Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa da samo što će ako se to ne reklamira živeti sa ženama. To onda znaci da je taj lik biseksualac. Je l' ti stvarno zamisljas da se neki hetero lik probudi jednoga dana, vidi na TV-u neku reklamu vezanu za pedere, i odjednom postane gej? Cak i da mu svaki dan pricas kako je super biti gej, je l' stvarno ocekujes da to dovede do nekih promena tek tako samo od sebe? Evo, stavi sebe na njegovo mesto: mislis da ce se tvoja seksualna orijentacija promeniti tek tako preko noci, ako budes nesto gledao? Isto kao što imaš potencijalne narkomane, ljude sklone psihoaktivnim supstancama koji bi se drogirali u mnogo većem broju kad bi se to reklamiralo. Pa nije isto, jer je ovaj u sustini vec gej/bi, samo toga nije u potpunosti svestan. Radoznalnost prema konzumiranju droga se sa time ne moze uporediti. Ovo je nesto imanentno njegovoj prirodi, a ovo drugo nije. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 To onda znaci da je taj lik biseksualac. Je l' ti stvarno zamisljas da se neki hetero lik probudi jednoga dana, vidi na TV-u neku reklamu vezanu za pedere, i odjednom postane gej? Cak i da mu svaki dan pricas kako je super biti gej, je l' stvarno ocekujes da to dovede do nekih promena tek tako samo od sebe? Evo, stavi sebe na njegovo mesto: mislis da ce se tvoja seksualna orijentacija promeniti tek tako preko noci, ako budes nesto gledao? Ti psihijatri kažu da postoje heteroseksualci koji nikad ne mogu da postanu homoseksualci, ali da ima dosta onih koji su to potisnuli i žive normalan život. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa ti koji su to potisnuli su biseksualci a ne hetero. To sto zive sa zenama ne menja cinjenicu da su bi. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa ti koji su to potisnuli su biseksualci a ne hetero. To sto zive sa zenama ne menja cinjenicu da su bi. Nije bitno šta su, bitno je da žive sa ženama, što ne bi bio slučaj kad bi se to reklamiralo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Nije bitno šta su, bitno je da žive sa ženama, što ne bi bio slučaj kad bi se to reklamiralo fmqmtx ВИЛМА and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 fmqmtx fmqmtx Priključujem se i ja Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ne kapiram zašto mislite da se šalim. Mislim da će se bolest širiti ako se bude reklamirala, to će uticati na pad nataliteta i na to da ćemo imati nakaradne porodice. Ti si knjiška definicija trola ... ni ne zanima te tuđe mišljenje već samo ispaljuješ fraze. Međutim, to nije toliko tvoj problem koliko ljudi koji ti odgovaraju ... a ja preskačem diskusiju na ovoj temi sve dok i ti budeš jedan od sagovornika. Da sam hteo da gledam kako se mala deca zavitlavaju, otišao bih u školu. 0227_sleep The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ti psihijatri kažu da postoje heteroseksualci koji nikad ne mogu da postanu homoseksualci, ali da ima dosta onih koji su to potisnuli i žive normalan život. Ne. Psihijatri bas kazu da nije dobro da ista potiskujes u sebe. Svaki covek koji misli da gledanje homoseksualaca moze da ga odvede u homoseksualnost je zapravo od starta bio gej... Ne mora da znaci da je i kod tebe tako... Mada nema mnogo mesta za nadu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ko kaže da me ne zanima tuđe mišljenje. Nije mi problem da promenim stav kad vidim da je sagovornik upravu. Mi se razlikujemo u tome što je vama bitniji pojedinac, a meni je bitnije društvo. Smatram da namerno hoce da nam uniste moral i tradiciju da bi mogli da manipulišu sa nama kako hoće. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ko kaže da me ne zanima tuđe mišljenje. Nije mi problem da promenim stav kad vidim da je sagovornik upravu. Mi se razlikujemo u tome što je vama bitniji pojedinac, a meni je bitnije društvo. Pa kakav si mi tionda vernik? Zar vernik ne treba da radi na svom spasenju a ne da ide okolo i da spasava druge? Da bi druge spasavao treba prvo ti sam da budes bezgrrsan a kolko znam vi verujete da je to samo jrdan covek ikada bio? Il mozda tripujes da si ti... Wow... jel da? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Nije bitno šta su, bitno je da žive sa ženama, što ne bi bio slučaj kad bi se to reklamiralo Bitno je da ljudi kao ti skapiraju da nemaju pravo da odlucuju o zivotu drugih. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ma ne interesujeme šta će da rade u svojim lokalima i sobama. Nisam osoba koja bi ih tukla, imam i dobrog druga biseksualca. Borim se za to da se ne reklamiraju. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Borim se za to da se ne reklamiraju. Pa to ti je isto odlucivanje o zivotu drugih. Ima pravo da se reklamira koliko hoce, a tebi ako se ne svidja okreni glavu na drugu stranu. Malo spustanja sa zamisljenih visina ne bi bilo na odmet. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa to ti je isto odlucivanje o zivotu drugih. Ima pravo da se reklamira koliko hoce, a tebi ako se ne svidja okreni glavu na drugu stranu. Malo spustanja sa zamisljenih visina ne bi bilo na odmet. Moj stav je da treba ograničiti prava pojedinca zarad viših ciljeva. Ti mislis drugačije i boriš se za svoje ideje, kao što se ja borim za svoje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Borim se za to da se ne reklamiraju. Ja se borim da se ne reklamiraju deterdzenti... One reklame su tipicna ilustracija LSD tripova jer u blizini vesa opranog tim deterdzentima i omeksivacima deca i odrasli dozivljavaju audio- vizuelne halucinacije cvetnih livada, suma, zelenih polja ili planina... Ako to ne kvari drustvo ja onda ne znam sta kvari... bora and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука