Anette Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Чекај бре, јесмо се договорили да причамо људима да сам НЕљубоморни, кул тип? A pre neki dan si se izlanuo ovde da ti je ovo himna : http://www.youtube.com/watch?v=WSX9tmwRucY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Srdjan je moj drug, muz, ljubavnik. Sve! I bice ljubomoran! Kada zavrsim sa hormonalnom terapijom videcemo jos... Срђан Шијакињић and Anette је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Nisam ti ja ni usmjerio oprez prema toj lagodnosti nekog postignutog kompromisa između čistih ovozemaljskih poslova i bića nepodložnom promjenama.Ko nauči da istovremeno vrši dva posla,da služi sebi i bližnjima i moli u isto vrijeme je svakako blažen čovjek,neka vrsta podvižnika u čiji rejon ne mogu da upadnem,jer sam nesposoban da vršim dvije radnje istovremeno.Pa, ako pođem od sebe, ti ciljevi uopšte nisu vještački niti su visoki.. Bolje je bježati od ljudi kad nismo u stanju da stabilizujemo svoju unutrašnju prirodu koja ima koheziju sa onim palim u nama. Bez ljubavi mi smo indirektni. Ех, брате, када бисмо сви чекали да довољно духовно узнапредујемо па тек онда излазили међу људе, свет би (бар што се хришћана тиче) личио на оне често рабљене сцене из филмова када се она пустињска лопта маховине или чега већ котрља кроз празан град. Али, како год, ако теби више прија да будеш сам то је у реду, подједнако легитиман избор, све док си у стању да процениш како то утиче на тебе (пошто кажу да усамљеност може да нас буквално ошети)... Ја лично верујем да се можемо стабилизовати како кажеш и изградити и са људима, чак мислим да је то и боља опција, јер и треба да се градимо уз друге, са другима, у једно опште велико биће повезано љубављу (или док то не достигнемо добронамерношћу), али оно, свако зна најбоље за себе. blue је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 A pre neki dan si se izlanuo ovde da ti je ovo himna : http://www.youtube.com/watch?v=WSX9tmwRucY Ау, па ово је већ озбиљно, ти си престала и да слушаш шта причам ццц, зар није било ово : Јури, и остали, извините за дебли офф, нећемо више. Anette је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ех, брате, када бисмо сви чекали да довољно духовно узнапредујемо па тек онда излазили међу људе, свет би (бар што се хришћана тиче) личио на оне често рабљене сцене из филмова када се она пустињска лопта маховине или чега већ котрља кроз празан град. Али, како год, ако теби више прија да будеш сам то је у реду, подједнако легитиман избор, све док си у стању да процениш како то утиче на тебе (пошто кажу да усамљеност може да нас буквално ошети)... Ја лично верујем да се можемо стабилизовати како кажеш и изградити и са људима, чак мислим да је то и боља опција, јер и треба да се градимо уз друге, са другима, у једно опште велико биће повезано љубављу (или док то не достигнемо добронамерношћу), али оно, свако зна најбоље за себе. Ma ljudi kao ljudi.. Nekad jesu nekad nisu.. Kako dune vjetar..Neće da me zaposle za trud.. Neću da se potrudim za zaposlenje. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Evo kako kod mene izgleda zimi: Krnov 2013 [NaCestách.eu] A ovdje svirala prošle godine ona britanska poznata rock grupa SLADE kod naas u Kofola klubu u Krnovu: Slade - Kofola Music Club Krnov - slušajte od 05:20 odlična stvar Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 :229229229: :229229229: Ovaj kao da pise na sanskritu,sta cini fanatizam...Covek korespondira samo sa Bogom... .mislise. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 :229229229: :229229229: Ovaj kao da pise na sanskritu,sta cini fanatizam...Covek korespondira samo sa Bogom... .mislise. ah, nije to ništa posebno, i ti da si "istinski pravoslavna" komunikovala bi isto ovako kao i on, treba samo biti "istnski pravoslavan" za to, ništa drugo, u njih svaki takav "istinski pravoslavan" dokaže to isto, blagodat Pedesetnice...dar jezika... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Martin Dohnal - Dmitrij Šostakovič -- Jurodivý blázen Boží Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 И ја кад нешто морам кажем да тако хоћу... Него, ево, кад излазим, излазим овде (Блуз клуб Вох): А ево, и ја сам рекла коју па кога не мрзи да гледа... https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 У пустињу (то ти је брале нови назив за град), а понекад и у природу и у књижару или код пријатеља, браће, сродника...''Господња је земља и све што је на њој, Васиљена и све што живи у њој'', па некако и немам баш неко посебно место на које би одлазио, сем цркве, а места на која не идем има мало море. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Сунце ти пољубим!!! Ни Aquilius Cratus не би две речи разумео... .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Najjači komentar na temi ! deda and distancirana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Slab sam što se tiče izlazaka, predpostavljam da bi odgovor najbliži istini bio "nigde" (ako ćemo da gledamo na to šta mladi uglavnom misle danas kada se pomene izlazak). Mada volim povremeno da odem na rekreaciju tipa šetnja, trčanje, pecanje (penzionerski, što bi se reklo). A leti ponekad volim da izađem u park sa odabranom grupicom ljudi. Sve u svemu, nije mi toliko bitno gde, koliko sa kim. Naravno, imam svojih granica izdržljivosti po pitanju gde... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 У пустињу (то ти је брале нови назив за град), а понекад и у природу и у књижару или код пријатеља, браће, сродника...''Господња је земља и све што је на њој, Васиљена и све што живи у њој'', па некако и немам баш неко посебно место на које би одлазио, сем цркве, а места на која не идем има мало море. У пустињу aaa kapiram, to je Cane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Samo jos da izracunamo fonetsku vrednost... greengrin :291291291: ...Meni je bas simpatican.. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука