Ћириличар Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Да се не лажемо, од када су Римљани основали Панонију, Земун је увек био центар збивања у овом делу Света. Многи су народи овде били господари, и многе се битке водиле, али град је увек остајао. Земун је срце Свемира, јер је Земун срце Свемира, срце Свемира, срце Свемира... Мунзе Конза Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Па ако имаш све комплет папире од 500 до пар иљада јеври, ако не онда од 100 до 250 јеври. Ја не знам како ви читате и разумевате рецимо апокалипсис али ја га читам као дневне новине, а тако иначе и пишем. Папири су спремни. Могу ти средити један дил преко Дрине. Слободно можеш повећати цијене за једно 15%, биће један фин мали профит, таман довољно за једно 5 добермана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Папири су спремни. Могу ти средити један дил преко Дрине. Слободно можеш повећати цијене за једно 15%, биће један фин мали профит, таман довољно за једно 5 добермана. Окет то се зове српско-ћирилично-српска сарадња. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Окет то се зове српско-ћирилично-српска сарадња. Или кириличиме или няма ни спас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Или кириличиме или няма ни спас. То је нека ћирилична апокалипса Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 То је нека ћирилична апокалипса Българската Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Ne znam da li mislis na mene, ali nisam nikakav LDPovac, a po pitanju patriotizma se slazem sa Zvonkom, eno i Bilbija mi se rugao na onoj jednoj temi [sto je znak da sam definitivno na pravom putu]. Smeta mi sto su ovde samo odredjene stvari proglasene za "patriotske" pa su onda izdajnici svi koji se ne slazu sa tim, siguran sam da se i Zvonko slaze. Kakvi te "pravi putevi" snasli .... .... Bolje da su "Novi putevi" .... Novosadjani ce znati o cem' se radi .... A izdajnici su oni koji rade ptotiv interesa svog, u nasem slucaju Srpskog, naroda a za interese drugih drzava i naroda. I to oni pametniji rade za pare, kao Ceda, Kandicka i ostali talog, ali oni nisu toliki problem, malobrojni su i naravno oni koji ih placaju nisu blesavi da placaju sve redom, odaberu nekoliko primeraka i njih finansiraju, problem su oni sa manje pameti, koji i nisu u pravom smislu izdajnici, vec sumoglavci koje to rade iiz "ubedjenja" , gratis .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 problem su oni sa manje pameti, koji i nisu u pravom smislu izdajnici, vec sumoglavci koje to rade iiz "ubedjenja" , gratis .... Ne trebaju ovde nikakvi "izdajnici" da rade protiv vas, jer malo ko ume da radi protiv sebe efikasno kao vi... Ti "strani agenti" nemaju posla ovde, ali eto, bar ste (kako-tako) rešili i problem tih rovarenja (sami odrađujete stvar). greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor Vlahović Написано Јун 10, 2013 Пријави Подели Написано Јун 10, 2013 Zemunski izbori – merodavan test političke volje gradjana u Srbiji ili slika kolektivne apatije http://igorvlahovicigor1.blogspot.com/2013/06/zemunski-izbori-merodavan-test.html?spref=fb Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Zemunski izbori – merodavan test političke volje gradjana u Srbiji ili slika kolektivne apatije http://igorvlahovicigor1.blogspot.com/2013/06/zemunski-izbori-merodavan-test.html?spref=fb На којим си ти позицијама, да не читам цео блог? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Ma nego šta, malo po Zapadu, malo po "evrofanaticima", malo su naprednjaci izdajnici (umesto samo nazadnjaci i budale), malo nekakve generalizovane histerije nad stanjem, a onda malo astrologija, malo numerologija... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука