Mironosica Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 И шољу чаја,па неће бити суво i tako 40 dana :D zaboravila sam da napomenem da i leba retko jedem verum est in beer and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Онда само чај ondaK da nestanem :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ма само опуштено, брзо ће 7. јануар. Има толико хране која може да се једе. На пример двопек, па разни сокови, па мед, па сенф (ма иди, већ ми иду бале на уста), па кафа, шећер, ванилин шећер, жути шећер... lako je tebi kad imaš koga da zezaš :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Meni sto se tice hrane post na ulju nije tezak toliko ali na vodi kad postim osecam neku da kazemo slabost,posto inace jedem jaku 'ranu pa me to bas presece feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Meni sto se tice hrane post na ulju nije tezak toliko ali na vodi kad postim osecam neku da kazemo slabost,posto inace jedem jaku 'ranu pa me to bas presece А и ништа не може бити укусно То јесте прави подвиг за мене. Зато му и не прибегавам баш радо... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 А и ништа не може бити укусно То јесте прави подвиг за мене. Зато му и не прибегавам баш радо... Evo upravo gutam kuvani pirinac sa secerom,ubedio sam sebe da je isto kao sutlijas tako da bas uzivam feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 sva jela koja kuvam kuvam na vodi , i to mi nije problem da se vratim na temu i na pitanje oko svih ovih posnih izmišljotina koje nude razni marketi ja jedino što mogu da kažem hvala Bogu što ima svega toga navešću najprostiji primer : kad radim , moje radno vreme je između 12-18 sati i onda se desi da neko pojede moj posni ručak da ja ne bi dramila oko toga , ja kod sebe uvek imam konzervu tunjevine , ili riblju paštetu ( teglu ajvara uvek imam za ne daj Bože ) uzmem onda salatu i nešto iz mog šteka Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 А и ништа не може бити укусно То јесте прави подвиг за мене. Зато му и не прибегавам баш радо... kupi šerpu u kojoj možeš da kuvaš bez ulja , ili blanširaj povrće milina није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Поента поста је да се не буде сит, ваљда. И РАСМЦ је причао о томе, да би човек требао да буде полу гладан, да би могао да ради нешто креативно, а то се ваљда односи и на молитву итд. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ovo mi i nije neko logicno objasnjenje.Zasto bi polugladan covek bio kreativniji od sitog? Da nije obrnuto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Па оно, оптеретиш желудац, поспаност итд. Полу сит је човек некао полетнији, лакше размишља итд. Бар је код мене тако Ромејац је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Хвала фондацији "Пријатељ Божји" на филмовима и клиповима које прави. Овај клип може деловати мало строжији, али има истине у томе. Баш ме је некако разбудио и покренуо на размишљање иако је пост доста одмакао. Онај део где говори да нам посне замене за мрсна јела стварају ефекат мрсних јела и жељу за њима, ме највише "копка". Као и коришћење ТВ-а (скоро га и не гледам) и интернета (претерао сам га), расправа (пао сам и на форуму и овако) ... Како се вама чини клип ? Шта мислите о томе ? Ja se slazem sa klipom, i upravu su... bilo bi super da neki monah napravi stvarno dobar monaski recept, kad se jede jedna hrana kad druga, sta tacno trebamo de jedemo, ja bih voleo da postujem to... i taman laganica smrsam koje kilo. i ja imam isto misljenje vezano za hranu i upravu sam bio kakava hrana takav i osecaj ljudi. “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 bilo bi super da neki monah napravi stvarno dobar monaski recept, kad se jede jedna hrana kad druga, sta tacno trebamo de jedemo, a jel si ti monah ? taman laganica smrsam koje kilo. i ja imam isto misljenje vezano za hranu i upravu sam bio kakava hrana takav i osecaj ljudi. ako postiš da bi smršao , odmah batali post није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 ako postiš da bi smršao , odmah batali post Ne'kontas, post za mrsljavljanje nije fora, posti se ceo zivot, jel tako? takodje mislim da dijeta nije dijeta jesti malo, vec menjanje hrane za pravu i za ceo zivot konzomirati pravu i u hranicama normale “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 i aj sad ti meni reci šta da jedem ? suva leba ? После овог што си написала jednostavno ne mogu 40 dana za doručak i večeru da jedem ajvar i leba , ili humus i leba slatko inače retko jedem soju ne jedem , posni majonez mi je jeziv , tofu sir mi se ne sviđa Стварно не знам шта ти преостаје до сува хлеба Шалим се мало. Избор је велик и без замена за мрсне производе. Поврће, воће, тестенине, орашасти плодови, пасуљ, кечап, сенф... печурке... и више него довољно. И шољу чаја,па неће бити суво "И то од босиљка. Од Божије биљке госпођо". Из ког то беше филма или серије? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука