Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Tačno tako. Najveći je problem uzrast,da ne preteram sa nekom preozbiljnom pričom,bojim se da dete neće razumeti. Čini mi se da na sajtu Saborne crkve postoje neki crtaći,ali nisam sigurna da li će ih razumeti dete od 6 godina. Зашто не би разумело? Разумеће. Само што ја нисам разумела да је тема "православни цртани филмови", јер то и није. Имате овде Христова чуда nana је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Tema bi trebalo da zvuči upomooooć! .smesko. Sve mogućnosti sam uzela u razmatranje i pošto ne nadoh rešanje,odlučih da pitam. Mladjoj deci treba zabava,a kad dete sazri,moze da filozofira. Ima mnogo nasilja,neki termini koje dete ne razume...i može pogrešno da shvati...Bolje je o tome roditelji da uče decu,to su ozbiljne stvari. Šteta što nisu napisali za koga su crtaći. Dobri su,ali nisam sugurna za koga. To bi trebalo promeniti i staviti onaj čuveni crveni kružić. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Najveći je problem uzrast, da ne preteram sa nekom preozbiljnom pričom, bojim se da dete neće razumeti. http://www.imdb.com/title/tt0243017/ http://vimeo.com/30934073 http://www.imdb.com/title/tt0405296/ Arsenija and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Tema bi trebalo da zvuči upomooooć! .smesko. Sve mogućnosti sam uzela u razmatranje i pošto ne nadoh rešanje,odlučih da pitam. Mladjoj deci treba zabava,a kad dete sazri,moze da filozofira. Ima mnogo nasilja,neki termini koje dete ne razume...i može pogrešno da shvati...Bolje je o tome roditelji da uče decu,to su ozbiljne stvari. Šteta što nisu napisali za koga su crtaći. Dobri su,ali nisam sugurna za koga. To bi trebalo promeniti i staviti onaj čuveni crveni kružić. .smesko. Тај чувени црвени кружић не би био од велике помоћи, деца се уопште радују да се играју и гледају филмове са одраслима, тако да ћете морати да будете присутни сво време, дете ће увек нешто да вас пита...термине које не разуме, и, мислим да се једино тако и уче неки термини које не разумеју. Свако дете има свој темпо учења...не шкоди да је нешто компликованије него претходно (оно што дете већ зна). Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Posle će da bude, punila sam deci glavu. I onako me svi čudo gledaju što postim kad i treba da se posti .smesko. . Samo bi mi ovo trebalo pa da se pomirim sa sudbinom greengrin . Kupiću i taj čuveni plastelin i bojice, pa cemo da se igramo ceo dan..... zuti car and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Posle će da bude,punila sam deci glavu. I onako me svi čudo gledaju što postim kad i treba da se posti .smesko. . Samo bi mi ovo trebalo pa da se pomirim sa sudbinom greengrin . Kupiću i taj čuveni plastelin i bojice,pa cemo da se igramo ceo dan..... @Lara, Ви урадите оно што мислите да је најбоље за дете, остало је проблем родитеља детета. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 @Lara,Ви урадите оно што је најбоље за дете, остало је проблем родитеља детета. Ja bih, ali ne smem .smesko., dete nije moje. Ne bih da eksperimentišem sa tudjom decom. Kad budem imala svoje moći ću to da pratim i kontrolišem. Ovako se ne usudjujem da sejem po mladoj duši. Roditelji ateisti, a ja da glumim propovednika, to bi me skupo koštalo. I naravno, veronauka se uči i u školi, neće mu biti uskraćeno znanje... Moje je da se lepo zabavimo, da se družimo kao jednaki, kao dečurlija, a kad postene mladić, moći ćemo i o tome... naravno ako bude verujući čovek. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ja bih,ali ne smem .smesko. ,dete nije moje. Дете је Ваше док је код Вас ( без присуства родитеља). О свему осталом најбоље је разговарати са дететовим родитељима...Ја бих Вам нпр донела цртаће који би моје дете занимали...и слично, не би морали да тражите по форумима. Ко може боље знати од родитеља? Мало је чудно отворити тему и тражити помоћ, а онда не смете ово - оно. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Tačno tako. Najveći je problem uzrast, da ne preteram sa nekom preozbiljnom pričom, bojim se da dete neće razumeti. Na sajtu Saborne crkve postoje neki crtaći, ali nisam sigurna da li će ih razumeti dete od 6 godina. Majstor Bob ti je tata za taj uzrast. Imas zabave lepo posoljene laganim ucenjem kol`ko `oces. Sve provereno na delu, since 2001.-ve... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ne znam kako dodje do ovog razgovora o deci. Nemam ja tu šta pametno da kažem, nemem decu i nisam sigurna da li razumem o čemu pričamo. Ja sam samo želela reći da ne želim da sirotom malom detetu ispiram mozak, već da se lepo zabavi dok ja na primer pijem kafu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 znam da dečaci vole Munju Mekvina a kafu zaboravi Arsenija, Биљана and drvce је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 znam da dečaci vole И ја то волим! :) А ево и од мене један предлог за цртић http://youtu.be/lvOFck4dn_8 само нађи синхронизовану верзију Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ne znam kako dodje do ovog razgovora o deci. Nemam ja tu šta pametno da kažem, nemem decu i nisam sigurna da li razumem o čemu pričamo. Ja sam samo želela reći da ne želim da sirotom malom detetu ispiram mozak, već da se lepo zabavi dok ja na primer pijem kafu.... .smesko. Ја знам како је дошло до овог разговора. Посебно од места где сте написали Posle će da bude, punila sam deci glavu. Значи, Ви сте то једном искусили. Ако нисте, престаните да фантазирате. Ако јесте, срећно! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 a kafu zaboravi Samo neka padne kiša :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 А што га не питаш које филмове најчешће (или радо ) гледа па према томе да се управљаш. Мој трогодишљи унук би ти тачно издиктирао шта би а шта не воли :smile: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука