sanja84 Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 1 сат, Задње Време рече Пс. Мудар човек не бере цвет да би га мирисао него клекне помирише га и настави даље. ...do sledećeg cveta? E kad se nađe cvetak zanovetak...onda u saksiju i kući, zaliva se koliko put nedeljno, prskati za listanje, za hranjenje listova..pa da da cvetak zanovetak i kiseonik, i hlad i sve što zatreba a i da bude lepo Želim vam svima po jedan super cvetak zanovetak..da nestanu brige... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 3 часа, sanja84 рече ...do sledećeg cveta? E kad se nađe cvetak zanovetak...onda u saksiju i kući, zaliva se koliko put nedeljno, prskati za listanje, za hranjenje listova..pa da da cvetak zanovetak i kiseonik, i hlad i sve što zatreba a i da bude lepo Želim vam svima po jedan super cvetak zanovetak..da nestanu brige... Када човек престане да жуди за оним шта нема и почне да види оно шта има и томе да се радује биће задовољан својим животом Flojd, Adelaida and sanja84 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 14 часа, Задње Време рече Цеца има песму која каже; Остављене боли срам Срамота јер нису успели Неуспех те вуче.Ми све радимо да се докажемо као успешни и неуспех зна да боли. И ти сад желиш да отколониш тај свој бол. Нађе човек цвет у пољу и окачи га на ревер да му буде украс и да га мирише: а он се суши и умуре на његовом реверу. Тако ми нађемо лепу цуру и трудимо се да је уберемо као цвет да нам буде украс да сви виде шта смо освојили. А цвет вене на нашем реверу, и ускоро сво друго цвеће боље изгледа од нашег цвета јер жеља за успехом нас вуче даље. Ја сам некада мислио да што човек више девојака освоји да је већи човек да је успешнији од других и то је покретало цео мој живот. Док нисам схватио да само доброта чини да неко буде човек, зло чини да будемо нечовек Својина се не види: Купи жовек дијамантски прстен и стави га на руку. И диви му се месец дана, ужива у својој величини и успеху, А после тога престане да га примећује, сад су друге ствари мера успеха и он жуди за њима а прстен као и да нема више. Зато су туђе жене увек занимљивије од своје жене; она је освојена и у њој више нема дражи. Како је тешко разумети шта нас нагони да радимо тако како радимо Пс. Мудар човек не бере цвет да би га мирисао него клекне помирише га и настави даље. Brate, cvetak koji uberem imam da mazim i pazim i uzivam dok zalivam. Nece sigurno uvenuti. Pa cak i da nije mnogo lep pored mene ce da procveta. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 13, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2019 пре 12 часа, sanja84 рече ...do sledećeg cveta? E kad se nađe cvetak zanovetak...onda u saksiju i kući, zaliva se koliko put nedeljno, prskati za listanje, za hranjenje listova..pa da da cvetak zanovetak i kiseonik, i hlad i sve što zatreba a i da bude lepo Želim vam svima po jedan super cvetak zanovetak..da nestanu brige... Jao nemoj samo cvetak zanovetak... ? Uh. Bolje kad cvetak ne zanovece mnogo, ce se umori covek od tolikog zanovetanja. Uh. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Glas razuma Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 11.2.2019. at 7:33, Задње Време рече Неби било лоше да престанеш да ми персираш. Персирање је одраз недостатка љубави. Кад неко хоће да ти постави границу докле можеш да идеш онда ти он персира. Тако професори то траже од ученика, официри од подрежених, Снајка тако постави границу свекрви, (ви госпођо мама). А тамо где је граница ту нема слободе, а где нема слободе нема ни љубави. Па Богу се обраћамо са ТИ јер је наш отац и воли нас, не поставља нам границу. Персирање је одраз лажних вредности овог света и недостатак хришћанске културе. Извини можда мало грубо све ово износим ал неволим кад ми се поставља граница. Nema ništa loše u postavljanju zdravih granica. Tamo gde se granice "preskaču", valja biti na oprezu. Uopšte nije istina da Bog Otac ne postavlja granice. Tako da, zbogom Vam i svako dobro od Gospoda. http://www.imanade.org/sta-je-istinsko-samopouzdanje-i-da-li-je-hriscanski-nekoga-odbiti/?pismo=lat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Glas razuma Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 http://svetosavljemoje.blogspot.com/2011/10/bozanska-odezdao-tome-kako-zadobiti.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука