Jump to content

Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ово као да је тема, шта играте. :)

Ја бејах зависник, невероватан, од игрице Battle of Immortals, која је игрица слична WoW-у. Играх је 12 сати на дан. Игрица је тако урађена, да захтева да стално будете у њој, како бисте покупили све бонусе и ствари које се дешавају у одређено време дана.

Невероватно стварно. Уз Божију помоћ рекох, од данас више не играм. Заиста тако и би. Како би себе још више одвукао, ушао сам да разделим све што сам имао на акаунту. Не као херој, већ као бедник. Зато што је то било невероватно.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Zašto ste tako uplašeni života.

Pa nije nas Gospod poslao da bi nam opali zabrane na sve živo.

Mislim da je Jevanđelje sasvim jasno po pitanju gijeha,

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ја нисам само због тога. Можда јесам пренагло, али морао сам. Боље ми је било после тога. Да сам наставио да играм умањено, поново би на исто дошао. А игица је свакако испирање мозга.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Al zbog čega ispiranje mozga.

Zašto naše slabosti pripisujemo nečemu što nije igirica.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Није свака игрица, нисам се добро изразио, већ ова што сам ја играо. Чисто губљење времена, никаква добит.  Као кад би испред саксијске биљке ставили лаптоп.

Волим да играм игрице у којима се развија мозак, и које су корисне једноставно. Али играти MMORPG игрице је ужас..

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Али играти MMORPG игрице је ужас.

A refleksi, onda i razvija se isto brzina odluke.

Bila je neka studija o tome, i gejmeri mnogo brže donose odluke, jel mora se pogotovu kod MMO igara gde protiv sebe imaš živog čoveka, ne znam bilo je još nešto ali sam zaboravio 

Подели на овим сајтовима

Добро, можда то. А остало? Физичке активности? Мислим да си свестан до чега доводи прекомерно играње игрица. Много више није користно него што јесте.

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Добро, можда то. А остало? Физичке активности? Мислим да си свестан до чега доводи прекомерно играње игрица. Много више није користно него што јесте.

Pa dobro sad pitao si šta ima korisno ja sam rekao nismo pričali o negativnip posledicama kojih takođe ima, ali samo hoću da kažem da je igranje igrica recimo bolje od gledanja Farme i VB (šta nije bolje od toga, sa druge strane?), ali recimo i od ležanja za TVom po ceo dan, pogotovu sa današnjim programom koji je na njemu, jer ništa pametno nema da se vidi, a opet si nepokretan samo ležiš.

A igrice da imaju negativne posledice svakako da imaju, samo daleko su od najgoreg mogućeg načina da provedeš dan

Подели на овим сајтовима

Ех сад Фарма и Велики брат.. Од тога нема горе'. :D

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ех сад Фарма и Велики брат.. Од тога нема горе'. :D

Ima... sedenje na ladnom betonu... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Није то ништа наспрам Фарме и ВБ. Овде се бар прехладиш, а гледајући ово, умно оболиш....

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ima... sedenje na ladnom betonu... ;)

Znaš klako ima nas par koji mislimo da je ovo umno zadravlje mnogo važnije od telesnog. Ali hej, nismo svi isti, važno je da ne osuđujemo jedni druge ;)

Tako ti gledaj VB, a ja ću da sedim na betonu :p

Подели на овим сајтовима

Ма море бре....да вас видим, до ког нивоа сте стигли са "Фармвилле", а - а-а?

Подели на овим сајтовима

Ма море бре....да вас видим, до ког нивоа сте стигли са "Фармвилле", а - а-а?

Ja to ne igram :p

Jdina igra fejsu što sam igrao, je MafiaWars, pa me smorila, mislim igrao sam i farmvile, ali ne volim taj tip igrica, sada na fejsu nemam ni jednu igricu, odnosno skinuo sam sve one dozvole koje moraš da im daš da bi igrao, da ti kače stvari po zidu itd

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...