Маша Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Машоооооооооооооо,дивна ти је венчаница!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тако је чиста,једноставна... Оно што желим својима најдражима,најрођенијима,желим и теби,мужу твоме, и свом потомству вашем. Нека ти је срећно и дуговечно,сестро наша! Хвала ти пуно. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Де нестаде Аљонка? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Jel' se to ovde fakat hekla :smiley: ...? Ја хеклам...За друге не знам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Цитат Mašo, videla sam sličnu haljinu kao tvoja u prolazu u Bezistanu. Nema nikakav vez na sebi i baš mi se dopala :smiley: Cena mi se već nije dopala uopšte 10,000.00 din У синееее, а ја ову платила КОМПЛЕТНО 3.300 дин. sramota je kako odvaljuju te cene samo zato sto je "srpsko platno", "rucni rad"... da ga nije ona mozda tkala na razboju? crvenilo "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Ма бре купиш српско или америкен платно, сашије ти шнајдерка и неко извезе и цена буде пола од те у радњи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Извињавам се што упадам у разговор, али како одолети када видиш Данијелу https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> на теми Ручни радови!? Модести откуд ти ту? :cmizdrenje: confused Да не буде забуне, драго ми је, али знам жену па не могу да се начудим confused! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Извињавам се што упадам у разговор, али како одолети када видиш Данијелу smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> на теми Ручни радови!? Модести откуд ти ту? :cmizdrenje: confused Да не буде забуне, драго ми је, али знам жену па не могу да се начудим confused! Ово је форум на коме се дешавају чуда! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/nasznak.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Ево да се и ја надовежем на ову тему. Ја се активном бавим ручним радом, хеклање, плетење, плетење бројаница, вез, шивење... А ево и да покажем моју венчаницу http://www.facebook.com/photo.php?pid=104996&id=100000439253666&fbid=103863402971634 http://www.facebook.com/photo.php?pid=104999&id=100000439253666&fbid=103863412971633 За шивење нисам много стручна па сам имала помоћ, а остало сам сама урадила... ДОБРОДОШЛА ИВАНА! crvenilo Дивна ти је венчаница;али заиста.Посебно они хеклани делови! Ако будеш нешто залудна, а расположена, молим те постави неку просту мустру, ако може нешто да радимо свилом или памуком. confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Извињавам се што упадам у разговор, али како одолети када видиш Данијелу https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> на теми Ручни радови!? Модести откуд ти ту? confused confused confused Да не буде забуне, драго ми је, али знам жену па не могу да се начудим confused! pa virkam nako malo 4chsmu1 ja znam da pletem pa gledam da li ima nesto novo u tom sektoru :0104cheesy: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат Jel' se to ovde fakat hekla :smiley: ...? Овако отприлике, али ово је таписерија. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 јел то деда? .gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Maшо, ову везену кошуљу,жена цени 4500 динара! Данас на вашеру у Чачку, Јереминдан! :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 мирођија, јел те интересују миљеји, одећа, или нешто треће... Има доста шема на енглеском на нету, ако знаш енглески... ево један мој рад од пре пар година... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Цитат мирођија, јел те интересују миљеји, одећа, или нешто треће... Има доста шема на енглеском на нету, ако знаш енглески... ево један мој рад од пре пар година... Најпре да ти се захвалим на одговору, hvala а рад ти је прелеп. Волела бих да урадим баш ове наставке за рукаве,или обрубе око врата, које си ти укомпоновала на венчаници. А и капе су ми занимљиве, па можеш слободно да оставиш линкове, јер има ко да ми преведе. 0110_hahaha 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Цитат Де нестаде Аљонка?тражила да је банујемо, да се склони мало ...кад буде хтела да се врати, обавестићемо вас 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука