сербон Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Да се разбије стереотипија досадашњих интервјуа, предлажема да се проберу погодна питања, одавде: http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=38&t=8223&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%80&start=0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. Neeeeeeee.... Zasto?! Bas ti sjajno ide... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. blessyou жено, ко ће боље од тебе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. blessyou жено, ко ће боље од тебе? Није фер да на овај начин сазнамо да сте вас двоје у браку.Мислим стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Хвала о. Иване. Одличан интервју. blessyou 4chsmu1 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. aman жено, ко ће боље од тебе? Није фер да на овај начин сазнамо да сте вас двоје у браку.Мислим стварно. blessyou 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. Neeeeeeee.... Zasto?! Bas ti sjajno ide... Trebace mi tvoja pomoc oko rada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. aman жено, ко ће боље од тебе? Није фер да на овај начин сазнамо да сте вас двоје у браку.Мислим стварно. sFun_bat klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. Neeeeeeee.... Zasto?! Bas ti sjajno ide... Trebace mi tvoja pomoc oko rada Tu sam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Нека неко други настави интервјуе! Хвала. Neeeeeeee.... Zasto?! Bas ti sjajno ide... Trebace mi tvoja pomoc oko rada klapklap Tu sam! Уф , ово ће бити зезнуто , две жене на тајном задатку... sFun_bat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Hehe, posto sam ja plava, ti nabavi naocare :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ево их!! :cheesy: Ја већ имам 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука