Петровић Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Које сте националности и вероисповести? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Rodjen kao covek ,Krsten kao Pravoslavni Hriscanin,srpski rodoljub,balkanac,mediteranac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Jel ovo pitanje: jeste li srbin ili srpkinja? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 По презимену и имену се јасно видим да сам православни Србин! Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Хидегути Нандор?Хм..... dada pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Jel ovo pitanje: jeste li srbin ili srpkinja? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Rodjen kao covek ,Krsten kao Pravoslavni Hriscanin,srpski rodoljub,balkanac,mediteranac 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Jel ovo pitanje: jeste li srbin ili srpkinja?Hahahaha, i meni tako zvuci...SRPKINJA! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Hriscanka definitivno!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Hriscanka definitivno!!! Pravoslavka!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 1, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 Cestitanje Nove godine je bezazleno. Sem ako neko nije ogorcheni anti-semita,a ima ih i takvijeh e onda se chestita Sretan Saint Sylvester http://www.simpletoremember.com/articles/a/newyearshistory/ Istorija Nove godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 1, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 ?????, ??????????? ?????????????... ? ??, ???, ??? ? ???? ????, ?? ?? ?????, ????? ??? ? ??????? ?????? ?? ???? ??????? ?? ????? ?? ??? ??????????? ? ??????? ??????. ????? ????????? ????? ????????? ??????? ? ???? ? ????? ???? ?? ?? ?????????: ???? ?? ?? ???? ?????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ?????????...? ?? ?? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???? ????? ???? ?????? ?? ??????? ?????? ??????? ????????? ?????????? ''???????'' ???? ??????... ??????? ?? ?? ?? ????????????... ??? ??????? ????? ? ?????? ?????? ??????: Budi uvek u ratu sa svojim porocima, a u miru sa svojim susedima i bi?eš bolji ?ovek u Novoj Nazdravimo novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto i da prema ljudima budemo ljudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 1, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 ,,Да ли сте питоми коњ или кобила?'' 0104_cheesy Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Јануар 1, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 Преласком на грегоријански календар ове недоумице би се решиле. Лично сам присталица обележавања јулијанске Нове године, али не могу да одбацим оне који нису црквени, не посте божићни пост и цео свој живот одређују према административно шире распрострањеном грегоријанском календару. За такве је ово почетак новог лета и слажем се да таквима треба честитати али и примити честитке. Зар разлике у календару треба да укину љубав? Али да не ширимо; ово је посебна тема. И да одговорим на тему: Ја сам православни Србин! (не Србин православац) ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2010 ?????, ??????????? ?????????????... ? ??, ???, ??? ? ???? ????, ?? ?? ?????, ????? ??? ? ??????? ??? ?????? ?? ??????? ????? ?? ????? ?? ??? ? ? ???? ??????: Cestitanje Nove godine je bezazleno. Sem ako neko nije ogorcheni anti-semita,a ima ih i takvijeh e onda se chestita Sretan Saint Sylvester http://www.simpletoremember.com/articles/a/newyearshistory/ Istorija Nove godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука