Jump to content

Crtaći su u pitanju i jedno dete koje mi sutra dolazi u goste

Оцени ову тему

Препоручена порука

Најбоље је да се консултујеш са духовником или парохијским свештеником... ^-^

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Најбоље је да се консултујеш са духовником или парохијским свештеником... ^-^

gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

7896634  7896634     Treba da pitam dete, čoveče, ni na kraj pameti.

:0104_cheesy:

Од тога што ти наброји изабери оно што се и теби чини да је ок, и решена ствар.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ја сам у тим годинама гледао ово. Никакав цртани филм није могао да га замени :)

http://www.youtube.com/watch?v=8yLP8N-HmPw

Подели на овим сајтовима

Roditelji ateisti, a ja da glumim propovednika, to bi me skupo koštalo.

Daj mu pilecu nogu neka se igra, nek mu se roditelji preneraze! :D

Troluj ih, sta ima veze!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ја се сећам да сам много волео Спајдермена (имају епизоде од по 20 мин на тјубу синхронизоване на српски), Нинџа корњаче, за Моћним ренџерима сам одлепљивао (мада то није цртани :) ), онда Бананамен мислим да има исто на тјубу синхронизован, Капетанова радионица је исто одлична ствар... Икс мени су супер (можда додуше за мааалкице старије). Обожавао сам и Конана (то исто има на српском на јутјубу) и Моћног Макса (то већ нема). Свако јутро сам гледао Витеза Коју, пуштали га у јутарењем програму и нервирали ме што прекидају на пола цртаћа због вести или тако нечег... Волео сам и Картун нетворк цртаће, мада нисам разумео енглески наравно, у златно време пре кабловске кад су локалне телевизије крале програме. :D Додуше, доста ових цртаћа што сам рекао су мало насилни, али ипак стојим иза тога да су феноменални. Хвала на подстицају за премотавање филма. :) ПС. Да, са Томом и Џеријем нема грешке, слажем се са Дрвцетом, ја бих додао и Ворнер брос цртаће исто, Д. Дугоушко, Патак Дача и ко. Мајстор Боба нисам гледао, није било тада, али сећам се да је био један цртаћ на картун нетворку, са неким локомотивама које говоре, анимиран као Мајстор Боб, онако не класично нацртано, који ме је мноооого смарао, и од тад не волим ту врсту анимације. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Сетих се и ова два не толико популарна али много јака лика. :) 

Новији цртаћи углавном ми се не свиђају, рецимо гледао сам у средњој школи неко време картун нетворк и скоро ништа ми се није свиђало. Не знам да ли је то због тога што сви мисле да су цртаћи њиховог детињства најбољи и да оно што гледају актуелни клинци нема појма, али ја ипак мислим да су доста слабији бар картун нетворк... Свиђа ми се једино Били и Менди од тих релативно новијих : 

http://www.youtube.com/watch?v=1PoQ-XMUnCg. 

И знам да сам изашао даааалеко из теме, али кад је већ тако добра тема : свиђају ми се за разлику од серијских, новији дугометражни цртани филмови. Рецимо Индиспикабл ми (Грозни ја) је генијалан апсолутно, а и рецимо Up! (Пиксаров) је исто солидан... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...