Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 @@Jurodiv, Јеси ти љут на нас? Naravno da je ljut није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 @@Jurodiv, Јеси ти љут на нас? Које републике? Ako me izopšte iz Crkve rastajemo se.A daleko je dan republike kao ovi novi biometrijski čipovi,minimum par meseci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Јури Гагарин је љут на свет. Ми смо се само нашли на погрешној планети у погрешно време. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Jелена* Ко ти је ово на аватар слици? Маргита, ЕКВ Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Pa, pravila zena biznis plan. Radila je nesto sto je ne zanima P.s. Zene ne crtaju samo kad su ljute Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ako me izopšte iz Crkve rastajemo se. Ако те изопште, ја ћу да прекријем Београд графитима ”Правда за Јурија!!!”. Одштампаћу твоју главу на мајици и правац пред патријаршију! Биљана, drvce and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ako me izopšte iz Crkve rastajemo se.A daleko je dan republike kao ovi novi biometrijski čipovi,minimum par meseci A sto bi te izopstili iz crkve ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Маргита, ЕКВ Никад не бих погодио,овако из профила и са скупљеном косом... п.с. Оће неко да се врати теми,или да оф-топикујемо до краја... :0104cheesy: Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ako me izopšte iz Crkve rastajemo se. Значи ниси љут! Добро је онда! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Никад не бих погодио,овако из профила и са скупљеном косом... п.с. Оће неко да се врати теми,или да оф-топикујемо до краја... :0104cheesy: Била је она и на предходној аватар слици Прелепа, јел` да? Ево, ја се враћам теми - Жене носе панталоне - Жене воле официре :0104cheesy: DankaM је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 п.с. Оће неко да се врати теми,или да оф-топикујемо до краја... :0104cheesy: Sad nema smisla da pocinjemo sa temom, rano za pocetak, prekasno za kraj. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Значи ниси љут! Добро је онда! Nije on ljut samo na nas ,ljut je i na samog sebe Ali , tako je u mogucnosti : D Moze mu se ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 п.с. Оће неко да се врати теми,или да оф-топикујемо до краја... Јој грозни смо стварно Неко уђе на тему мислећи да ће прочитати нешто , кад оно......... :D Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ne da li je moguće, prvi post napisan kratko i jasno. Iskreno sam očekivao opet neki esej, ali si me prijatno iznenadio Gordana . and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Никад не бих погодио,овако из профила и са скупљеном косом... п.с. Оће неко да се врати теми,или да оф-топикујемо до краја... :0104cheesy: Тема која гласи "Жене носе панталоне " и треба да буде офтопикована Gordana . је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука