Debora Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Mnogo bolje zvuči od Muse iako je lošija produkcija... svašta ovaj momak zna "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 Ne znam da li ovo pripada ovoj temi ako ne slobodno premestite odusevila sam se http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 AnaLaz and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 30, 2017 Пријави Подели Написано Април 30, 2017 Da l' je moguće da je bolje od originala? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Мај 25, 2017 Пријави Подели Написано Мај 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DFXQ7rHybG8 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 28, 2017 Пријави Подели Написано Мај 28, 2017 АлександраВ, geronymo and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 goranger је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука