Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 apsolutno - ali ne sliku o tome da je svetac ne znaš ko je svetitelj a odlično znaš ko nije ? Тања1, Suncokret54 and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 ne znaš ko je svetitelj a odlično znaš ko nije ? idem i korak dalje - mogu ove koji nisu da prilično vešto svrstam u one koji jesu... hehe U stvari, ako znaš koji nisu - ono što ti ostane su oni koji jesu, zar ne? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 idem i korak dalje - mogu ove koji nisu da prilično vešto svrstam u one koji jesu... hehe U stvari, ako znaš koji nisu - ono što ti ostane su oni koji jesu, zar ne? Uzaludno nam je sve, Sveti Duh bira Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 apsolutno - ali ne sliku o tome da je svetac Значи имаш апсолутно идеализовану слику о Волфгангу Амадеусу Моцарту. Доброоо. Хвала на одговору, Моци, нисам очекивала ове кратке речи. Наравно, "апсолутни идеализам" није једина форма идеализма, али разумем да хоћеш рећи представља Моцарта и клавир и виолину (субјекат и објекат). Међутим, термин, колоквијално, значи, морално и акционо оријентисан став према животу и раду и делује се из несебичних мотива супротно реалним и можда себичним побудама. У оквиру естетике, посао уметности је да ослика идеалну стварност, а натурализам и реализам чине фактички стварнст. У филозофском смислу, генерално, идеализам је примењен на ставове "духовни концепт" и има приоритет над материјалним, над виолином и клавиром. Значи, Патријарха Павла би апсолутно идеализовао као Волфганга А.М. да је свирао клавир и виолину?! Дијана. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 ne znaš ko je svetitelj a odlično znaš ko nije ? Не зна зато што не свирају клавир. (Моци, само се шалим). Volim_Sina_Bozjeg and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Uzaludno nam je sve, Sveti Duh bira Sveti Duh i mi... συνεργία i uopšte, ne dopada mi se taj dualizam - ovde ja a tamo Sveti Duh... mi smo ti koji ga oprisutnjujemo, zar ne? Значи, Патријарха Павла би апсолутно идеализовао као Волфганга А.М. да је свирао клавир и виолину?! Ne nego da je komponovao za klavir i violinu... danas svaka šuša svira ; ) Иван Ивковић, Тања1 and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Sveti Duh i mi... συνεργία i uopšte, ne dopada mi se taj dualizam - ovde ja a tamo Sveti Duh... mi smo ti koji ga oprisutnjujemo, zar ne? Ne nego da je komponovao za klavir i violinu... danas svaka šuša svira ; ) Možda ti ne treba ta utrka do KRAJA Razumeli smo te. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Ne nego da je komponovao za klavir i violinu... danas svaka šuša svira ; ) Признајем, извукао си се. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 i uopšte, ne dopada mi se taj dualizam - ovde ja a tamo Sveti Duh... mi smo ti koji ga oprisutnjujemo, zar ne? Da, ali u poslušanju...Prva je Njegova. (da ne produbljujemo) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Da, ali u poslušanju...Prva je Njegova. (da ne produbljujemo) Zašto? Ja sam uvek za produbljivanje... sloboda je i da moja bude prva, znaš ono rvanje s Bogom i te fore Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Zašto? Ja sam uvek za produbljivanje... sloboda je i da moja bude prva, znaš ono rvanje s Bogom i te f Zanimljivo ali onda postoji opasnost da tvoja bude i poslednja Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 da i ne Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Ovdje je rijec o aktualizovanim, a ne potencijalnim svetiteljima. Mi smo do kraja zivota samo potencijalno sveti. Ali moramo da priznamo da smo prije nesveti. "Svetinje svetima' znaci budite sveti, trudite se da budete sveti, a ne 'vec ste sveti carobnim djelovanjem svetinje pricesca'. Kaludjerovic Sreten, Volim_Sina_Bozjeg, w.a.mozart and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 nesveti a sveti Kaludjerovic Sreten and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Данче*, Дуња and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука