Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ? ?????? ?????????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />, ?????????? !!?? 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Па како то да објасним... Најбоље је да погледате овај видео и схватићете: http://www.youtube.com/watch?v=GjLtdUitlC8 Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ? ?????? ?????????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />, ?????????? !!?? klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha ?????????, ??, ??.... ????? ?? ???????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Алекса ми се зваше деда од мог деде. Тај лик ми нешто посебно драг, и ако га нисам упознао (баш чудно :smiley:), тј. о њему знам само оно што ми други рекоше. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Lion... ???????, ????? ????? ????????, ????, ??????????, ????????? ??????, ? ???,???? ????, ?????, ????, ? ????? ?? ?????? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Lion... ???????, ????? ????? ????????, ????, ??????????, ???? (??.??? ? ????? ?????????????), ?????? ? ????? ??? 0104_cheesy dada 0110_hahaha ????? ???????????.....? ???? ???????. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 jedan od 626 razloga 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Act 4 -5 Le nozze di Figaro (Met'99) Finale Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Више ни ја не знам ко је ко, људи моји... Сваки дан неко промени никнејм dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Ja moj nikada necu promeniti!Po cenu toga da me spale na lomaci! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Ja moj nikada necu promeniti!Po cenu toga da me spale na lomaci! 0102_laugh, dobices lomacu, samo cek malo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Мирођија је сад и увек Мирођија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Vizante,a sto tebi pise broj 1 ispod nika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Vizante,a sto tebi pise broj 1 ispod nika?zato sto sam ja no1 grupe tnt.... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Uvek i svuda isti nik...malo sam alergična na menjanje nikova, imena, prezimena etc niti imam nameru da se upuštam u to ko je ko za one koji "vise" na forumu ili na netu to može biti ok, no za ljude koji s vremena na vreme svrate je vrlo frustrirajuće kada ne zanju više ko je ko Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 no za ljude koji s vremena na vreme svrate je vrlo frustriraju?e kada ne zanju više ko je ko ????????? 0102_laugh У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука