Срђан Ранђеловић Написано Мај 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ostvarilo se moje prorocanstvo od juce, Јавља ли ти се нешто мени за посао можда? :0104cheesy: Драшко and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Може нека комбинација за друштво из кладионице algabacaju Срђан Ранђеловић and draganzzz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Iz keca u dvojku da Atanasije Rakija dobija da vodi Zvornicko-tuzlansku eparhiju .smesko. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 ? odustadoh od pisanja svojih crnih misli :0104_cheesy: Iz keca u dvojku da Atanasije Rakija dobija da vodi Zvornicko-tuzlansku eparhiju .smesko. ne da nam salju vladiku Atanasija preko Drine I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ostvarilo se moje prorocanstvo od juce, .smesko. nego, kako to da je Artemije dobrano zglajzno takodje zbog finansijskih malverzacija a ovaj samo sklonjen sa funkcije i stavljen na raspolaganje saboru, a ostaje i dalje episkop? Па Артемије је исто остао епископ све док није кренуо (после неколико месеци од смене) са својом дружином да отима епархију са чијег је трона скинут. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука