Jump to content

Изостанци

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Јесмо релативно млад форум, али већ се може рећи да имамо чланове који су `пролетели` кроз ово виртуелно чвориште и нису се превише задржали, а штета је што је тако. Нпр. нема нам нешто Марте, ђакона::Горана.... Недостаје ли вама неко?

Иначе, за оне који немају исуства у овој врсти комуникације, ово је врло неоригинална тема јер је има скоро сваки посећенији форум, али ред је да је отворимо.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 86
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја се баш сетио једног члана, али сам му већ заборавио име.

Мало сам потражио кад оно баш Ђакон::Горан!?  0104_cheesy

Запазио сам га на теми "Теологија иконе" - веома занимљив.

Подели на овим сајтовима

Мени недостаје Маша и позвала сам је да се врати, ако то жели, а знам да су је позивале још

неке чланице.

А примећујем да овде поједини баш и желе да се искале понекад не размишљајући да иза ових

порука стоје ипак неки живи људи,  а сви  смо много пропатили задњих деценија и не може се

никада баш предвидети када ће севнути варница.

Рећи ћу да је ово ипак као и све у животу где  се  боримо за  место  под  сунцем  па  позивам

и  на  мало  науке како треба  истрпети муке,  ако  до њих  долази.

Подели на овим сајтовима

???? ????????? ???? ? ??????? ??? ?? ?? ?? ?????, ??? ?? ????, ? ???? ?? ?? ?? ???????? ???

???? ???????.

? ?????????? ?? ???? ???????? ??? ? ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ???????????? ?? ??? ????

?????? ????? ???? ???? ???? ????,  ? ???  ??? ????? ????????? ?????? ???????? ? ?? ???? ??

?????? ??? ?????????? ???? ?? ??????? ???????.

???? ?? ?? ?? ??? ???? ??? ? ??? ? ?????? ???  ??  ?????? ??  ?????  ???  ??????  ??  ???????

?  ??  ????  ????? ???? ?????  ???????? ????,  ???  ?? ???  ??????.

? ?? ??? ????? ????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

?????????? ?? ???? ???????? ??? ? ???? ?? ?? ?????? ??????? ?? ???????????? ?? ??? ????

?????? ????? ???? ???? ???? ????,  ? ???  ??? ????? ????????? ?????? ???????? ? ?? ???? ??

?????? ??? ?????????? ???? ?? ??????? ???????.

0110_hahaha 0110_hahaha

na žalost...

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ако говоримо о квалитету порука, некако ми први падају на памет ђакон Ненад Јовановић и Ковач...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

А шта је са Машом? Ко је наљутио?  confused

Па немојте тако људи, жена трудна.

Мени мало недостаје она Регазза, јесте лајава али ја баш такве форумаше волим. Макар је увек у теми и провокативна, а не ови спамери од уредника - сваку тему упропасте, а кад се уморе отворе нову. gadjanjegovornika

Примећујем да неки и од њих недостају, нажалост свега неколико сати.

(ја мислим да они никад не спавају)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...