Ћириличар Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Управо сам наишао на овај снимак. Изненадио сам се, и то пријатно. До сада није било тема о абортусу ( а можда је и ова моја непотребна, због огромне већине, ако не и једногласности у избору става око овог питања на форуму ). Лично, против сам абортуса, јер нерођено дијете је људско биће у развоју ( као што је Хич рекао у видео снимку ), а не неки орган мајчиног тијела, у ком случају би имала свако право да ради са својим органом шта год хоће. Сматрам абортус за убиство људскога бића. Али, онда ми падне на памет шта ако је жени угрожено здравље и неопходно је да се абортира, или било како другачије да се дијете одстрани из њеног тијела ( као што се десило недавно у Ел Салвадору, ако се добро сјећам )? Ту је већ осјетљивије стање. Ако дијете не би могло преживјети и након обичног порођаја, а угрожава живот мајке, онда зашто не дозволити у том случају? Али то су углавном те сиве зоне које се рјеђе дешавају када је ово у питању. Занимају ме мишљења форумаша, посебно жена са форума, о абортусу, да ли су за или против, када за, када против, зашто? Sophrosyne and sqny је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 До сада није било тема о абортусу Ovaaaj... grešiš, sinko. Grdno grešiš greengrin Ленка*, Avocado, hansbrough and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Ovaaaj...grešiš, sinko. Grdno grešiš greengrin Хахахахахаха, па кaд не копам по форуму тако дубоко Имаш линк? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/27055-spc-treba-zabraniti-abortus/?hl=abortus .smesko. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Хехе, брате, изгледа да си преспавао последњих неколико дана на форуму. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Хехе, брате, изгледа да си преспавао последњих неколико дана на форуму. Кривим Halo и Rome Total War Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Кривим Halo и Rome Total War Нема ту кривице онда, то је тотално оправдано Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Кривим Halo и Rome Total War Rome Total war je dobra igra. .smesko. Drago mi je da neko ima interesovanja za igre ...ali da ne skrecem sa teme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 I ja sam protiv abortusa, ali to je moje licno misljenje... Sto se tice odnosa javnosti prema abortusu, protivnik sam zabrana, poreza ili bilo kojih drugih legislativa protiv abortusa. Ne mislim da je prekid trudnoce zlocin, jer ni fetus ni embrion nisu svesni organizmi. Otprilike je ista stvar kao kad mozdano mrtvog pacijenta iskljucis sa aparata... Mnogo veci akcenat treba da se stavi na edukaciji omladine (i ne samo omladine) al tu dolazimo do zivog zida jer ste vi vernici malo alergicni na pomen seksualnog obrazovanja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Rome Total war je dobra igra. .smesko. Drago mi je da neko ima interesovanja za igre ...ali da ne skrecem sa teme https://www.pouke.org/forum/topic/9039-pc-game/ Broken је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/9039-pc-game/ Milane...brate, ovo sam trazio ! Molicu se da ti se ovo uracuna u pravdu. :0104cheesy: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ne mislim da je prekid trudnoce zlocin, jer ni fetus ni embrion nisu svesni organizmi. Не бих баш рекао да су несвјесни током читаве трудноће ( ако си на то мислио ). Тада се и развијају органи који помажу у стварању слике околине, неуро-рецептори, нервни систем итд. Они помажу у стварању свијести ( какве-такве ограничене ) о околини. Ја и дан данас најчешће и најлакше заспим када се скупим у фетус позицију, јер ми је тако најљепше ^^ Остатак, ваљда, ужитка из тих времена. Мада, мислим да не говоримо о истој свијести. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Не бих баш рекао да су несвјесни током читаве трудноће ( ако си на то мислио ). Тада се и развијају органи који помажу у стварању слике околине, неуро-рецептори, нервни систем итд. Они помажу у стварању свијести ( какве-такве ограничене ) о околини. Ја и дан данас најчешће и најлакше заспим када се скупим у фетус позицију, јер ми је тако најљепше ^^ Остатак, ваљда, ужитка из тих времена. Мада, мислим да не говоримо о истој свијести. Ne bre, govorimo o zakonskom abortusu... Postoji granica do kad abortus moze da se radi, ne znam tacno ali mislim da je 12 nedelja. Posle toga nema abortusa nikako a i sve ove rasprave se vode upravo oko tih 12 nedelja... Nisi valjda pomislio da neko zastupa stav da se abortusi rade svih 9 meseci! To niko ne zagovara, ni vernici ni ateisti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ne bre, govorimo o zakonskom abortusu... Postoji granica do kad abortus moze da se radi, ne znam tacno ali mislim da je 12 nedelja. Posle toga nema abortusa nikako a i sve ove rasprave se vode upravo oko tih 12 nedelja... Nisi valjda pomislio da neko zastupa stav da se abortusi rade svih 9 meseci! To niko ne zagovara, ni vernici ni ateisti... Ма не, јао ал' се изланух, него сам повезао у својој глави када си рекао да су фетуси несвјесни са осталим узрастима који су "несвјесни", па ме то одведе да онако напишем. Мој ток мисли је некада чудноват :s Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Ма не, јао ал' се изланух, него сам повезао у својој глави када си рекао да су фетуси несвјесни са осталим узрастима који су "несвјесни", па ме то одведе да онако напишем. Мој ток мисли је некада чудноват :s Не труди се схватити шта ово моје значи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука