Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Осмогодишњи руски дечак Адам кога су силовали родитељи хомосексуалци који су га усвојили, налази се у новој породици и пролази рехабилитацију. Ово је за Глас Русије саопштио представник за права детета Павел Астахов. По његовим речима, овај чудовишни случај доказује да доступност усвајања руске деце привлачи очигледне криминалце. Адама су силовали перверзњаци из САД, Новог Зеланда, Немачке, Француске и Аустралије. Кривица оца који је усвојио дечака је доказана и он је усуђен на 40 година затвора. Његов „партнер“ очекује суђење на Новом Зеланду.

http://serbian.ruvr.ru/2013_07_01/Adam-koga-su-silovali-roditelji-homoseksualci-koji-su-ga-usvojili-nalazi-se-u-novoj-porodici-i-prolazi-rehabilitaciju/

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Е, не знам ко је тај Бојанић... :)

Па јесте опробан рецепт, зато не треба наседати на исти штос. Него лепо пустиш нека људи прошетају, подржиш њихово право да живе како желе, а онда лепо смирено објасниш шта је породица и да ту не буде забуне.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па добро, ти мислиш да су болесни и шта с` тим? Опет људи имају права да шетају итд. Нема никакве везе.

A sta kao ti ne mislis?Pa setaju oni svakoga dana sigurno nisu u kucnom pritvoru..... :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Ту има истине, али зато би ми требало да бранимо своје ставове аргументима.

Колико сам ја схватио вас који браните поносне парадере,наши тј хришћански аргументи немају никакву вредност ни значај у демократском друштву,где је слобода, била на корист или штету, највећа тековина тог демократског поретка.

Поред тога,овде се нуди да будемо лицемери и да хришћанске вредности задржимо за себе, а да се у свету понашамо демократски,поштујући права свих изопачених мањина и већина на овом свету...

...Јер ко се постиде Мене и Мојих речи ,њега ће се Син Човечији постидети,кад дође у слави Својој...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Колико сам ја схватио вас који браните поносне парадере,наши тј хришћански аргументи немају никакву вредност ни значај у демократском друштву,где је слобода, била на корист или штету, највећа тековина тог демократског поретка.

Поред тога,овде се нуди да будемо лицемери и да хришћанске вредности задржимо за себе, а да се у свету понашамо демократски,поштујући права свих изопачених мањина и већина на овом свету...

...Јер ко се постиде Мене и Мојих речи ,њега ће се Син Човечији постидети,кад дође у слави Својој...

Mach Istine koji nikog ne moze da ubije jer su svi birali svojevoljno! Imas moj potpis brate!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Po ovome ispada da smatras da hriscanske vrednosti zahtevaju da krsis prava drugih.

Brate kritikuj koliko hoces, ali nemoj da silom da nameces - to je sve sto mrski liberali traze.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Aha..a bic iz Hrama si vesto izbegla?nasilje ili sta? drlove

Valjda ti je jasno da je Hristos oterao trgovce iz hrama ... time je hteo da kaže da se zna za šta hram služi i da se tu ne mogu prodavati golubovi. Isto kao kad i ti teraš razularene i pijane goste neke žurke iz svog stana.  ;)

Nisi uhvatio njenu devojku.

Nema veze da li ima devojku (mada sumnjam) ... braća tradicionalisti već balave na ovakav prizor, a isti ti su prvi u redu kada treba pokazati gnušanje prema homoseksulanim parovima.  :dry:

• Волим 1

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Po ovome ispada da smatras da hriscanske vrednosti zahtevaju da krsis prava drugih.

Brate kritikuj koliko hoces, ali nemoj da silom da nameces - to je sve sto mrski liberali traze.

Vishe je ovo poruka Hriscanima. Ne mislim da ovde neko koristi silu apelujuci na Hriscanske argumentacije.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Valjda ti je jasno da je Hristos oterao trgovce iz hrama ... time je hteo da kaže da se zna za šta hram služi i da se tu ne mogu prodavati golubovi. Isto kao kad i ti teraš razularene i pijane goste neke žurke iz svog stana.  ;)

Srbija je nas hram..i bolesnici ne mogu da paradiraju....mogu da se trse u svom stanu

ende.

Подели на овим сајтовима

Vishe je ovo poruka Hriscanima. Ne mislim da ovde neko koristi silu apelujuci na Hriscanske argumentacije.

Zabrane i krsenje prava su sila.

Argumentacija je pozeljna i dobra.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Srbija je nas hram..i bolesnici ne mogu da paradiraju....mogu da se trse u svom stanu

ende.

Ja sam ti odgovorio na tvoj argument oko hrama ... a Guča i slične manifestacije? Pretpostavljam da oni mogu da se šire dokle hoće? .smesko.  

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Дај бре човече ти си бар био један од коректнијих и разумнијих атеиста на форуму.

Где си ти видео у мом посту,да сам било шта силом хтео да наметнем???

Као друго,ово је православни форум,ваљда могу изразити своје мишљење, са становишта православног хришћанина!

А са нашег становишта ,не могу се благословити изопачења било које врсте,зарад демократских тековина у виду слободе која не препознају,или боље речено ,не желе да прихвате хришћанске вредности...

Ако неко силом намеће своје мишљење овде ,то су свакако "мрски либерали" што год то значило!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...