ivona Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Tipovi ljudi u fitnes-klubu Typy lidí v posilovně Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 http://rutube.ru/video/a22f36d5fea6d0f3310fce9a56b877fe/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Nikolajj је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 ) “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=o2LSPDQy9n4 Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jrDrJeVg744 Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 ) ) ) feeble and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука