Candy Butcher Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 ma to je za nas hercegovce ništa, moš mislit udaviti međeda... :bla: Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 više Čak Noris ne mora da traga za sparing partnerom, samo da se Blažo malo oporavi ... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Mama medvjedica uči malog medvjeda: - Sine, kad sretneš Hercegovca, lezi i pravi se da si mrtav. morao sam da prebacim i ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 nije ga zadavio golim rukama, nego se branio sekirom, i odbranio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 kako god!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 nije ga zadavio golim rukama, nego se branio sekirom, i odbranio pazi, međed je međed, imao sekiru il' nemao sekiru... još ako međed ima sekiru ma dobro je prošao ovaj Hercegovac, pusti... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Nego, ne doznadosmo nista o Miri, mislim da se ne odluci covek lako da nasrne na medjeda... DankaM and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Свака част хероју, али ипак медији праве сензацију. Није га удавио и није голим рукама. Убио га је секиром. Пг and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Sretnu neki amerikanci Blazu kako nosi ubijenog medveda: Amerikanac: "grizli?" Blazo: "ma jok, ubio sam ga sekirom"... Crveni Baron, Ignjatije and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 У питању је англосаксонска завера. Блажа је невин. Он је само бранио своје огњиште. Зли англосаксонци су нахушкали међеда и преко Ал Каиде га послали на голоруког српског Блажу. Блажа није имао избора бранио је своје вековно огњиште и у нужној одбрани убио злог и индоктринисаног међеда. Међународна заједница није праведна јер сад измишља како је Блажа имао секиру у рукама и њоме закло међеда. Што и да је тачно не оправдава међеда због напада на Блажу и вековно српско огњиште. Но иако је Блажа убио међеда ово је био праведни одбрамбени рат између Давида и Голијата у којем је Голијат наравно извукао дебљи крај као и увек. Но иако ми Срби у рату увек победимо опет се надвила опасност да у миру изгубимо, јер већ звецкају оловке и тастатуре и камере злих западних медија. Блажа се само бранио и никако није могуће дефинисати његову одбрану као дело удруженог злочиначког подухвата које се завршило геноцидом. Јасно је да Блажа чак није ни изазвао овај сукоб, а Србија уопште није учествовала у сукобу нити је наоружала Дражу, пардон Блажу. Претње међународне заједнице Србији санкцијама су потпуно неразумне. То што су српски медији стали на страну Блаже није никакав злочин. Нема разлога да се председник Србије извињава босанским међедима због Блаже који чак није ни становник Србије. Као што каже владика Григорије то су унутарбосански сукоби и шта се председник Србије уопште меша у тако нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 I kako ja sad da objasnim detetu da je neki nash hercegovac ubio nasheg vini pua??? KAKOOO???... Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Dole ispred zgrade moj komšija MarkoParkira svoj stari kamionSvako jutro u 6 ujutroBrm, brm pali ga onProbudio bi Marko i međeda u pećiniKako ne bi nas u cik zoreDeset zgrada okolo se budiIzlazi raja bijesna na prozoreRef.U pidžami izletjeli bi miRado bi se s Markom pobili sviAl na oči mu niko živ smijeMogo bi sam sve da nas pobijeJednog je kera rukama zadavijooooooo.....Ali jednog jutra oko 6 satiKad je Marko stao s kamionom drndatiViknuo je neko što ga grlo nosiNije, nije, nije mogo više to da podnosiGledao je Marko dugo u prozoreNe bi li spazio deliju togaZvao ga je lijepo: „Izađi majmune!Da ti Markan pokaže četiri boga!"Ref.U pidžami izletjeli bi miRado bi se s Markom pobili sviAl na oči mu niko živ smijeMogo bi sam sve da nas pobijeJednog je kera rukama zadavijooooooo... Imam ja jednog komsiju takodje Marka i ovo mu je jedna od omiljenih pesama. :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Crveni Baron, -Владимир- and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Блажо Грковић: Жао ми је мечке, нисам ја херој, спасао ме Господ Бог (Курир) Очекивао сам да горе, под планином, сретнем дива од два и по метра, кад оно – просечан Херцеговац. Метар и осамдесет, 118 килограма. Само шаке, оне којима је удавио мечку – ко лопате! Ја да саставим моје три – једна Блажова! Мирно спава - И прошле, и претпрошле и оне претходне ноћи добро сам спавао! Да видиш – још је нисам сањ‘о, и мислим и да нећу. Било па прошло – испричао ми је прекјуче на планини Волујак Блажо кад сам га упитао сања ли ноћу окршај с медведом, буди ли се обливен знојем од страха. Прошло је седам дана откако је на планини голим рукама, помажући се помало и секирицом, Блажо задавио опасну животињу, и за то кратко време постао је популаран широм планете. Американци су му чак наденули надимак „Чак Норис“, међутим, Блажо Грковић из села Врба крај Гацког остао је онај стари. - Ма какав ја јунак! Немојте се спрдати са мном! Мене је спасао Господ Бог, мада, истина је, припомогла ми је мало и секирица коју сам тог дана понео са собом – каже он. Оног дана кад је на седам, осам метара од себе угледао мечку како у пуном трку, искошене главе и искежених зуба, јуриша на њега, Блажо се у првом трену опростио од живота. - Само сам замислио да ће ме читавог појести, да од мене неће ни комад меса остати и да ме никад нико неће наћи – описује Блажо почетак епског окршаја на планини. Међутим, већ наредног трена пробудио се Херцеговац у њему. Борба на живот и смрт - Потегнем ти ја секиру па мечку, која ме зубима већ зграбила за ногу, треснем право иза врата, она ти посрну, а ја јој скочим на леђа… Она да устане, ја не дам, извијала је главу, уједала ме, а ја ти је дограбим левицом за гушу и нисам пуштао док нисам осетио да више не дише. Истина, кад сам пустио гркљан, било ме стра‘ да не устане, шта ћу онда – прича даље Блажо. Кад је све било готово, кад је он са сломљеном левом руком, изуједаном до костију, са 11 уједа на ногама и 32 на рукама, пао на једну страну, а мртва мечка остала да лежи крај њега, Блажу би жао. - Јесте, свега ми! Било ми је жао мечке, иако је само који минут раније било – или она или ја, иако ми је било јасно да једно од нас двоје борбу неће преживети – клео ми се прекјуче на планини Блажо, док је около увелико падао снег, као усред зиме. Преживео и мину Пре двадесетак година, за време рата, Блажо се нашао на трактору који је налетео на мину. Када је она експлодирала, човек који је био с Блажом на машини доживео је тешке повреде руку и ногу. Блажо је одлетео с трактора 15 до 20 метара и ништа му није било. Пре неколико година, када је поломио ногу у пети, Блажо није ни хтео да иде лекару, него је од гвожђа направио неку врсту протезе и тако је ходао. Болело га је до суза, али он се није дао – рекао је Блажов пријатељ Раде Ђирић. Још један медвед био у близини Кад је мечка јурнула на мене и зграбила ме зубима за ногу и док сам је гађао секирицом, на десет метара од нас угледао сам другог медведа, мужјака. Срећа, није се ни осврнуо. Мечка је имала око 120 килограма, тешка као и ја. Да ме је мужјак напао, ко зна шта би билоhttp://srbin.info/2013/06/blazo-grkovic-zao-mi-je-mecke-nisam-ja-heroj-spasao-me-gospod-bog/ са мном – рекао је Блажо, који је јуче био у болници у Фочи на превијању и коме јуначке ране лагано зарастају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука