sqny Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1350672530' post='732544] апсолутни шанпион пионирског подухвата руске електронике седамдесетих година прошлог века, едуард артемјев сталкер (1979) соларис, по сф књизи станислава лема, (1972) Sjajno Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wSpoHBat2-A lo que es un rey! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Милан Меденица :) and Фоловер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 drvce, Милан Меденица :) and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Милан Меденица :) and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0Gx74J64eLg&feature=related drvce and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=q6T4MBilZe0 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Милан Меденица :) and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LPN7J369RNI Александрида, Јелина and Биљана је реаговао/ла на ово 3 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука