Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ти мени миришеш на трола.

Зашто се вређаш, лепо сам те питао, а ти ниси знао да објасниш.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ово Хришћанство некима иде само једносмјерно.

Дај, дај, дај, дај, али никако да они посвједоче Христа понашањем.

Смирење НУЛА.

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Па да, али ипак се том парадом представља хомосексуализам као нешто нормално, наклоност подјаднако пожељна као и хетеросексуалност... Али небитно, све су то прежвакане теме. Ја сам размишљао о положају хомосексуалаца у самој Цркви и чини ми се да им уопште није лако. Ако узмемо да је хомосекусализам урођен (у крајњој линији све и ако се "стиче" неким раним васпитањем, свакако није ствар избора), изгледа ми да гејеви имају доста незавиднији положај у Цркви него хетеро људи. Јесте да ће можда неко да каже да се свако рађа са већом склоношћу ка неком греху, некој страсти, у односу на друге , неко је склонији алкохлолу или коцки него други људи и да свако од нас носи неки крст другачији од других, али иако је ово само по себи тачно, опет мислим да су гејеви, уопште гледано ипак у лошијој ситуацији у Цркви... Верујем да је великој већини људи, готово свима, пре или касније најважнија ствар у животу да пронађу неког кога ће волети, неку своју другу половину итд. Е сад, хетеро људи немају никаквих сметњи да уклопе ту најприроднију тежњу са црквеним животом, Црква им благосиља љубав коју остваре са партнером, и они могу да се остваре и у том романтично-сексуалном аспекту личности, док је гејевима то потпуно ускрећено... Они просто морају, уколико желе да буду у Цркви, да крену путем целибата и да се одрекну дела себе који је већини људи најбитнији. Упркос свему, верујем да је Бог свакоме дао онолико колико може да поднесе и не пишем ово да бих се залагао за неку релативизацију или ублажавање става Цркве према хомосексуалности као греху, већ зато јер ми се чини да хомосексуалци који би желели да живе црквено заслужују саосећање и разумевање и јер ми се чини да се често превиђа колико им може бити тешко...

У цркви Христовој нема места ни за курваре, ни лопове,курве,  преваранте, лажове, лицемере, и све који чине неморал, паразите друштва. То што у нашој цркви све то може да прође..као сви смо ми грешни...само говори колко смо се одаљили од Христа. У такву цркву могу и педери, што се мене тиче, Кад могу сви остали што би се њима бранило причешће.

Ти људи не верују у Бога, иначе би истраживали шта је то што би их приближило богу па би постали морални, победили би своју страст. Одлазак у цркву форме ради никоме неће донети корист. Може ли се паразит осећати чланом друштва? Не! јер и он осећа да то што ради није на корист друштву већ на штету. Али се паразит труди да направи још већу штету, хоће да има сва права као и оникоји раде за друштво.Мада је данас мало оних који раде за друштво својом вољом, раде што морају, да преживе, људи без вере и животног смисла јер друштво не постоји. Какво је то друштво кад има више паразита него поштених људи? Колко је само паразита овде на форуму који вриштЕ кад им се помене морал:Јао моралиста!

Подели на овим сајтовима

Milisave koji si ti manipulator Boze me sacuvaj.

Uvlacis me u pricu koja me ne zanima vise jer je bez predmetna.

Dobro izvini sto te manipulisem i uvlacim u raspravu koja te ne zanima.

Od zastite djece od gej propagande u Rusiji, 

Sta li je sledeci korak, stitice decu od dijabetesa tako sto ce da uvede 50% poreza na igracke. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

si ti video po zapadu na sta lice te parade? Dosta je bre vise sa pametovanjem reci te mi jasno gresis ne gresis i kraj ispiranja mozga.

Lepo te pita covek gde si to video u Srbiji? Sam si pomenuo Srbiju a sad kad ti covek postavi kokretno pitanje ti bezis i bilbijsku argumentaciju.... smeske

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Lepo te pita covek gde si to video u Srbiji? Sam si pomenuo Srbiju a sad kad ti covek postavi kokretno pitanje ti bezis i bilbijsku argumentaciju.... smeske

Zakon svetovni postujem zakon je odredio da se zabranjuje gej parada i tu ni ja ni ti ne mozemo nista a ja pogotovo ne mogu nista ako zakon dozvoli gej paradu sigurno necu da idem i da bijem homoseksualce.

Rekao sam doslovce da mi 300 gejeva u tangama smeta pa sad ako ti imas informaciju da nece doci u tangama u redu.

Pisao sam u buducem vremenu valjda imam pravo na insinuacije tog tipa jer sustina je sasvim nesto drugo.

Sve je ok ali nije ok da mi prebacujes biblijske argumentacije u razgovoru sa bratom pravoslavcem pogotovo sto smo na pravoslavnom sajtu koji samo takve argumentacije i propagira a svestenici i propovedaju.

Meni su jako bitne te argumentacije i ako neke od njih mogu da primenim u sekularnoj drzavi odnosno da ne budem protivan ja cu se za to i truditi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Putin potpisao zakon protiv 'homoseksualne propagande'

putin_38_9c02aab395.jpg

Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je kontroverzni zakon kojim se kažnjava promicanje homoseksualizma pred maloljetnicima. Aktivisti za zaštitu ljudskih prava smatraju taj zakon diskriminacijskim.

Prema njemu, za propagiranje netradicionalnih seksualnih odnosa pred maloljetnicima kazna iznosi od 4000 do 5000 rubalja (od 100 do 125 eura) za fizičku osobu. Osobi s javnim ovlastima prijeti kazna od 40.000 do 50.000 rubalja (od 1000 do 1250 eura), a pravnim osobama od 800.000 do milijun rubalja (od 20.000 do 25.000 eura).

Kazne su strože ako se propaganda provodi putem interneta te predviđaju 90 dana zatvora za pravne osobe. Strancima također prijeti kazna, koja može iznositi do 100.000 rubalja (2500 eura), a može ih se zatvoriti na 15 dana te prognati iz zemlje.

Prema ispitivanju Instituta Vtsiom objavljenom u lipnju, 88 posto Rusa podupire zabranu homoseksualne propagande, a 54 posto ih misli da homoseksualnost treba kazniti.

http://www.hrt.hr/index.php?id=vijesti-clanak&tx_ttnews[tt_news]=214804&tx_ttnews[backPid]=866&cHash=8b7febcd8e

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Poraz ljudskosti i covecanstva. Trebalo bi organizovati minut cutanja za pokojnu gradjansku svest rusije...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...