Jump to content

Најбоље компоненте

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мишови, типковнице, слушалице, монитори итд. Шта вам се свиђа, мож` да буде забавно - а можда помогнемо некоме код набавке.

Да почнем - убедљиво најбољи миш који сам до сада успео да пронађем:

Logitech Performance MX

19678.png

Бежичан, веома удобан, ова два дугмета са стране су "напред/назад" за навигацију (пуно олакшава прегледавање форума :) ), испод је зумирање, а доле још један за брз прелазак у неку од отворених апликација - плус може да се програмира функција за сваку апликацију посебно. Точак може да буде са "кликом" или без - при чему може да се заврти и пусти што наставља да скролује док не дође до краја (значи из једног потеза), а може да се помера и лево/десно за хоризонтално скроловање.

"Тачка на и" (ех та ћирилица...) је што - за разлику од већине (ако не и свих других) оптичких мишева - ради и на стакленој подлози, што је мени битно јер имам сто са стакленом површином - и онда ми не треба уопште подлога.

Пуни се преко USB кабла који се убаци напред и онда лични на "обичног миша" - с` тим што може да се користи и док се пуни. Доста је већи од других мишова, што мени супер одговара јер имам огромне руке, а мислим да није никакав проблем и за оне са мањим рукама.

Оцена: 10

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Logitech Performance MX

Имам старијег брата и одличан је. Најбоље је што ради и на OS X-у. Сада сам се навикао на Magic Trackpad и миша користим само кад треба нешто да цртам и слично.

Подели на овим сајтовима

Е, то је супер. Размишљао сам да набавим тастатуру са touchpad-om, али нисам нашао нешто што би ми се свиђало.

Иначе, овај мали USB предајник је нека њихова "unified" технологија - то значи да ако имаш више Logitech уређаја сви могу да се прикаче на један предајник. Може да уштеди пар USB портова на рачуналу. Нажалост не функционира за слушалице.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ајде сад типковница... :)

HP Wireless Elite v2

imag0979l.jpg

Много лепа, бежична. Тастатура доста зависи од навике и шта некоме лично одговара, неко воли оне механичке са "кликом", ја сам више за овако нешто попут лаптоп тастатуре, само веће. Бирао сам између ове и Logitech Illuminated - коју сам у ствари хтео да купим док их нисам обе пробао у продавници. Logitech има некако "лепљив" осећај испод прста, помало чак "јефтин" (иако је скупља) - овај HP је пуно ближи Apple тастатурама. У сваком случају - препорука.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ајде сад типковница... :)

HP Wireless Elite v2

imag0979l.jpg

Много лепа, бежична. Тастатура доста зависи од навике и шта некоме лично одговара, неко воли оне механичке са "кликом", ја сам више за овако нешто попут лаптоп тастатуре, само веће. Бирао сам између ове и Logitech Illuminated - коју сам у ствари хтео да купим док их нисам обе пробао у продавници. Logitech има некако "лепљив" осећај испод прста, помало чак "јефтин" (иако је скупља) - овај HP је пуно ближи Apple тастатурама. У сваком случају - препорука.

На овом не мож` да се игра :)... Нема `клика`

Подели на овим сајтовима

Imam ovaj set:

MicrosoftWirelessLaserDesktop6000v2.jpg

Ali miš je trošio previše baterija pa sam nabavio drugi, a tastatura ja vrhunska! Koristim je i dalje. Par puta sam je prao pod mlazom vode jer je brat po njoj prosipao sok, i ništa joj ne fali. Ima tapacirani deo za ruke :D A dobri su i ovi dodatni dugmići, dosta ih koristim. Samo mislim da ovo više nema nigde da se kupi.

Подели на овим сајтовима

http://cyborggaming.com/prod/rat9.htm

Ovo je mnogo dobro, ali šta bih ja nabavio, miš koji bi pokrio skoro sve moje potrebe što se igranja tiče (tastatura mi ne bi bila potrebna)

http://www.razerzone.com/store/league-of-legends-razer-naga-hex

Подели на овим сајтовима

Par puta sam je prao pod mlazom vode jer je brat po njoj prosipao sok, i ništa joj ne fali.

Ја сам просуо својевремено пиво на месец дана стари MacBook Pro (из 2011.). И куку и леле! Само тастатура са свим оним џиџабиџама кошта 200 евра (јер мора да се мења све испод). А плоча најмање 800 евра. Па онда подаци на хард диску (имао сам бекап, али не баш најсвежији). Одмах сам га изврнуо наопачке и сутрадан ујутру однео у сервис. Сви до једног сензори за влагу су се активирали и изгубио сам гаранцију. Лик га је очистио и рекао да ништа не може да гарантује. Прошао је све тестове, али колико сутра може да откаже. Ево и дан данас ради, хвала Богу, а гаранција је и онако прошла. Чак и DVD на кога је пиво прво и директно ударило, ради, једино што се лепи мало диск док излази, па мора руком да се повуче. Од тада имам посебан сточић за пиво, поред радног стола. У круг од метар и по од компа течност не сме да приђе. 

Подели на овим сајтовима

http://cyborggaming.com/prod/rat9.htm

Ovo je mnogo dobro, ali šta bih ja nabavio, miš koji bi pokrio skoro sve moje potrebe što se igranja tiče (tastatura mi ne bi bila potrebna)

http://www.razerzone.com/store/league-of-legends-razer-naga-hex

Сине брате, какав терминатор! :)

rat9_left.png

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...