Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Iskusila sam,na svojoj koži,punili su mi glavu,i evo sad ništa nije ostalo od te priče. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Samo neka padne kiša :0104cheesy: što ? zoo vrt je baš lep :D malo šetnjica ,malo parkić .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Treba da pitam dete,čoveče,ni na kraj pameti. A,ne,ne,kad bolje razmislim,ima da gleda samo ono što ja hoću da ono gleda .smesko. . Zamisli da hoće Farmu ili Grand,pa da doživim nervni slom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ja sam ovo gledao u tim godinama http://www.youtube.com/watch?v=OFC5kEKRcx0 Arsenija and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Најбоље је да се консултујеш са духовником или парохијским свештеником... ^-^ Mironosica and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Jeste... tako ja povela sestricu u šoping centar, pa sam je posle pola sata tražila .smesko. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Најбоље је да се консултујеш са духовником или парохијским свештеником... ^-^ gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin Silence and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Treba da pitam dete, čoveče, ni na kraj pameti. :0104_cheesy: Од тога што ти наброји изабери оно што се и теби чини да је ок, и решена ствар. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 .smesko. Најбоље да се дете одведе духовнику или парохијском свештенику да га пази...и пије се кафица 1204_drink и типка на форуму. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ја сам у тим годинама гледао ово. Никакав цртани филм није могао да га замени http://www.youtube.com/watch?v=8yLP8N-HmPw Arsenija and Silence је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 nana, Срђан Ранђеловић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Roditelji ateisti, a ja da glumim propovednika, to bi me skupo koštalo. Daj mu pilecu nogu neka se igra, nek mu se roditelji preneraze! Troluj ih, sta ima veze! Arsenija, zuti car, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ja kažem da pustiš ovog sa mog avatara, nećeš da omaneš Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ја се сећам да сам много волео Спајдермена (имају епизоде од по 20 мин на тјубу синхронизоване на српски), Нинџа корњаче, за Моћним ренџерима сам одлепљивао (мада то није цртани ), онда Бананамен мислим да има исто на тјубу синхронизован, Капетанова радионица је исто одлична ствар... Икс мени су супер (можда додуше за мааалкице старије). Обожавао сам и Конана (то исто има на српском на јутјубу) и Моћног Макса (то већ нема). Свако јутро сам гледао Витеза Коју, пуштали га у јутарењем програму и нервирали ме што прекидају на пола цртаћа због вести или тако нечег... Волео сам и Картун нетворк цртаће, мада нисам разумео енглески наравно, у златно време пре кабловске кад су локалне телевизије крале програме. Додуше, доста ових цртаћа што сам рекао су мало насилни, али ипак стојим иза тога да су феноменални. Хвала на подстицају за премотавање филма. ПС. Да, са Томом и Џеријем нема грешке, слажем се са Дрвцетом, ја бих додао и Ворнер брос цртаће исто, Д. Дугоушко, Патак Дача и ко. Мајстор Боба нисам гледао, није било тада, али сећам се да је био један цртаћ на картун нетворку, са неким локомотивама које говоре, анимиран као Мајстор Боб, онако не класично нацртано, који ме је мноооого смарао, и од тад не волим ту врсту анимације. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Сетих се и ова два не толико популарна али много јака лика. Новији цртаћи углавном ми се не свиђају, рецимо гледао сам у средњој школи неко време картун нетворк и скоро ништа ми се није свиђало. Не знам да ли је то због тога што сви мисле да су цртаћи њиховог детињства најбољи и да оно што гледају актуелни клинци нема појма, али ја ипак мислим да су доста слабији бар картун нетворк... Свиђа ми се једино Били и Менди од тих релативно новијих : http://www.youtube.com/watch?v=1PoQ-XMUnCg. И знам да сам изашао даааалеко из теме, али кад је већ тако добра тема : свиђају ми се за разлику од серијских, новији дугометражни цртани филмови. Рецимо Индиспикабл ми (Грозни ја) је генијалан апсолутно, а и рецимо Up! (Пиксаров) је исто солидан... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука