Анастасија Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Kad god su zabrane greha(ova) aktuelne, uvek mi padne napamet ovaj citat,po meni i te kako istinit i kroz istoriju dokazan.A trebalo bi učiti na greškama iz prošlih vremena.Da ih ne bi ponavljali. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Зашто мислиш љубав када кажем секс? A gdje to ima ispoljavanja seksa u javnosti pa da ga treba u intimu? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 A gdje to ima ispoljavanja seksa u javnosti pa da ga treba u intimu? Не треба да га буде у јавности, то сам рекла. Место му је у интими. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Агресија и те како треба да се санкционише и забрани. Свака агресија. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Не треба да га буде у јавности, то сам рекла. Место му је у интими. Slazem se. Samo ima li to ikakve veze sa homoseksualcima i njihovim paradiranjem? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Slazem se. Samo ima li to ikakve veze sa homoseksualcima i njihovim paradiranjem? Има везе са разним изјавама на ту тему. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Dakle ti kazes da si pozeleo da radis gay-stuff jer si video muskarca u tangama? Zanimljivo. Ja vidis nemam takvih pitanja, ja znam da nisam gej... vrlo prosto... palim se na zene. Не кажем то,него кажем да има лош утицај на децу у пубертету то ако су у окружењу где је сасвим нормално бити геј. Драшко, Gordana . and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Не кажем то,него кажем да има лош утицај на децу у пубертету то ако су у окружењу где је сасвим нормално бити геј. Da samo još da neko shvati da se ne odlučuje biti gay, pa ako su svi gayevi u tvom okruženju i ti ćeš odlučiti to da postaneš. Da pitam ja tebe. Kad si ti odlučio da postaneš straight? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Da samo još da neko shvati da se ne odlučuje biti gay, pa ako su svi gayevi u tvom okruženju i ti ćeš odlučiti to da postaneš. Ovo teško da možeš da objasniš onima koji smatraju da je homoseksualnost prelazna " bolest". “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Da samo još da neko shvati da se ne odlučuje biti gay, pa ako su svi gayevi u tvom okruženju i ti ćeš odlučiti to da postaneš. Da pitam ja tebe. Kad si ti odlučio da postaneš straight? Наравно да се не одлучује али ја сам убеђен да геј особе нису од рођења геј већ у неком периоду живота долази до тога.Све зависи од околине у којој деца одрастају. Нисам ја одлучио да ћу да будем стрејт,већ сам растао у савршено нормалној средини за дете. Већина самоубица и убица је имало неке трауме у детињству које су довеле до тога,тако верујем да је са геј особама. Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Деца у неком моменту свог живота доносе ОДЛУКЕ о томе ко су и шта су на основу модела који им одрасли пружају. Ако узмемо у обзир да постоји у раној фази развоја сексуалности период када су склонији дружењу са истим полом, да, може да буде лош утицај на децу, да одрасту у особе које су одлучиле да буду геј. Јер, деца се не рађају као сексуална бића, сексуалност се тек касније развија, и под утицајем је друштва... Ђуро Станивук, Volim_Sina_Bozjeg and Никола Тодоровић је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Хомосексуалност је постала мода -природна појава није толико масовна као што се представља. Свака сексуалност није за улицу већ за интиму. Ниједна сексуалност није за децу. Нису хомосексуалци проблем, већ агресивно наметана политичка идеологија која пропагира не њихова права већ рушење традиционалних вредности, а они су злоупотребљени у ту сврху. Путин је политичар. Не волим политичаре. Допада ми се овај закон који је донео. Дечија права су важнија од свих других. Наша је обавеза да штитимо децу. Парада поноса није на корист хомосексуалцима. Напротив. Гуча, турбо фолк, хулиганство су такође чиреви друштва као и парада поноса. Те појаве, а не људи. А све је са циљем да се униште традиционалне друштвене вредности. Политички покрет хомосексуалаца ми смета и забранила би их, не због хомосексуализма већ због тога што су они коришчени да агресивно нападају све што је традиционално. Илустрација тога: Хомосексуалцима црква није препрека да упражњавају секс са особом истог пола. Неће се сложити да је то добро, али није препрека. То што црква нема одобравајући став, не даје за право хомосексуалцима (тачније-политичким активистима који и хомосексуалцима диктирају ставове) да нападају цркву упадају у исте, праве изругујуће изложбе или прете како би срушили све цркве. А онда, кад се црква брани, кукају како су нападнути јер су хомосексуалци. То ми личи на оно држите га да га бијем Konacno neko ko vidi zlu ideologiju ! Никола Тодоровић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Деца у неком моменту свог живота доносе ОДЛУКЕ о томе ко су и шта су на основу модела који им одрасли пружају. Ако узмемо у обзир да постоји у раној фази развоја сексуалности период када су склонији дружењу са истим полом, да, може да буде лош утицај на децу, да одрасту у особе које су одлучиле да буду геј. Јер, деца се не рађају као сексуална бића, сексуалност се тек касније развија, и под утицајем је друштва... Ja vala ništa odlučio nisam, jednostavno video sam devojčicu/drugaricu više se i ne sećam i svidela mi se, dok prema drugarim ništa tako nisam osećao. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Деца у неком моменту свог живота доносе ОДЛУКЕ о томе ко су и шта су на основу модела који им одрасли пружају. Ако узмемо у обзир да постоји у раној фази развоја сексуалности период када су склонији дружењу са истим полом, да, може да буде лош утицај на децу, да одрасту у особе које су одлучиле да буду геј. Јер, деца се не рађају као сексуална бића, сексуалност се тек касније развија, и под утицајем је друштва... Дакле Ви сматрате да је сексуална оријентација ствар избора? Наравно, то је легитимна хипотеза, али не могу да се сложим... На основу мог личног, и искуства људи са којим сам се дотакао те теме, чини ми се да откад памтим за себе да су ме привлачиле девојке... Не сећам се да је икада постојао тренутак у коме ме није привлачио нико, па сам одабрао да то буду девојке, или у ком су ме привлачила оба пола, па сам изабрао женски... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Лепо сам рекла, за оне који пажљиво читају, не сметају они мени због тога што они јесу, већ због тога што агресивно угрожавају друге. А то није лепо, и то треба забранити. Јер свеједно је ко напада и како, то није добро и треба да се санкционише. Сви имају право да се бране, па и ја, ако неко хоће да угрози моја права и веровања. Дакле, изложбе где је Исус обучен у женске хаљине, ијаве да би срушили све цркве, резање православних крстова и слично су напади, и угрожавање мојих и твојих права на миран живот какав смо ми изабрали. Дакле, браним се, не нападам. Живи и пусти другог да живи. Не смета мени, опет да поновим педер,, не смета ми ни да хода на улици, смета ми да ме тера да и ја будем педер, смета ми да руши и подсмева се ономе у шта ја верујем. Дакле, пише све горе у горњем посту, да не вадимо из контекста као да смо Дневник деведесетих. .smesko. I treba javno da se kaze da njima gejevima smeta Isus. Ma neeeee ne ugrozavaju nikog Isus je neki magicni crtani lik>>>>???<<<< Ideologija nam smeta naravno a homoseksualnost nek nosi svoj krst. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука