Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 BATALION Blackmore's Night - Play Minstrel Play "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Blind Guardian's - Nightfall acoustic cover This is an acoustic cover of the song "Nightfall" by Blind Guardian. All lyrics and music belong to Blind Guardian. The song is rearranged for acoustic guitars and vocals. All guitars and vocals are recorded by Stavros Aggelis and Kostas Georgiadis at Kostas' home-studio. Hope you enjoy it, cheers from Greece! "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Game of Thrones Theme - Western Cover "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Game of Thrones Western-style (The Rains of Castamere) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ohne Dich - Schiller (Remix) "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Култна песма култног ЕКВ-а Соба - у извођењу култног бенда Блок Аут. Све култ до култа. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Signum - D-Mol "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 .1399. Најбоља икад... .1399. Иван Ивковић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Clan Of Xymox - Alice (The Sisters Of Mercy Cover) Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Иване, ово ми много мрачно. Никад то нисам слушао. Мрачније ми и од Блок Аута, ако је то уопште "мрачан" бенд. Ја мислим да није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Иване, ово ми много мрачно. Никад то нисам слушао. Мрачније ми и од Блок Аута, ако је то уопште "мрачан" бенд. Ја мислим да није. Зависи како приступаш. "Ако пођем и кроз сенку смрти нећу се бојати зла јер си Ти самном..." (Пс. 22,4) Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1uFoemWd3Ec Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 9, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=w0xM65cVh0E Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука