Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Шта наприча, о Истино... smej.gif Благословите оче није вам добро, како могу да вам помогнем ... Нисте ове недеље никог преварили па реко да ли сте добро ... Праштај и ти..јесте истина је само једна,ја сам истина! 4chsmu1 0102_laugh како си јадан и покварен,и глуп! Благодарим ! Не умеш ништа боље ?! Могу,али ове 3.речи те најбоље описују.За остале ћеш сам да се откријеш. То сам и очекивао ! Праштај, али и за тебе важи исто ... Истина је само једна !!! Све остало је лаж ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Шта наприча, о Истино... winter Благословите оче није вам добро, како могу да вам помогнем ... Нисте ове недеље никог преварили па реко да ли сте добро ... Праштај и ти..јесте истина је само једна,ја сам истина! greengrin smej.gif како си јадан и покварен,и глуп! Благодарим ! Не умеш ништа боље ?! Могу,али ове 3.речи те најбоље описују.За остале ћеш сам да се откријеш. То сам и очекивао ! Праштај, али и за тебе важи исто ... Истина је само једна !!! Све остало је лаж ... Истина је само једна !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Шта наприча, о Истино... winter Благословите оче није вам добро, како могу да вам помогнем ... Нисте ове недеље никог преварили па реко да ли сте добро ... Праштај и ти..јесте истина је само једна,ја сам истина! greengrin smej.gif како си јадан и покварен,и глуп! Благодарим ! Не умеш ништа боље ?! Могу,али ове 3.речи те најбоље описују.За остале ћеш сам да се откријеш. То сам и очекивао ! Праштај, али и за тебе важи исто ... Истина је само једна !!! Све остало је лаж ... Истина је само једна !!! Ја сам истина!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Истина је само једна !!! Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле. Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Istino čuli smo, nema potrebe da se ponavljaš. Imaš li nešto da dodaš vezano za temu. Prestani da spamuješ - molim te. greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Истина је само једна !!! Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле. Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију. Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Истина је само једна !!! Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле. Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију. Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"... А чекај да нисмо све ове године чекали тебе да нам кажеш ко је већи Србин.Да ниси можда ти већи Србин од мене? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Истина је само једна !!! Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле. Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију. Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"... Чекај, прича са Ацом је на другој теми. А то за Милана/Меду (претпостављам да на њега мислиш)...хе, хе, добар си. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Истина је само једна !!! Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле. Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију. Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"... А чекај да нисмо све ове године чекали тебе да нам кажеш ко је већи Србин.Да ниси можда ти већи Србин од мене? Ма ти си највећи или како сам рече ...Ја сам истина ...или "Идиотизам је само један" ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Истина је само једна !!! Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле. Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију. Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"... А чекај да нисмо све ове године чекали тебе да нам кажеш ко је већи Србин.Да ниси можда ти већи Србин од мене? Ма ти си највећи или како сам рече ...Ја сам истина ...или "Идиотизам је само један" ... Иначе шта кажеш можда ти овај слоган "Идиотизам је само један" буде заштитни знак.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Иначе шта кажеш можда ти овај слоган "Идиотизам је само један" буде заштитни знак.. Кажем да се безуспешно шлихташ модераторима и да немаш своје ја ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Иначе шта кажеш можда ти овај слоган "Идиотизам је само један" буде заштитни знак.. Кажем да се безуспешно шлихташ модераторима и да немаш своје ја ! Види, лепи, не можеш на основу једне теме да тумачиш да ли се неко неком улагује или не. Мораш да будеш темељнији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Иначе шта кажеш можда ти овај слоган "Идиотизам је само један" буде заштитни знак.. Кажем да се безуспешно шлихташ модераторима и да немаш своје ја ! :bla: како да се шлихтам неком ког не познајем,шта може да ми то допринесе?Јел то значи да ако има неко другачији став од мене да сад требам са њим да се свађам,да заједно губимо време и живце. Овде је реч о томе да нећу ја неком старијем да солим памет,шта је добро,а шта није.Још да кажем о.Ивану,е данас ниси покрао нрком паре,данас ниси провозао свој нови Мерцедес.Па јел мислиш да сам толико јадан? А што је веома битно Меда није модератор ни администратор,тако да си опет испао! :huh:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':huh:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Треба да имаш став и да иако старијем од себе укажеш на чињеницу да греши ! О. Иван је урадио много грозних ствари са његовим другарима и за то ће одговарати пред надлежним судовима. Да ли си јадан како кажеш ... то Бог зна ! А то да ли неког знаш или си члан екипе која се опија или патиш за тим то ме не занима ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Треба да имаш став и да иако старијем од себе укажеш на чињеницу да греши ! О. Иван је урадио много грозних ствари са његовим другарима и за то ће одговарати пред надлежним судовима. Да ли си јадан како кажеш ... то Бог зна ! А то да ли неког знаш или си члан екипе која се опија или патиш за тим то ме не занима ... ?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука