Jump to content

Православни пост – сврха, смисао, избор хране и разлози за придржавање правила поста

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта наприча, о Истино...  leteti

Благословите оче није вам добро, како могу да вам помогнем ... Нисте ове недеље никог преварили па реко да ли сте добро ...

0442_feel  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/padanjeodsmeha.gif како си јадан и покварен,и глуп!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.8k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Шта наприча, о Истино...  smej.gif

Благословите оче није вам добро, како могу да вам помогнем ... Нисте ове недеље никог преварили па реко да ли сте добро ...

4chsmu1  0102_laugh како си јадан и покварен,и глуп!

Благодарим ! Не умеш ништа боље ?!

Подели на овим сајтовима

Шта наприча, о Истино...  0102_laugh

Истино, да си истина имала би име  и да желиш истину то име би прво било истинито. Овако, твој надимак жели да покаже да ти желиш да унапред кажеш да си истина. Ал ти је истина, кад ти је све лажнооо..... 4chsmu1

Истина је само једна !!! Све остало је лаж ...

Подели на овим сајтовима

Могу,али ове 3.речи те најбоље описују.За остале ћеш сам да се откријеш.

Подели на овим сајтовима

То сам и очекивао ! Праштај, али и за тебе важи исто ... Истина је само једна !!! Све остало је лаж ...

Подели на овим сајтовима

@savo

Kad pogledam tvoje postove jedan za drugim, priznajem da mi nije jasno sta zelis da kazes... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja u vezi svega ovoga imam svoj stav koji se mnogima ne sviđa i dopuštam sebi da radim protiv pravila i tipika, a ipak budem deo iste Crkve, jer mislim da je i to moguće.

Ајде размисли још једном молим те ?! Овако глуп одговор од тебе нисам очекивао ?! Знамо да ће ускоро одлуком на ССЦ скратити пост на недељу дана и да ће те сви бити срећни ... Стрпи се мало...

U bre, brate, jel moras ovako da mlatis svasta? Ajde malo se sredi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja u vezi svega ovoga imam svoj stav koji se mnogima ne sviđa i dopuštam sebi da radim protiv pravila i tipika, a ipak budem deo iste Crkve, jer mislim da je i to moguće.

Ајде размисли још једном молим те ?! Овако глуп одговор од тебе нисам очекивао ?! Знамо да ће ускоро одлуком на ССЦ скратити пост на недељу дана и да ће те сви бити срећни ... Стрпи се мало...

U bre, brate, jel moras ovako da mlatis svasta? Ajde malo se sredi...

Нема потребе, кад сви добро знамо да се ради на скраћењу поста ! Мада би неки волели и да се укине ...

Подели на овим сајтовима

Праштај и ти..јесте истина је само једна,ја сам истина!

То сам и очекивао ! Праштај, али и за тебе важи исто ... Истина је само једна !!! Све остало је лаж ...

Подели на овим сајтовима

Шта наприча, о Истино...  winter

greengrin  smej.gif како си јадан и покварен,и глуп!

Истина је само једна !!!

Подели на овим сајтовима

Шта наприча, о Истино...  winter

greengrin  smej.gif како си јадан и покварен,и глуп!

Истина је само једна !!!

Ја сам истина!!!

Подели на овим сајтовима

Истина је само једна !!!

Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле.

Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију.

Подели на овим сајтовима

Istino čuli smo, nema potrebe da se ponavljaš. Imaš li nešto da dodaš vezano za temu. Prestani da spamuješ - molim te. greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Истина је само једна !!!

Шта ти је човече? Лепо се дискутује и ти сад убацујеш неке пароле.

Да прецизирам - лепо се дискутовало док ти ниси ушао у дискусију.

Која дискусија ?! Пљување часног и поштеног Србина из Чачка називаш дискусијом ?! И још немаш храбрости да кажеш "оном што му се клањате" да је погрешио ! Не да немате храбрости за тако нешто, већ очекујем најгоре могуће нападе увреде и пљување јер је "тако меда рекао"...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...