Jump to content

У Србији влада медијска блокада догађања у Турској

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam skoro bio u Izmiru na neko vreme i nisam stekao tisak da je stanovnistvo nezadovoljno, narotiv... zato sam se mnogo iznenadio kad sam cuo vesti o demonstracijama... Bas cu da posaljem mail nekim ljudima koje tamo poznajem da mi kazu iz prve ruke  o cemu se radi...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Смешно је са којом лакоћом се данас могу оборити и најауторитативнији режими, наравно под условом да се располаже одговарајућим средствима. Технике су толико усавршене да то иде готово рутински.

Жао ми поштеног света који страда, али све је то игра коју неко припрема ради својих циљева, што рече Жељко не би ме чудило да има везе са Сиријом, тамо им се мало закомпликовао подухват.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Svi autoritativni rezimi i treba da padnu.

Ljudi su zadovoljni u Turskoj, ali to ne znaci da treba zmuriti na ekscese koje prave umisljeni sultan.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ово случајно нађох, па: донт кил д месинџр.

Не знам колико је тачно, али ајд.

http://www.frontal.ba/novost/63291

Подели на овим сајтовима

Да ли неко може да ми објасни зашто су муслимани Босне и Рашке области, на страни ердогана а не народа ?

На њиховим форумима сам стекао тај утисак.

Подели на овим сајтовима

Да ли неко може да ми објасни зашто су муслимани Босне и Рашке области, на страни ердогана а не народа ?

На њиховим форумима сам стекао тај утисак.

Они су одувек били на страни порте без обзира на правду, никад на страни раје.

Зато их је раја збацила са власти на овим просторима а онда су изгубили и порту и државу и султана.

Тако је то у њиховом менталном склопу и дан данас.

Замисли ти ситуацију босански муслимани организовано читава војска крећу за Цариград да провере гласину да Султан није сунећен !!!

Е а и то се десило :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam skoro bio u Izmiru na neko vreme i nisam stekao tisak da je stanovnistvo nezadovoljno, narotiv... zato sam se mnogo iznenadio kad sam cuo vesti o demonstracijama... Bas cu da posaljem mail nekim ljudima koje tamo poznajem da mi kazu iz prve ruke  o cemu se radi...

Ај па јави шта кажу

Подели на овим сајтовима

Smenjen ambasador Srbije u Turskoj?

Izvor: B92

Beograd -- Ambasador Srbije u Turskoj Dušan Spasojević dobio je naredbu iz Ministarstva spoljnih poslova da se povuče s položaja u naredna 24 sata, nezvanično saznaje B92.

180560462551af6c8ddaaf5257574767_640x407
Dušan Spasojević (B92, arhiva)

Kako saznajemo, kao obrazloženje za smenu navodi se da je ambasador davao izjave za B92 i RTS, bez odobrenja Ministarstva.

Spasojević je inače u programu TV B92 opisivao situaciju u Turskoj i davao informacije o našim državljanima.

Na molbu da potvrdi ili demantuje tvrdnje o smeni, Spasojević je samo rekao da ne želi da komentariše dok ne bude zvanično obavešten, ali je dodao da, prema važećim propisima koje je doneo ministar Mrkić, ima pravo i obavezu kao ambasador da daje izjave kada je vanredna situacija i kada je u pitanju bezbednost građana Srbije.

U Ministarstvu, s druge strane, objašnjavaju da je ambasador smenjen još pre nekoliko meseci, ali da je na lični zahtev ostao duže zbog porodice.

Takođe navode da nijedan ambasador, po važećem Zakonu o spoljnim poslovima, nema pravo da daje izjave medijima u Srbiji bez dozvole Ministarstva, koju Spasojević za konkretnu priliku nije ni tražio.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=06&dd=05&nav_category=11&nav_id=720281

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Turska novina Hurriyet javlja o tome da Sultan planira rusenje grcke Crkve Svete Trojice koja se nalazi na trgu Taksim radi izgradnje trznog centra. Crkva dominira nad celim trgom i privlaci mnogobrojne turiste. Zemljiste oko Crkve pripada grckoj bolnici Balikli ali sve to Sultanu nista ne smeta.

15wf0qt.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...