Млађони Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Vi nećete da shvatite da ima MNOGO biseksualaca koji su potisnuli svoje nagone prema muškarcima. Da li si ti jedan od njih? Ako nisi, ko jeste i kako ti to znash? Je l citas ljudima misli? Jel si sproveo neko istrazivanje? To će negativno uticati na natalitet i na porodicu. Ako nam treba zakon koji ce da sili muskarca da se upusta u porodicni odnos na silu - onda bolje da ni ne pravimo takve porodice. Porodica treba da bude plod ljubavi izmedju muskarca i zene. Gej propaganda je društveno destruktivna i zato je treba zabraniti. Zabranjivanje slobodnog dobrovoljnog odnosa dveju odrasle osobe, je drustveno dekstruktivno i zato se treba boriti protiv takvih gluposti. Ako dozvolimo danas takav glup argument da nam ovlada za homoseksualce, sutra moze i za Hriscane. Monaski celibat je los, Pravoslavlje ima monacki celibat - monastvo je drustveno destruktivno i treba ga zabraniti. Eto ti ga indetican argument. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 На основу Кинсијевог извештаја из 1950-тих, од 15 до 25% жена и 33-46% мушкараца могу бити бисексуални. Tog Kinsija često citiraju homoseksualci, znači nije neki homofob Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Monaski celibat je los, Pravoslavlje ima monacki celibat - monastvo je drustveno destruktivno i treba ga zabraniti. Eto ti ga indetican argument. Ma na ovo uopšte ne vredi odgovarati... Ne može se sve izjednačiti... Taj argument dogovorile se dve odrasle osobe da urade nešto, ko sam ja da ih sprečavam uopšte ne pije vodu. Mogu dve odrasle osobe da se dogovore na svakakve boleštine, neću da pišem šta mi sve pada na pamet da ne sablažnjavam ljude... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 На основу Кинсијевог извештаја из 1950-тих, од 15 до 25% жена и 33-46% мушкараца могу бити бисексуални. Tog Kinsija često citiraju homoseksualci, znači nije neki homofob U kaliformiji koja je najlibelarnija zemlja postoji samo 4% homosexualaca, sto dokazuje da je tvoja tvrdnja o masovnom brojo bisexualaca koji bi postali homo - netacna i neutemeljena, drugim recima - cista glupost. http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_demographics_of_the_United_States Ma na ovo uopšte ne vredi odgovarati... Ne može se sve izjednačiti... Pitaj komuniste, argument je podjednako glup kao i tvoj o stetnsoti po porodicu. A tvoj je cak i netacan, o tom VELIIIKOM BROJU konvertovanih bisexualaca, o kom mi nemamo pojma. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 U kaliformiji koja je najlibelarnija zemlja postoji samo 4% homosexualaca, sto dokazuje da je tvoja tvrdnja o masovnom brojo bisexualaca koji bi postali homo - netacna i neutemeljena, drugim recima - cista glupost. Iako imaju parade homoseksualnost ni tamo nije totalno prihvaćena. Nisam rekao da je došlo to vreme , nego da će doći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Iako imaju parade homoseksualnost ni tamo nije totalno prihvaćena. Nisam rekao da je došlo to vreme , nego da će doći. Oni nemaju samo parade(oni imaju one najgore parade de igraju golisavi), oni imaju brak i usvajanje dece. Do sada bi takva stvar tri puta dosla tamo, tamo ti je homosexualnost ko dobardan. Nece da dodje jer je tvoja izmisljotina u nedostatku kvalitetnijeg argumenta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Brate jel tebe plaćaju da ih braniš kako napišem nešto na ovu temu ti se stvoriš Ma nije baš tako i tamo roditelji mole Boga da im dete ne bude homoseksualac. To se toleriše, ali nije prihvaćeno kao normalno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Brate jel tebe plaćaju da ih braniš kako napišem nešto na ovu temu ti se stvoriš Jok, al se mnogo plasim vaseg totalitarno-komunistickog mentaliteta. Ja homosexualace najmanje branim, ja branim slobodu okupljanja, slobodu govora, slobodu kretanja i ostale slobode. Homosexualci su samo front gde je na te slobode udareno - nista vise. Ma nije baš tako i tamo roditelji mole Boga da im dete ne bude homoseksualac. To se toleriše, ali nije prihvaćeno kao normalno Ako volis da izmisljas - postani pisac. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Brate jel tebe plaćaju da ih braniš kako napišem nešto na ovu temu ti se stvoriš Ma nije baš tako i tamo roditelji mole Boga da im dete ne bude homoseksualac. To se toleriše, ali nije prihvaćeno kao normalno Ne brani on pedere nego brani ljude. Valjda smo svi prvo ljudi pa sve ostalo. Ko to shvati ostalo ide po automatizmu . Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Za sve one koji toboze brane ljudska prava trebalo bi da se sete apostolovih reci: Sve mi je dozvoljeno ali mi nije sve na korist. Tako se brani Hristova sloboda i Istinska ljubav za sve ljude na ovom svetu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Za sve one koji toboze brane ljudska prava trebalo bi da se sete apostolovih reci: Sve mi je dozvoljeno ali mi nije sve na korist. ”Ми”! А не ”ти”, ”му”, ”јој”, ”нам”, ”вам”, ”им”. ”Нам” може ако свако понаособ за себе слободно каже ”ми”, али је ”нам” врло често маска за ”вам”. Све остале заменице су тоталитаризам, утолико срамнији што се више скрива иза хришћанства. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 ”Ми”! А не ”ти”, ”му”, ”јој”, ”нам”, ”вам”, ”им”. ”Нам” може ако свако понаособ за себе слободно каже ”ми”, али је ”нам” врло често маска за ”вам”. Све остале заменице су тоталитаризам, утолико срамнији што се више скрива иза хришћанства.Si ti siguran da razumes apostola? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 Za sve one koji toboze brane ljudska prava trebalo bi da se sete apostolovih reci: Sve mi je dozvoljeno ali mi nije sve na korist. Tako se brani Hristova sloboda i Istinska ljubav za sve ljude na ovom svetu. Upravo to i branim, tezim da im bude sve dozvoljeno pa neka odrede sta im je na korsit sta nije. Ne trazim od drzava da zabrane nekom ono sto ja mislim da mu nije na korist. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 ”Ми”! А не ”ти”, ”му”, ”јој”, ”нам”, ”вам”, ”им”. ”Нам” може ако свако понаособ за себе слободно каже ”ми”, али је ”нам” врло често маска за ”вам”. Све остале заменице су тоталитаризам, утолико срамнији што се више скрива иза хришћанства. Bravo! Totalitaristi ima da ne razumeju baš ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 valderfilmen razume sve. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука