Зорица екс Милева Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Ово се стварно лако препознаје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Да не буде да ми са страном кинематографијом коња за трку немамо ево једног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qBRdiiwDlZk Није фер 0102_laugh , ово је ван конкуренције greengrin bendoff ljut Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Magnifico - Samo malo jeste da nemaju veze jedno s drugim, ali sjajno zvuči greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Jackie Brown http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9FbUGkouIPg "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 odličan soundtrack http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WANNqr-vcx0 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 UVOD (IZ FILMA "VALTER BRANI SARAJEVO") - ZABRANJENO PUŠENJE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Ovo me vraća u 90-te kada su prodavali kasete na ulici sa ovakvom muzikom u kompletu :cheesy: http://www.youtube.com/watch?v=YZMCtTFQYyQ&feature=player_embedded "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Elton John - Pinball Wizard (Movie Tommy outtake) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Сећа ли се неко овога, ала се плакало :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука