Jump to content

Земун је постао најнапреднији град на Свету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да се не лажемо, од када су Римљани основали Панонију, Земун је увек био центар збивања у овом делу Света. 

Многи су народи овде били господари, и многе се битке водиле, али град је увек остајао. 

Земун је срце Свемира, јер је Земун срце Свемира, срце Свемира, срце Свемира...

Мунзе Конза

Подели на овим сајтовима

Па ако имаш све комплет папире од 500 до пар иљада јеври, ако не онда од 100 до 250 јеври.

Ја не знам како ви читате и разумевате рецимо апокалипсис али ја га читам као дневне новине, а тако иначе и пишем.

Папири су спремни. Могу ти средити један дил преко Дрине. Слободно можеш повећати цијене за једно 15%, биће један фин мали профит, таман довољно за једно 5 добермана.

Подели на овим сајтовима

Папири су спремни. Могу ти средити један дил преко Дрине. Слободно можеш повећати цијене за једно 15%, биће један фин мали профит, таман довољно за једно 5 добермана.

Окет то се зове српско-ћирилично-српска сарадња.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li mislis na mene, ali nisam nikakav LDPovac, a po pitanju patriotizma se slazem sa Zvonkom, eno i Bilbija mi se rugao na onoj jednoj temi [sto je znak da sam definitivno na pravom putu].

Smeta mi sto su ovde samo odredjene stvari proglasene za "patriotske" pa su onda izdajnici svi koji se ne slazu sa tim, siguran sam da se i Zvonko slaze.

Kakvi te "pravi putevi" snasli ....;) .... Bolje da su "Novi putevi" .... Novosadjani ce znati o cem' se radi ....

A izdajnici su oni koji rade ptotiv interesa svog, u nasem slucaju Srpskog, naroda a za interese drugih drzava i naroda. I to oni pametniji rade za pare, kao Ceda, Kandicka i ostali talog, ali oni nisu toliki problem, malobrojni su i naravno oni koji ih placaju nisu blesavi da placaju sve redom, odaberu nekoliko primeraka i njih finansiraju, problem su oni sa manje pameti, koji i nisu u pravom smislu izdajnici, vec sumoglavci koje to rade iiz "ubedjenja" , gratis ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

problem su oni sa manje pameti, koji i nisu u pravom smislu izdajnici, vec sumoglavci koje to rade iiz "ubedjenja" , gratis ....

Ne trebaju ovde nikakvi "izdajnici" da rade protiv vas, jer malo ko ume da radi protiv sebe efikasno kao vi...

Ti "strani agenti"  nemaju posla ovde, ali eto, bar ste (kako-tako) rešili i problem tih rovarenja (sami odrađujete stvar).    greengrin 

Подели на овим сајтовима

Zemunski izbori – merodavan test političke volje gradjana u Srbiji ili slika kolektivne apatije

http://igorvlahovicigor1.blogspot.com/2013/06/zemunski-izbori-merodavan-test.html?spref=fb

На којим си ти позицијама, да не читам цео блог?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...