drvce Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @sqny<br /><br />У неком универзуму Еверетовог мултиверзума се родио неки твој брат. Brat sonv ili sdnλ ili Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Боље спречити него лечити. Срђан Шијакињић and Golub је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 @sqny<br /><br />У неком универзуму Еверетовог мултиверзума се родио неки твој брат. Najgore kad pomislis da je taj 'brat' skoro identican tebi, isto se ponasa, slicno mozda i identicno razmislja... ali pored svega toga - zbog tog jednog pomeraja molekula ipak nema tvoju svest, to jest ja nemam njegovu. Ko je bre taj uljez i zasto me kopira umesto da zivi svoj zivot... samo da ga dohvatim The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Шта је то "свест"? На пример, да те сада скенирам до нивоа молекула и атома, снимим на диск, убацим у неки атомски "3D принтер" и "одштампам" - да ли би то био ти? Шит... sqny је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Шта је то "свест"? На пример, да те сада скенирам до нивоа молекула и атома, снимим на диск, убацим у неки атомски "3D принтер" и "одштампам" - да ли би то био ти? Шит... Ја мислим да не би био исти он... Али нисам баш сигуран, како то не би... Мислим да је један човек = један комплет организма, све и да су комплети. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Управо си уништио Стар Трек... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Слажем се, требало је и раније... Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Супер, не би било безбедно да сам уништио Ворс, поред Обија живог. Иначе, као мали сам гледао Стар Трек серију, и одгледао сам неколико сезона али се нису нигде појавили др Спок и она други главни... Сад нисам сигуран да сам гледао праву ствар... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Pa i ja to kažem ni ja ne bih niti sekao prst niti išao na abortus, ali nemogu naše želje i naši stavovi da odlučuju iza druge ljude, tako pustimo svakog da odluči šta želi. Tim putem vrlo brzo bismo stigli do kraja ljudske rase... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Супер, не би било безбедно да сам уништио Ворс, поред Обија живог. Иначе, као мали сам гледао Стар Трек серију, и одгледао сам неколико сезона али се нису нигде појавили др Спок и она други главни... Сад нисам сигуран да сам гледао праву ствар... Вероватно си гледао најбољу серију - Галактику! Avocado and sqny је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Sabor Srpske pravoslavne crkve je čuvateljica morala u našem narodu i prirodno je da se brine o svačijem životu. Na zalost, nije ni blizu toga... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Вероватно си гледао најбољу серију - Галактику! Е нисам, ово је много старија серија, појављује се лик који се зове Quark и капетан је црнац ја мислим. Али Галактика, бар по сликама са Гугла изгледа много боље. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ti mislis da je kondom prosto greh (i potpuno mi je jasno zasto), ali pilula je vec ubistvo, a ja ne vidim tu razliku. I jedno i drugo prekidaju proces sa jednakom efektivnoscu i sa istim motivima. Sve sto si nabrojao ukljucujuci i abortus (na prvom mestu) jeste greh (= promasaj, zloupotreba) bas zato sto ukida zivot, ciji nastanak nije u nasoj ljudskoj vlasti. Zato je Crkvi, koja (treba da) je cuvar zivota, dato u obavezu da brine o tome i sve sto napada na zivot jasno izdvoji i oznaci ga kao potpuno pogresno i anticovecno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ја мислим да не би био исти он... Али нисам баш сигуран, како то не би... Мислим да је један човек = један комплет организма, све и да су комплети. Jedan komplet? Što znači da, pošto postoji ograničen broj kombinacija tih kompleta u jednom trenutku će se roditi potpuno ista osoba koja je postojala i ranije? .smesko. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Zbog toga do 3. nedelje ne moze biti ubisto, to nije msiljenje vec cinjenica! Колико треба незрелој клинки да дође до застрашујућег сазнања да је трудна!? Значи,не мање од месец дана, а обично много више... Walter је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука