Midrash Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Kako je krenulo, sve mi se čini da će da padne još jedno razdvajanje jezika. Kad god čovek počne da se igra boga, Bog mu pokaže gde se tele veže. Eto zato treba čitati PIsmo, da se toga prisetimo, ali izgleda da ne vredi...prvi put u Raju, drugi put u Babilonu, a treći će izgleda biti u naše vreme. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 "Svađala se duša s tijelom" i sve svaljuju jedna na drugo, tako će to bit s timi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Kako je krenulo, sve mi se čini da će da padne još jedno razdvajanje jezika. Kad god čovek počne da se igra boga, Bog mu pokaže gde se tele veže. Eto zato treba čitati PIsmo, da se toga prisetimo, ali izgleda da ne vredi...prvi put u Raju, drugi put u Babilonu, a treći će izgleda biti u naše vreme. Zasto bi ovako neki zahvat bio protiv Bogu? Zar nije onda davanje krvi, transplatacija organa, operacije radi izlecenja, i sve ostalo igranje Boga i prkosenje. Zasto onda da bilo sta radimo kako bi poboljsali nase zdravlje, produzili zivot, odlozili smrt sto je vise moguce, vec bilo kakve bolesti bilo sta da nam ugrozava zivot usljed degradacije naseg tijela, ne treba ijeciti ne treba nikakve zahvate raditi, treba sve Bogu prepusiti pa kako kome bude. Ko dozivi cudo, dozivi ko ne dozivi, tako mu Bog dao. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Ne mislim na ovaj zahvat konkretno - kako rekoše i naučnici, on će biti poprilično neizvodiv a čini mi se i uzaludan...neizvodiv zbog mase problema koji će biti teško rešeni, pa do toga koliko će da košta, a sa druge strane, zahvat bi imao smisla kad bi se presađivalo potpuno zdravo telo - a gde ga naći? Onda bi to polako prešlo u kloniranje, pa u kloniranje čoveka sa tvojim dnk...i slično. A i druge stvari koje radimo, radimo poprilično bezglavo, gledajući samo trenutnu ili ograničenu korist ne sagledavajući probleme u potpunosti, misleći da imamo potpunu vlast nad životom, a u korenu leži besmrtnost, ali ova zemaljska - baš ono na šta nas i onaj rogati poziva...naravno, ne održiva i neosvojiva besmrtnost. Svakako, terapeutske metode, koje se rade na osnovama koje ne krše prirodne i moralne zakone su naravno pozitivna stvar, ali ih se u korenu baš ne pridržavamo. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Ovdje možete čuti fragment originalne folklorne verzije gore u mp3 playeru u izvođenju poznate folklorne grupe Cimbal Classic, imam to na kaseti, nikako se nakanit kupit CD, treba naručit preko interneta a meni mrsko sad ispunjavat te formulare tamo:: A když bylo před kostelem - Cimbal Classic http://www.cimbalclassic.net/obchod/pisnicky?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=126&category_id=2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Čekajte ... sad će neko na glavu staru 80 godina da stavlja telo od 25 samo da bi duže živeo? :291291291: Kad bi mene neko pitao bolje i smrt nego živeti kao neki kentaur. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука