Таша Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ispeci crni hleb sa suvim smokvama, kajsijama, grozdjem, orahom, bademom .... takodje moze nekoliko dana da sotoji. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 loša strana posta je promena metabolizma, nedostatak proteina i masti životinjskog porekla koje uzrokuje razgradnju mišića i pretvaranje viška ugljikohidrata u masne naslage. Dakle post deblja. Izbegavati što je moguće više šećer (ali šta jesti?), puno vode, voća i povrća, semenki... sočivo je dobar izvor biljnih proteina, razne vrste mahunarki isto. Anette је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 pirincano i heljdino mleko? gde to moze da se nadje? moze li da se napravi? Кромпир на води, пасуљ...Може све то заједно да се скува, додати грашак и боранију и мало млевеног парадајза. За слаткиш може хлеб са медом или џемом, а може и пиринач, суве шљиве. Чај је супер за пиће. Није тешко постити, битна је воља !!! Dobro dosle na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 a koje sojino mlijeko pijete? kod nas znam za jedino makedonsko od vitalie : http://www.vitalia.com.mk/soini-mleka-ns_article-so-vita-natural-soino-mleko-vo-prav-tekst.nspx inače,ova vitalia ima zanimljive proizvode : http://www.vitalia.com.mk/d Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Има више врста чешког, неки зејак је на кутији.Мислим, то у праху. Види га Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Posne pljeskavice od sampinjona:luk,sampinjone,krompir,orahe,proprziti na vrelom tiganju koji je posut solju..Dodati zacine po ukusu. Zatim dodati prezle da se formiraju pljeskavice.Peci u rerni 15 min. RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Posne pljeskavice od sampinjona:luk,sampinjone,krompir,orahe,proprziti na vrelom tiganju koji je posut solju..Dodati zacine po ukusu. Zatim dodati prezle da se formiraju pljeskavice.Peci u rerni 15 min. Дис ај гада чрај! Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 inače,prijatelj koji je priličan poznavalac zdrave ishrane mi skoro reče da je prestao da koristi sojino mleko kada je video šta mu rade da bi ga izbelili pa mi preporuči pirinčano i heljdino јел` то онај што неће да једе шећер...? немој много да се дружиш са њим... 0702_read јust relax .smil. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isi Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Hvala svima na odgovorima, od velike ste pomoći :cheesy2: мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Safetovic Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ja jedem hranu nzm za ostale. isi and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ево, чак и Blic даје допринос са посним рецептима: http://zena.blic.rs/Kuhinja/9972/Pocinje_uskrsnji_post_Ukusna_jela_spremljena_na_vodi Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 pirincano i heljdino mleko? gde to moze da se nadje? moze li da se napravi? ja ga kupujem...vidi u zdravoj hrani Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 kiseo kupus čini mi se niko ne pomenu ... obožavam ga Ignjatije, Таша, Svetlana Pecin-Saraguda and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Ова слика мене баш онако подсећа на пост. Чувена "Људи једу к(р)омпир sleki, Sophrosyne and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 А која је сврха тих посних "млека" или "сирева"? Ем су безукусни, ем док стигну код нас светле у мраку, ем ми личи на то да постиш, али се не одричеш нечега мрсног што волиш. ukus je relativna stvar-ja se recimo vrlo slično hranim i van posta i tofu mi je(sir od soje vrlo ukusan) dok je većini bezukusan-ne može nekome ko je naviko na tešku hranu tofu ili nešto tog tipa da bude ukusno a on naviko da toksinima bombarduje organizam svrha posnog mleka je što je pre svega tečno,poboljšava ishranu u postu i daje šansu za raznovrsniju ishranu (pahuljice,musli,šolja sojinog mleka,sutlijaš,kakao, u kafu,uz tost itd.) ... verovatno poboljšava i stolicu Текла26 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука