Зосима Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Čovek je rekao da sam satanista, šta treba da uradim? Još je rekao da prosipam satanizam "otkad sam se priključio forumu", a priključio sam se 3 godina pre njega i imam 70 puta više postova. Ех, не узимај то превише к срцу, шта би рекао за мене и ову моју екипу... > [/url] Анастасија, Млађони, Sherlock H. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Čovek je rekao da sam satanista, šta treba da uradim? Još je rekao da prosipam satanizam "otkad sam se priključio forumu", a priključio sam se 3 godina pre njega i imam 70 puta više postova. E pa nisi bio tu. Mi ateisti ustvari nismo satanisti, pošto sotona ustvari nije isto što i Lucifer, već sotona predstavlja onog koji se odvojio od Boga tj i Lucifer sa sve onom jednom trećinom anđela. A usput i mi koji smo se odvojili od Boga i mi smo sotone, tako da znaš nisi satanista nego si sotona. Ovo me Aca naučio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Da sam administracija, ne samo da bih te banovao sa ovog foruma, nego bih banovao i tvoje praunuke (što ne i njihovu decu?), i poslao bih apel u ministarstvu unutrašnjih poslova da ti se zabrani korišćenje interneta, 'leba mi... О каквој толеранцији ти онда имаш образа да причаш? Смешан си, конфузан и недоречен. obi-wan Зар сатанизам није све што одвраћа од Бога? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ех, не узимај то превише к срцу, шта би рекао за мене и ову моју екипу... > [/url] Дечурлија. Јеси ожењен ти? Ако ниси онда ми је разумљиво твоје понашање, Ипак треба да се смува нешта, а да се смува, треба да се буде кул. Колико имаш година? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Зар сатанизам није све што одвраћа од Бога? Погледај се у огледало. Нико и ништа, највећи могући разврат, блуд, дрога и незнамтијашта, не могу човека да одврате од Бога као што могу такви као ти. Ћириличар, GeniusAtWork and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ех, не узимај то превише к срцу, шта би рекао за мене и ову моју екипу... > [/url] Рекао бих да седиш на две столице Зосима, Срђан Ранђеловић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Погледај се у огледало. Нико и ништа, највећи могући разврат, блуд, дрога и незнамтијашта, не могу човека да одврате од Бога као што могу такви као ти. Ја сам мислио да је грех личан, а не колективан. Млаки људи попут тебе довели су друштво до стања у каквом се налази. п.с ево гледам се у огледало, жена мисли да сам полудио. Реко каже један "хришћанин" да се погледам и видим како сам крив за грехе других. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ја сам мислио да је грех личан, а не колективан. Млаки људи попут тебе довели су друштво до стања у каквом се налази. Па то онда ипак значи да је колективан, зар не? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 obi-wan Зар сатанизам није све што одвраћа од Бога? Ne mozes coveka tek tako da nazivas satanistom. To JESTE cista uvreda. Jedno je delo nazvati satanistickim, a sasvim deseto je coveka nazvati satanistom. Jer ako idemo tim putem koji predlazes u ovom pitanju, onda svi ispadosmo satanisti. Naravno, sigurno i sam kapiras koliko je to besmisleno... Volim_Sina_Bozjeg and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 ево гледам се у огледало, жена мисли да сам полудио. Ако сам ишта научио у последње време, то је да је жена увек у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Па то онда ипак значи да је колективан, зар не? Не, него да је друштво навикнуто на одређене грехе, те тада под утицајем масе почиње да се мења стандард Хришћанина. Тј. шта је Хршћанин и како треба да се понаша. Данас испаде да је довољно да сам себе назовеш Хришћанином. Епископи граде дворе, Свештенство куће и гараже, а ја сам крив за сву патњу на свету јер не желим да лажем људе. Ево шта испаде од два Титна Српске духовности Митр.Амфилохија и Еп.Атанасија. Нападе их и сва светиња. Од гејева до СПС-СНС магараца, па до појединих незрелих Хришћана. А ко је крив за ту количлину незрелих Хришћана? Свештенство. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/27495-%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%BE%D0%BC-%D0%B6%D0%B5%D1%99%D0%BE%D0%BC-%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%81%D0%B2/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ne mozes coveka tek tako da nazivas satanistom. To JESTE cista uvreda. Jedno je delo nazvati satanistickim, a sasvim deseto je coveka nazvati satanistom. Jer ako idemo tim putem koji predlazes u ovom pitanju, onda svi ispadosmo satanisti. Naravno, sigurno i sam kapiras koliko je to besmisleno... Наравно, ту сам мало претјерао. Нисам из тог угла сагледао писаније. Свакако да човек по природи није сатаниста, већ да га таквим чине дијела. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ако сам ишта научио у последње време, то је да је жена увек у праву. Наравно, моја је изабрала мене. Свакако да је била у праву. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Не, него да је друштво навикнуто на одређене грехе, те тада под утицајем масе почиње да се мења стандард Хришћанина. Тј. шта је Хршћанин и како треба да се понаша. Данас испаде да је довољно да сам себе назовеш Хришћанином. Епископи граде дворе, Свештенство куће и гараже, а ја сам крив за сву патњу на свету јер не желим да лажем људе. Па наравно да си крив. Јер ако ниси ти крив ко је онда? Што пребацујеш кривицу на другога? А шта су светитељи говорили? Зар нису увек говорили : Ја сам крив! Грех је и личан и колективан. Када лични грех постане норма друштва онда је и колективан. Нема ту тако јасног раздвајања. Ни код светих се то не раздваја. Они веле корз једног човека уђе пропас у свет а кроз другог спасење. Кад ја грешим то се одражава и на моју околину не само на моје ближње људе, него и на животиње и биљке и на кућне апарате који после тога цркавају јер сам грехом увео смрта у свој круг у своју кућу у своју улицу у своје село у своју отаџбину у свој свет. Исто тако и благодат и благослов кад има један у нашем окружењу сви се ми мало огребемо. Јел? Рецимо кад одеш под Острог на кивот св. Василија он је стекао благодат а ти се гребуцкаш. roolle, Gordana . and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука