Toma Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Pre nekoliko decenija, kada je u Grčkoj Pravoslavnoj Crkvi došlo do nekakvih svadja, 3 mlada sudenta bogoslovije odu do jednog monaha, starca, da ga pitaju ... da mu se požale. I kad dodjoše do njega, on im reče: "Deco ispričajte mi šta se to dogadja, ja nemam ni radio ni TV ovde, Bogu hvala".I oni mu ispričaše i kao zaključak dodadoše pitanje: "Zašto nije sada ko što je bilo u prvom veku kada je Crkva rodjena?" A on poče da plače! I plače, plače ... plače starac! Oni ga prekidoše pitanjem - zašto plačeš? On im kroz suze reče: "Plačem deco jer i posle 2000 godina hrišćanstva, naša Crkva je ista kao i prvovekovna Crkva! Ništa nismo naučili!" verum est in beer and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ма, најбоље је то што сам не схваташ да си то управо ти умислио. Човече, бави се оним у чему си најбољи, пусти владике да раде свој посао. pa ne drzim ih ja nek radi svako svoj posao to je tacno sto kazes al kad neradi, nego stalno ima neki problema bez potrebe,a i briga me nek rade sta oce vazno je da nas vasa sluzi po starom neda da bude po novom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 a za cega se vi borite za biskupe jel ? aauuuuuuuuu opa bato jel imaš temperaturu možda ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Da bi nekog kritikovao ( vladike,sveštenike itd), potrebno je da imaš osnovna znanja iz sopstvene vere koju ispovedaš.Vidi se da to ne poseduješ.Moj ti je savet da to ispraviš, pa da se vratiš na temu i onda nastaviš sa kritikom,ako do tada ne naučiš da ti je kritika nula bodova. a jeste da a ti si mi puna znanja jel ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 a za cega se vi borite za biskupe jel ? Ни с граматиком ниси рашчистио, а поповима би да солиш...ма није него. Анастасија, Милан Б and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 pa i jedan vas teolog inace zavrsio je sa odlicnom ocenom kaze mi da se pricescujemo sa telom i krvlju VASKRSLOG HRISTA,,, STRASNO STA SVE NECES CUTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 a jeste da a ti si mi puna znanja jel ? Svoje si pokazao u startu.Nula bodova.Gledaj sebe a za ono što još ne znaš ima vremena...U međuvremenu,potrudi se da ne sudiš o onome što NE ZNAŠ. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Svoje si pokazao u startu.Nula bodova.Gledaj sebe a za ono što još ne znaš ima vremena...U međuvremenu,potrudi se da ne sudiš o onome što NE ZNAŠ. pa nisam te pitao za svoje znanje nego za tvoje,jel mislis da si pametna ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 А ког Христа телом и крвљу се причешћујемо? pa telom i krvlju Raspetog Hrista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 pa nisam te pitao za svoje znanje nego za tvoje,jel mislis da si pametna ? Pa, sad mislim.Jedna od najpametnijih sam u svom selu.Čiča Milutin mi onomad reče "E. sva sreća da si žensko, jer da se muško, stom pameću koju imaš sve bi nas do glave ošišala." Eto, samo što sam žensko, pamet mi se ne uzima u obzir.Al, tako je u mom selu,malo selo ali ni Pariz mu ravan nije. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Па ваљда је Христос и Васкрсао? Ако се причешћујемо распетим Христом, онда испада да није ни Васкрсао. AUUUU pa pricescujemo se krvlju NJegovom i telom istom tom krvlju koje je prolio na krstu kad su ga raspeli a ne nekom novom krljvu tek kad je vaskrsao... N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 AUUUU pa pricescujemo se krvlju NJegovom i telom istom tom krvlju koje je prolio na krstu kad su ga raspeli a ne nekom novom krljvu tek kad je vaskrsao... A? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Pa, sad mislim.Jedna od najpametnijih sam u svom selu.Čiča Milutin mi onomad reče "E. sva sreća da si žensko, jer da se muško, stom pameću koju imaš sve bi nas do glave ošišala." Eto, samo što sam žensko, pamet mi se ne uzima u obzir.Al, tako je u mom selu,malo selo ali ni Pariz mu ravan nije. au blago tebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 pa telom i krvlju Raspetog Hrista Ето ти га сад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 A? sta ti sad nije jasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука