0

Препоручена порука

С обзиром да волим позориште и чини ми се редовно га посећујем волела бих да са осталим члановима форума поделим утиске о представама које су гледали и које би препоручили другима.

Ја сам пре неко вече у подруму Атељеа 212 гледала представу '' Поморанџина кора'', по мени је вреди погледати додуше препоручила бих је женском делу форума јер је тема некако ''женска'' и бави се проблемом жена у данашњем друштву

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Предсатву коју бих препоручила ПЕВАЈ БРАТЕ, погледала сам је преко нета, знам да није исти доживљај, али је представа одлична.

http://www.youtube.com/watch?v=5ECKGpWgteE

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

Остале су ми од прошле сезоне две представе у сећању (по добром утиску):

"Чекаоница" My link

на репертоару је и сад у септембру, Атеље је у питању,

али ми је још боља "Џепови пуни камења", исто Атеље, њу бих радо погледала још који пут

My link

Да не коментаришем детаљније пошто ми утисци нису тако свежи, ставила сам линкове па погледајте.

Подели на овим сајтовима

Нешто сам забрљала са линковима, да пробам овако:

Остале су ми од прошле сезоне две представе у сећању (по добром утиску):

"Чекаоница" http://www.pozorista.com/predstava/cekaonica/1292/

на репертоару је и сад у септембру, Атеље је у питању,

али ми је још боља "Џепови пуни камења", исто Атеље, њу бих радо погледала још који пут

http://www.pozorista.com/predstava/dzepovi-puni-kamenja/525/

Да не коментаришем детаљније пошто ми утисци нису тако свежи, ставила сам линкове па погледајте.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

На сцени "Раша Плаовић" Народног позоришта има сјајних представа.

Осим "Загонетних варијација", одличне су и "Хеда Габлер" и "Женидба". За сваку препоруку!

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Vazno-je-zvati-se-Ernest-Narodno-pozoriste-860_1326297450_420x0.jpg

"Важно је звати се Ернест", О. Вајлд

Можда је Оскар Вајлд заиста весник времена које још није дошло...

Ако има љубитеља кемпа, на сцени Раша Плаовић у Народном позоришту погледајте никад савременије виђење овог комада.

Мени лично овакав лакрдијашки приступ не прија. Али музика је одлична!

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Кажу и да је "Буба у уху" ваљање од смеха, али нисам гледао.

Ја сам је гледао два пута као клинац и пре пар година поново.

Има измена у постави оригиналне екипе па то више није "то", мада је представа пријатна и опуштајућа.

Препоручио бих Зијаха Соколовића у "Славија" позоришту, монодрама, само су столице благи ужас...

Подели на овим сајтовима

toplo preporučujem svima koji žive u Beogradu i mogu da dodju u beogradsko dramsko pozorište, predstavu "dnevna zapovest"

ovaj komad je napisao moj drug, jaka predstava, dosta aktuelna.....nije možda za svačiji želudac ali priča je snažna, režija odlična

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...