Jump to content

VIDEO: BESMRTNOST: Budistički monah umro 1927. i još uvijek je ŽIV!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Još jedna konstatacija, da li je netruležni budistički sveštenik točio miro kad su ga pronašli?

Nije ti to konstatacija, to je pitanje. Vidiš da si stavio upitnik na kraju.

Pa možda se poučili od nekog. Oni su vrlo učenljivi, ti monasi budistički. 

Očigledno ovdje razmjenjuju svoja spiritualna iskustva, 

taj đakon tamo to sad sve zapisuje šta taj monah priča.

Cambodia_visit_Nov_2011_4_big.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Zayron, U kom je ovo gradu slikano? 

U Phnom Penhu / Cambodia, ekumenska posjeta moskovskog Patrijarhata RPC:

http://cambodia.orthodox.or.th/index.php?content=news_list&news_id=2011.11.24_1〈=en

Cambodia_visit_Nov_2011_7.jpg

Vidiš, taj mladenec stalno nešto piše i zapisuje svuda po slikama.

Vjerovatno se radi o nekim za Ruse vrlo, vrlo važnim informacijama. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da je u budističkom hramu je se vidi Budina slika na zidu. 

Pa šta to ima veze, i mi imamo Hristove i Bogorodičine i svetačke ikone i slike po kućama.

Evo lijepe ekumenističke svečanosti, Njegova Svatost Dalai Lama, 

Tenzin Gyatso (1935- ),His Holiness the 14th Dalai Lama, 

propovijeda u Tallinu u Estoniji pred crkvom.

01-dalai-lama-estonia-1.jpg?w=1200&h=800

01-dalai-lama-estonia-2.jpg?w=1200&h=800

Подели на овим сајтовима

@@Zayron, Ne možeš da porediš nas i njih mi smo sasvim drugačiji. Zayrone mani se ove žute sekte niti je ovaj Njegova Svetost niti je ovaj propoved ispred Crkve propoved to je obično mlaćenje prazne slame. 

pa to mu je oficijalni naziv Njegova Svetost, kao kad kralja nazivaš Njegovo Veličanstvo,

on hoda po svijetu ne toliko zbog budizma već zbog Tibeta, vidiš da su okupirani od Kineza 

A ovi mladenci na slici su ustvari bokseri a učestvuju u budističkom ritualnom hramovnom boksu, 

to nije obični boks meč već takav duhovni prožitak, kad te nokautira doživiš satori, prosvjetljenje.

Vidim da se vi mladenci ništa ne razumijete u budizam, dođite mi u ring na par ritualnih lekcija.

buddhist-fighters-in-russia-e12701698283

Подели на овим сајтовима

Sram vas bilo, Kolega2357... A šta ako su oni u pravu, a vi niste..? 

Interesantno da je onaj svež leš poreklom iz Burjatije, republike u Rusiji, pored glavnog grada, Ulan-Udea, odakle ja vučem poreklo. 

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/769756-besmrtnost-budisticki-monah-umro-1927-i-jos-uvek-je-ziv-foto-video

Ulan Ude je inače poznat kao grad u kome je skulptura najveće Lenjinove glave na svetu. (koji je takođe sačuvan)

109284066_ebb8240045.jpg

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

Prosveteljnih staraca ima svuda po svetu, pitanje je Blagodati.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ulan Ude je inače poznat kao grad u kome je skulptura najveće Lenjinove glave na svetu.

Obludno velika glava! I to još Lenjinova, omg! Sjetio si me na to šta ispriča jedna glumica ovdje, kako ima prijateljicu koja ima fobiju od velikih kipova, statua. Stvarno, nikad čuo za to nisam, ima naravno i taj neki svoj medicinski naziv ta fobija. A u praksi to izgleda tako da kad ta njena prijateljica pravi plan gdje će na godišnji odmor sve redom preškrtne prvo takva mjesta gdje su te obludno velike statue ili građevine i hramovi: Giza, Kairo, Egipat cijeli ima preškrtnuti zbog piramida, Rio de Žaneiro isto, tamo je taj ogromni kip Isusa Hrista, Srednja Amerika i Jukatan, Maje, Inke, Acteke, Kina, Japan, daleki istok, tamo su također ti ogromni kipovi Buda. I bile jednom one čini mi se valjda u Parizu i svratile u kafe restoran "Zlatni Buda" a izgledalo to tamo onako normalno, nikakav kip nigdje, zato su i ušle, sjedile pile kafu al stalno im opet nešto nije štimalo, imale nekakav čudan predosjećaj. Najednom ta njena prijateljica iz ničega ništa podigne glavu i pogleda iznad sebe, a tamo u vazduhu visio nad njihovim glavama obludno veliki zlatni kip Bude, pa zato se i taj restoran tako i zvao. Ona se od straha paralizovala, jedva došla sebi, samo što nije umrla, ima li neko od vas sličnu takvu fobiju?

p1013870.jpg

Подели на овим сајтовима

lol

Ja ne smem kad vozim pored litice da gledam uvis, tripujem da oce ogromna planina sa druge strane da skoci na mene hahahaaa 12:smeha:

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...