Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Kad sam u manastiru ili Crkvi sve je drugačije, žene su pristojno odjevene, nose suknje, marame vežu oko glave.. Divlje djete,da ne kažemo.. Međutim,da bi se došlo do manastira,naravno, kome nije dvorište do dvorišta ili uz kućni prag, na koju god stranu se okreneš sve je nešto usko, utegnuto, izloženo, slobodno, pantalone ne samo što ističu njihove obline ili uske majice kadkad to čine, već skrećući pogled od stasalih djevojaka imaš u prilog sve konkretnije maloljetnu devijaciju pomodarstva stila oblačenja, da ne kažem da se to odnosi samo na žensko,već i na muško.. Intima prevazilazi ograničenja, kao da je bitno istaknuti ono čime raspolaže 'potencijalna' supruga, na lijepe oči osvojena. Žena noseći pantalone da li joj je u umu da izrazi svoju slobodu time što parališe nagone nesposobnih muškaraca da se saberu u prisustvu čednije i uglađenije djevojke? Obeshrabruju li sinonimi uspješne žene muškarca da je on glava kuće a da uposlena majka odmjenjuje koegzistiranje i vaspitavanje djece obavezama,prepuštajući sve dadilji i kad da se pošteno upitamo hoće li se tome stati na kraj? Koji su vaši predlozi da se apeluje propuštenoj brani gdje je nemoguće da ostaneš na suvom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ja bih im svim tim utegnutim devojkama te njihove pantalone poskidao, sram ih bilo. sqny, verum est in beer, Margareta and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Genijalne teme otvaraš. feeble, Broken, malina :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Svako vidi ono sto hoce... JESSY, Драшко, hansbrough and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Jel znas uopste sta su pantalone i cemu sluze? PS: bolje se brini za to sto devojke zimi nose suknje, i po poslednjoj modi- vrlo kratke... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Jel znas uopste sta su pantalone i cemu sluze? PS: bolje se brini za to sto devojke zimi nose suknje, i po poslednjoj modi- vrlo kratke... Ne služe im sigurno da im drže uložak.. Nekarakteristično je da samostalno vodim brigu o nečemu, ako kolektivna svijest to dopušta, to sam samo onda ja sam, idiot, kojem sve nešto smeta i sve se nešto prevrće u snu.. Jesu, mini suknje su pobožne.. Pa, šta sa tim, nama Hrišćanima ne dolikuje da održavamo masovne proteste povodom pojedinačnih slučajeva zimske pomame.. Ali, kad prođe kraj mene zrno parfema ili kupke odagna njen prirodni miris, za koji oni konkretno misle da zaudara, dok moji hormoni kažu drugačije, mada ona to ne zna i prikriva.. Kakav senzibilitet, zvonim joj na sva zvona.. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 ne kažem da se to odnosi samo na Више се не зна ко у кући носи сукњу а ко панталоне. Има ли у твојој близини нека шума ? Нађи неко место у природи, парче обрадиве земље и извор воде, производи и једи само првостепену биљну органску храну, носи алу фолију на главу, моли се три пута дневно као Давид... и бежи из овог утегнутог света док те зло није снашло. Док не почне таваница да ти се тресе и ћебе лети по соби, и тако настрадаш од демона најстрашније. JESSY, Милан Ракић, Jurodiv and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ali, kad prođe kraj mene zrno parfema ili kupke odagna njen prirodni miris, za koji oni konkretno misle da zaudara, dok moji hormoni kažu drugačije, mada ona to ne zna i prikriva.. Now we are talkin'! :DD Broken, Драшко and Anette је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 “Pravoslavna crkva nije protiv toga da žene nose pantalone zbog prirode posla koji vrše, na primer, u fabrikama, ili putovanju zimi na konjima, motociklu, skijanju i tako dalje....Crkva je protiv takvog oblačenja kad je onozbog mode i pogrešnog shvatanja jednakosti polova“. (Patrijarh Pavle, Da nambudu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd, 1998.)Znaci,smatra se da je greh zbog te tendencije ka polnom izjednacavanju.E sad,vec decenijama postoje razlike izmedju muskih i zenskih pantalona.Meni nekako deluje da je ta prica krenula onda kada su za zene jedini izbor bile pantalone koje su nosili muskarci.Nesto slicno kao sada sto zene u vojsci nose.Otuda i onaj izreka "ona nosi pantalone" za zene koje su glavne u kuci Sto se tice samog oblacenja,to danas jeste malo slobodnije i izazovnije,ali to je tako i nista se tu ne moze promeniti,tako da,nemoj da lupas glavu oko toga,ima mnogo bitnijih stvari u zivotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Више се не зна ко у кући носи сукњу а ко панталоне. Има ли у твојој близини нека шума ? Нађи неко место у природи, парче обрадиве земље и извор воде, производи и једи само првостепену биљну органску храну, носи алу фолију на главу, моли се три пута дневно као Давид... и бежи из овог утегнутог света док те зло није снашло. Док не почне таваница да ти се тресе и ћебе лети по соби, и тако настрадаш од демона најстрашније. Razmišljao sam o tome unapred.. No,kapiram, dao sam stan na prodaju u ovom gradu, pa sad čekam ko se javi kao kupac a da Bog smatra da mu je stvarno potreban život u gradu, da on ne zaglibi u njemu kao ja. Dakle, ako je vrijednije da ja budem 'žrtva' koja je nosivija sa težinom gradskih problema, ostajem. Čekam i dalje da se pojave interesenti.. A tada pravac dolina i samoprivređivanje, tišina, muzika na miru.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ljudi nikakvo polno izjednacavanje nije u pitanju(osim lezbejki koje nesto tripuju a nisu svesne da su promasile foru), nigde ne pise da su pantalone muska obuca ooovaj odeca :lol:, niti je to moguce, pantalone su samo pantalone i nista vise. Dok je suknja sasvim nesto drugo i cak je sexualnija od pantalona jer se vide duge noge, al i to je sve samo najobicniji plot, sve neke plotske teme u poslednje vreme... Jedino sto mozes da budes kivan na pantalone je ako su providne, a isto tako moze i suknja biti providna, al to je vec sve samo i iskljucivo tvoj licni problem. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 U kom kontekstu, oblacenje ima veze s religijom? Ozbiljno pitam jel u Bibliji negde pise da pantalone nose muskarci? (Mozda tada nije ni bilo pantalona uopste) Silence , Биљана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 “Pravoslavna crkva nije protiv toga da žene nose pantalone zbog prirode posla koji vrše, na primer, u fabrikama, ili putovanju zimi na konjima, motociklu, skijanju i tako dalje....Crkva je protiv takvog oblačenja kad je ono zbog mode i pogrešnog shvatanja jednakosti polova“. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, Beograd, 1998.) Znaci,smatra se da je greh zbog te tendencije ka polnom izjednacavanju.E sad,vec decenijama postoje razlike izmedju muskih i zenskih pantalona.Meni nekako deluje da je ta prica krenula onda kada su za zene jedini izbor bile pantalone koje su nosili muskarci.Nesto slicno kao sada sto zene u vojsci nose.Otuda i onaj izreka "ona nosi pantalone" za zene koje su glavne u kuci Sto se tice samog oblacenja,to danas jeste malo slobodnije i izazovnije,ali to je tako i nista se tu ne moze promeniti,tako da,nemoj da lupas glavu oko toga,ima mnogo bitnijih stvari u zivotu Auuu, za žene u vojsci da i ne pričam.. Ej, ali polako, nisam ja neki ženomrzac i to.. Nego ovo si dobro odveo u pravcu vrste poslova kojima se bave, kako zarađuju, šta će posle od toga.. Otkud taj domen samostalnosti kod njih, jesu li sklone upražnjavanju nečistih radnji, kojima je teško izbjeći.. Naravno, korupcija je olakšica kod osoba suprotnog pola, tu nikad nema diskriminacije.. A to da li se može promjeniti, pa nisam to ni očekivao kad mi je rečeno da nikad neću naučiti ono što već nisam pozvan da naučim o 'životu u sebi'.. Ako tad srce ne popusti, uvjek će imati uzdanicu, pa i nepopustljivost kod udostojenja izazovne idile modernih djevojaštava.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Žena noseći pantalone da li joj je u umu da izrazi svoju slobodu time što parališe nagone nesposobnih muškaraca da se saberu u prisustvu čednije i uglađenije djevojke? 0403_feel The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ljudi nikakvo polno izjednacavanje nije u pitanju(osim lezbejki koje nesto tripuju a nisu svesne da su promasile foru), nigde ne pise da su pantalone muska obuca ooovaj odeca :lol:, niti je to moguce, pantalone su samo pantalone i nista vise. Dok je suknja sasvim nesto drugo i cak je sexualnija od pantalona jer se vide duge noge, al i to je sve samo najobicniji plot, sve neke plotske teme u poslednje vreme... Suknja potkoljenica? Ispod koljena da je seksipilnija? Pa nisam ja za sve tipove suknji.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука