Милан Ракић Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Сине брате, какав терминатор! Е ово је за игре права ствар Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Ја сам просуо својевремено пиво на месец дана стари MacBook Pro (из 2011.). И куку и леле! Само тастатура са свим оним џиџабиџама кошта 200 евра (јер мора да се мења све испод). А плоча најмање 800 евра. Па онда подаци на хард диску (имао сам бекап, али не баш најсвежији). Одмах сам га изврнуо наопачке и сутрадан ујутру однео у сервис. Сви до једног сензори за влагу су се активирали и изгубио сам гаранцију. Лик га је очистио и рекао да ништа не може да гарантује. Прошао је све тестове, али колико сутра може да откаже. Ево и дан данас ради, хвала Богу, а гаранција је и онако прошла. Чак и DVD на кога је пиво прво и директно ударило, ради, једино што се лепи мало диск док излази, па мора руком да се повуче. Од тада имам посебан сточић за пиво, поред радног стола. У круг од метар и по од компа течност не сме да приђе. :) Једна анегдота у вези текућине и електронике која и није баш у вези са рачунарима, ал` неће Звонко замерити Наиме, тамо крајем 90-их, када мобилни телефони почеше да "силазе" међ` народ, радила моја жена (тада девојка) у Панасониковом представништву у Богатићу... Да, да... У Богатићу. Варошица у Мачви, ал` у њој тада бејаше фирма која је заступала Панасоник и директно увозила производни програм те фирме и одатле дистрибуирала диљем земље... Између осталог и мобилне телефоне... То је био онај други или трећи "удар", када се након оних Моторолиних "цигли" почеше појављивати апарати најприближнији по изгледу овим данашњим, ал` свеједно и даље им бејаше велика цена, те су још увек имали епитет статусног симбола... Углавном, један локални бизМисмен, који је тада "искеширао" огромну суму новца за ту справицу, а беше то модел Панасоник Г500, прослављао дететов рођендан (у кафани са друштвом, наравно детета ниоткуд, само изговор да се лоче)... Пошто га жена очекивала кући, а овај "заглавио" и добро се "накитио", она мучена звала, звала и звала и он на крају, онако пијан, да га звоњава не би више узнемиравала, убаци телефон у боклаче са белим вином, пошто је пио шприцер, ал` ми то тада нисмо знали... Углавном, ето ти свата, што б` реко Басара, сутра ујутро, онако мамурног код жене у фирму да врати телефон под изговором да не ради... Још тражи да се врати новац или апарат замени. Упита га она, како се покварио? Па не знам, одједном престао да ради, рече он, не помињавши шприцер и вино... Жена узе апарат и рече му да га по процедури прво мора послати у сервис, па тек онда, кад сервис каже "мишљење", може доћи до поравке, односно замене... Он се ту, као и сваки бизМисмен, мало бунио, драмио и то, ал` прихвати... Након неколико дана, стиже из Београда из овлашћеног сервиса "РЦЦ електроник" његов фонтеле са пропратном документацијом... И ја се затекох тада тамо, те вам ово причам... Углавном, телефон поправљен-ради, а у пропратној документацији, у спецификацији извршених радова између осталог писаше следеће: квар установљен, "изгорела" плоча која је замењена. Узрок настанка квара-поливен вином". Био и сервисер махер, па помирисао вероиватно (а наша вина од којих пијемо шприцер су најмање вино, а остало, ко зна што, углавном "џибре" пример Банатски и Карловачки ризлинг)... Дође бизМисмен да преузме "сокоћало" и онда "притиснут" спецификацијом радова, признаде шта је и како је урадио... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 14, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Овај миш користим и веома сам задовољан i ova tastatura веома са задовољан Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Skoro sam se preorijentisao na apple naskroz. Windows koristim u buduce samo pod silom prilika, zbog profesionalnih aplikacija. Pa u tome koristim i apple magic mouse: Mis je interesantno osmisljen, i vrlo prijatan za rad jer nema onog dosadnog tockica koji ti izdere prst dok skrolas kroz neki dugaci tekst. Nema ni lijevog ni desnog tastera, vec je sve jedna radna povrsina. Lijevi klik na klasicnom misu ovdje je klik od sredine pa ne lijevu stranu a moze i bilo koji dio povrsine pod uslovom da najmanje dva prsta dodiruju povrsinu. Desni klik je otprilike od polovine pa prema desnoj strani pod uslovm da samo jedan prst dodiruje citavu povrsinu. Skrolovanje je rad prstom gore dolje po povrsini. Radi i listanje stranica prevlacenjem prstima lijevo desno, ali to uglavnom na OS X. Doduse nije sad bog zna sta, a kome dodje po ruke moga bi mu se svidjeti. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Е ово је за игре права ствар E a vidiš sa leve strane ovo dugme crveno što ima e ono služi kada pucaš iz snajpera držiš to i onda možeš onako fino da nišaniš. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 Logitech Wireless Headset H800 Супер слушалице - wireless и bluetooth. Врло једноставно се пребацује са једног на друго. На пример, слушам музику са рачунара, зазвони ми мобилни - пребацим на bluetooth и јавим се на телефон. Да - има могућност да "подигне слушалицу" или "спусти", као и за подешавање звука (треба само притиснути са стране - виде се ознаке на слици). Ако слушаш музику има опције start/stop/pause/next/prev и све што већ треба. Микрофон може да се подигне на горе тако да буде невидљив и не смета (мада је и овако са стране), а читава скаламерија може да се склопи ако идеш негде да заузме мање места. http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-headset-h800 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ja sam skoro uzeo ove: Odlične su! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Какав је квалитет звука, пошто видим да нису ни јефтине? Супер је за разговоре и опуштену "позадинску" музику. Ако си баш "аудиофил" и волиш супер звук онда ти треба нешто боље. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Logitech Laptop Speaker Z305 Одличан за филмове, солидан за музику. Justin Waters, verum est in beer and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Lenovo Yoga 2 Pro Феноменалан лаптоп, тј. "ultrabook" - посебно за оне који пуно путују, а зашто се зове "Yoga" илуструје слика: Веома лак, мали (екран 13.3"), тач-скрин, супер карактеристике за своју величину. Главна иновација је екран који се ротира 360° тако да може да се претвори у мало већи таблет: Или у "stand mode" који је необичан, али се испоставио као супер практичан: Нпр. додаш екстерну тастатуру и миша и имаш удобност скоро као да радиш на десктопу. Екран је феноменалан, веома квалитетан, резолуција 3200 х 1800. Топло препоручавам! http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/yoga/yoga-2-pro/ Juanito, Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Znači li to da si se navikao na Win8? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ja sam postao apple fanboy. bez applea. Makar sto se tiche lapotopova i racunara. Iphone mi se ne svidja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Znači li to da si se navikao na Win8? Па, у неком смислу јесам. Имам мали додатак који ми враћа стари "старт мени" па кад сам у "десктоп моду" нема пуно разлике у односу на претходне верзије. Када га користим као таблет онда ми више одговара нови старт екран и апликације. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Kako se zove taj dodatak i jel freeware? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Да, бесплатан је: http://www.classicshell.net/ Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука