Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Јесмо релативно млад форум, али већ се може рећи да имамо чланове који су `пролетели` кроз ово виртуелно чвориште и нису се превише задржали, а штета је што је тако. Нпр. нема нам нешто Марте, ђакона::Горана.... Недостаје ли вама неко? Иначе, за оне који немају исуства у овој врсти комуникације, ово је врло неоригинална тема јер је има скоро сваки посећенији форум, али ред је да је отворимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ја се баш сетио једног члана, али сам му већ заборавио име. Мало сам потражио кад оно баш Ђакон::Горан!? 0104_cheesy Запазио сам га на теми "Теологија иконе" - веома занимљив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Мени недостаје Маша и позвала сам је да се врати, ако то жели, а знам да су је позивале још неке чланице. А примећујем да овде поједини баш и желе да се искале понекад не размишљајући да иза ових порука стоје ипак неки живи људи, а сви смо много пропатили задњих деценија и не може се никада баш предвидети када ће севнути варница. Рећи ћу да је ово ипак као и све у животу где се боримо за место под сунцем па позивам и на мало науке како треба истрпети муке, ако до њих долази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Надежда је такође нема дуго, имала је квалитетне поруке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ???? ????????? ???? ? ??????? ??? ?? ?? ?? ?????, ??? ?? ????, ? ???? ?? ?? ?? ???????? ??? ???? ???????. ? ?????????? ?? ???? ???????? ??? ? ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ???????????? ?? ??? ???? ?????? ????? ???? ???? ???? ????, ? ??? ??? ????? ????????? ?????? ???????? ? ?? ???? ?? ?????? ??? ?????????? ???? ?? ??????? ???????. ???? ?? ?? ?? ??? ???? ??? ? ??? ? ?????? ??? ?? ?????? ?? ????? ??? ?????? ?? ??????? ? ?? ???? ????? ???? ????? ???????? ????, ??? ?? ??? ??????. ? ?? ??? ????? ???? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 A da ja malo tako odem... jel bi neko primetio da falim? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?????????? ?? ???? ???????? ??? ? ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ???????????? ?? ??? ???? ?????? ????? ???? ???? ???? ????, ? ??? ??? ????? ????????? ?????? ???????? ? ?? ???? ?? ?????? ??? ?????????? ???? ?? ??????? ???????. 0110_hahaha 0110_hahaha na žalost... Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 piete nema dugo, protavk , ima ih još dosta koji su proleteli treba se zapitati da li je greška u njima ili nama 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 piete nema dugo, protavk , ima ih još dosta koji su proleteli treba se zapitati da li je greška u njima ili nama 0110_hahaha ??, ????? ?? ??????? ?????? ????????????. ?????? ?? ?????, ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 A gde nam je A.Milojkov 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ако говоримо о квалитету порука, некако ми први падају на памет ђакон Ненад Јовановић и Ковач... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 А шта је са Машом? Ко је наљутио? confused Па немојте тако људи, жена трудна. Мени мало недостаје она Регазза, јесте лајава али ја баш такве форумаше волим. Макар је увек у теми и провокативна, а не ови спамери од уредника - сваку тему упропасте, а кад се уморе отворе нову. gadjanjegovornika Примећујем да неки и од њих недостају, нажалост свега неколико сати. (ја мислим да они никад не спавају) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 I meni Masa nedostaje u forumu!Sva sreca,mozemo kontaktirati i van foruma.Volela bih da se vrati. confused Nema ni Pantelije,Svetlane,Ozirisa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Нема нешто Алонке ? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Alonka,ja sam primetila da si bila u Zenskom kutku i sad te nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука