Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ne moze covek da se ne zapita zasto ne postoji Google Belgrade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ne moze covek da se ne zapita zasto ne postoji Google Belgrade. Ali zato postoji Microsoft i čini mi se da je pored Američkog u Siliciumskoj Dolini, jedini koji se bavi aktivnim pravljenjem i razvojem softvera, tj imaju svoje programe koji su koliko toliko nezavisni od glavnog dela, imali su neki Scientific CAlculator i još par čuda, negde sam pričittao ovaj podatak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Denci Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 1 A beše na celoj zemlji jedan jezik i jednake reči. Dela 2:62 A kad otidoše od istoka, nađoše ravnicu u zemlji senarskoj, i naseliše se onde. Dan. 1:23 Pa rekoše među sobom: Hajde da pravimo ploče i da ih u vatri pečemo. I behu im opeke mesto kamena i smola zemljana mesto kreča.4 Posle rekoše: Hajde da sazidamo grad i kulu, kojoj će vrh biti do neba, da stečemo sebi ime, da se ne bismo rasejali po zemlji. 5 Moj. 1:28, Lk. 1:51, Jn. 5:445 A Gospod siđe da vidi grad i kulu, što zidahu sinovi čovečiji.1 Moj. 18:21, Ps. 33:13, Ps. 53:26 I reče Gospod: Gle, narod jedan, i jedan jezik u svih, i to počeše raditi, i neće im smetati ništa da ne urade šta su naumili. Ps. 2:1, Ps. 2:47 Hajde da siđemo, i da im pometemo jezik, da ne razumeju jedan drugog šta govore. 1 Moj. 1:26, 1 Moj. 42:23, 5 Moj. 28:49, Ps. 53:2, Jer. 5:15, Dela 2:4, 1 Kor. 14:28 Tako ih Gospod rasu odande po svoj zemlji, te ne sazidaše grada. 1 Moj. 10:25, Ps. 92:9, Priče 19:29, Lk. 1:51 Strasno pozitivna stvar. Okaci jos par videa, mozda moze kolicina videa da pobedi tezinu Gospodnjeg dela i reci. Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ахахаха нашта су глобалисти спали да наводе позитивне примере глобализације...мислим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 1 A beše na celoj zemlji jedan jezik i jednake reči. Dela 2:6 2 A kad otidoše od istoka, nađoše ravnicu u zemlji senarskoj, i naseliše se onde. Dan. 1:2 3 Pa rekoše među sobom: Hajde da pravimo ploče i da ih u vatri pečemo. I behu im opeke mesto kamena i smola zemljana mesto kreča. 4 Posle rekoše: Hajde da sazidamo grad i kulu, kojoj će vrh biti do neba, da stečemo sebi ime, da se ne bismo rasejali po zemlji. 5 Moj. 1:28, Lk. 1:51, Jn. 5:44 5 A Gospod siđe da vidi grad i kulu, što zidahu sinovi čovečiji. 1 Moj. 18:21, Ps. 33:13, Ps. 53:2 6 I reče Gospod: Gle, narod jedan, i jedan jezik u svih, i to počeše raditi, i neće im smetati ništa da ne urade šta su naumili. Ps. 2:1, Ps. 2:4 7 Hajde da siđemo, i da im pometemo jezik, da ne razumeju jedan drugog šta govore. 1 Moj. 1:26, 1 Moj. 42:23, 5 Moj. 28:49, Ps. 53:2, Jer. 5:15, Dela 2:4, 1 Kor. 14:2 8 Tako ih Gospod rasu odande po svoj zemlji, te ne sazidaše grada. 1 Moj. 10:25, Ps. 92:9, Priče 19:29, Lk. 1:51 Strasno pozitivna stvar. Okaci jos par videa, mozda moze kolicina videa da pobedi tezinu Gospodnjeg dela i reci. A sta kazes da, pre nego sto krenes u svoju svakodnevnu misiju lupetanja, pogledas koji video od postavljenih pa da vidis kako napominju da unutar Google akitvni koriste 75 razlicitih jezika i kultura a mnogih znaju da govore 5-6 jezika?! Nije globalizacija to sto su tebi neki analiticari u glavu turili nego nesto sto tek treba da otrkijes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Ali zato postoji Microsoft i čini mi se da je pored Američkog u Siliciumskoj Dolini, jedini koji se bavi aktivnim pravljenjem i razvojem softvera, tj imaju svoje programe koji su koliko toliko nezavisni od glavnog dela, imali su neki Scientific CAlculator i još par čuda, negde sam pričittao ovaj podatak Sve je to slabo kad znamo koliko ima kod nas IT-ovaca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Koja si ti masonerija od čoveka... Zacariti antihrista nećeš nikada! Juan Valdez and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Koja si ti masonerija od čoveka... Zacariti antihrista nećeš nikada! On je vec zacaren hahahahahah samo kad bi ljudi znali da Google, Facebook, Microsoft i Apple kriju tu aplikaciju kao zmija noge. :D Аурор and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Evo kako globalizacija "unistava" razlicite jezika, ma sve ih unisti greengrin greengrin Juan Valdez and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 Evo kako globalizacija "unistava" razlicite jezika, ma sve ih unisti greengrin greengrin "zatiranje nacionalnog" sve punom parom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 "zatiranje nacionalnog" sve punom parom... Pa zar nije sam google translate dokaz za to? Ko je video da su nasi djedovi prevodili toliko jezika pa to mora da je od antihrista hahahahahahahahah Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 1 A beše na celoj zemlji jedan jezik i jednake reči. Dela 2:6 2 A kad otidoše od istoka, nađoše ravnicu u zemlji senarskoj, i naseliše se onde. Dan. 1:2 3 Pa rekoše među sobom: Hajde da pravimo ploče i da ih u vatri pečemo. I behu im opeke mesto kamena i smola zemljana mesto kreča. 4 Posle rekoše: Hajde da sazidamo grad i kulu, kojoj će vrh biti do neba, da stečemo sebi ime, da se ne bismo rasejali po zemlji. 5 Moj. 1:28, Lk. 1:51, Jn. 5:44 5 A Gospod siđe da vidi grad i kulu, što zidahu sinovi čovečiji. 1 Moj. 18:21, Ps. 33:13, Ps. 53:2 6 I reče Gospod: Gle, narod jedan, i jedan jezik u svih, i to počeše raditi, i neće im smetati ništa da ne urade šta su naumili. Ps. 2:1, Ps. 2:4 7 Hajde da siđemo, i da im pometemo jezik, da ne razumeju jedan drugog šta govore. 1 Moj. 1:26, 1 Moj. 42:23, 5 Moj. 28:49, Ps. 53:2, Jer. 5:15, Dela 2:4, 1 Kor. 14:2 8 Tako ih Gospod rasu odande po svoj zemlji, te ne sazidaše grada. 1 Moj. 10:25, Ps. 92:9, Priče 19:29, Lk. 1:51 Strasno pozitivna stvar. Okaci jos par videa, mozda moze kolicina videa da pobedi tezinu Gospodnjeg dela i reci. Kakve veze ovi stihovi imaju sa postavljenom temom i video materijalom koji se prikazuje? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 27, 2013 Пријави Подели Написано Мај 27, 2013 @@Denci, si vido one Minkenske sindzirima svezane hljebove gde odaju svoje konacne ciljeve? :O Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука