Jump to content

Православни пост – сврха, смисао, избор хране и разлози за придржавање правила поста

Оцени ову тему

Препоручена порука

Истина је само једна !!!

Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле.

Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију.

Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"...

А чекај да нисмо све ове године чекали тебе да нам кажеш ко је већи Србин.Да ниси можда ти већи Србин од мене?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.8k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Истина је само једна !!!

Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"...

Чекај, прича са Ацом је на другој теми. А то за Милана/Меду (претпостављам да на њега мислиш)...хе, хе, добар си.  greengrin

Подели на овим сајтовима

Истина је само једна !!!

А чекај да нисмо све ове године чекали тебе да нам кажеш ко је већи Србин.Да ниси можда ти већи Србин од мене?

Ма ти си највећи или како сам рече ...Ја сам истина ...или "Идиотизам је само један" ...

Подели на овим сајтовима

Истина је само једна !!!

Ма ти си највећи или како сам рече ...Ја сам истина ...или "Идиотизам је само један" ...

Иначе шта кажеш можда ти овај слоган "Идиотизам је само један" буде заштитни знак..

Подели на овим сајтовима

Иначе шта кажеш можда ти овај слоган "Идиотизам је само један" буде заштитни знак..

Кажем да се безуспешно шлихташ модераторима и да немаш своје ја !

Види, лепи, не можеш на основу једне теме да тумачиш да ли се неко неком улагује или не. Мораш да будеш темељнији.

Подели на овим сајтовима

:bla: како да се шлихтам неком ког не познајем,шта може да ми то допринесе?Јел то значи да ако има неко другачији став од мене да сад требам са њим да се свађам,да заједно губимо време и живце.

Овде је реч о томе да нећу ја неком старијем да солим памет,шта је добро,а шта није.Још да кажем о.Ивану,е данас ниси покрао нрком паре,данас ниси провозао свој нови Мерцедес.Па јел мислиш да сам толико јадан?

А што је веома битно Меда није модератор ни администратор,тако да си опет испао!  :huh:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':huh:' />

Подели на овим сајтовима

Треба да имаш став и да иако старијем од себе укажеш на чињеницу да греши ! О. Иван је урадио много грозних ствари са његовим другарима и за то ће одговарати пред надлежним судовима. Да ли си јадан како кажеш ... то Бог зна ! А то да ли неког знаш или си члан екипе која се опија или патиш за тим то ме не занима ...

Подели на овим сајтовима

Треба да имаш став и да иако старијем од себе укажеш на чињеницу да греши ! О. Иван је урадио много грозних ствари са његовим другарима и за то ће одговарати пред надлежним судовима. Да ли си јадан како кажеш ... то Бог зна ! А то да ли неког знаш или си члан екипе која се опија или патиш за тим то ме не занима ...

??

Подели на овим сајтовима

Ма јесте,немам друга посла него оформљеном човеку да мењам ставове.Иди бре човече мало смири се,моли се,пусти се злобе и нервозе.

Подели на овим сајтовима

:bla: како да се шлихтам неком ког не познајем,шта може да ми то допринесе?Јел то значи да ако има неко другачији став од мене да сад требам са њим да се свађам,да заједно губимо време и живце.

Овде је реч о томе да нећу ја неком старијем да солим памет,шта је добро,а шта није.Још да кажем о.Ивану,е данас ниси покрао нрком паре,данас ниси провозао свој нови Мерцедес.Па јел мислиш да сам толико јадан?

А што је веома битно Меда није модератор ни администратор,тако да си опет испао!  :huh:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':huh:' />

A verovatno neces ni da svedocis lazno i da krsis jednu od Bozijih zapovesti. Ima vec previse onih koji svedoce lazno po ceo dan. Navrzli se na devetu zapovest i vode rovovsku borbu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

??

Ма видиш да је човек исти као они Истина за Артемија,од њих је учио знање.

Подели на овим сајтовима

@savo

Kad pogledam tvoje postove jedan za drugim, priznajem da mi nije jasno sta zelis da kazes... :bla:

Видим...  :huh:

И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...