Jump to content

Да ли директно говорите шта мислите , желите.....?

Оцени ову тему

Препоручена порука

...да ли сте директни у односу са људима.....? тј. да ли код вас важи правило ''што на уму, то на друму.....?''

...шта мислите о људима који се вама обраћају директно....без увијања....?

...да ли је то по вама врлина или мана....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

понекад

понекад (и не испадне баш лепо с моје стране :( )

у први мах мало их мрзим, онда их поделим на лафове и безобразно-несимпатичне

зависи :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

понекад понекад (и не испадне баш лепо с моје стране :( ) у први мах мало их мрзим, онда их поделим на лафове и безобразно-несимпатичне зависи :)
хвала на твојој увек присутној искрености....

...у праву си.....ништа није апсолутно....

....све се мења.....све је променљиво, па и ми и наш однос са другима....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

хвала на твојој увек присутној искрености....

...у праву си.....ништа није апсолутно....

....све се мења.....све је променљиво, па и ми и наш однос са другима....

138999

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Znam samo da ono sto mi je na umu nije uvek istina, tako da ako mislim da neko nije lep to ne mora da znaci da je istina i mislim da izbacivanjem na drum nebih dobio nista. Mislim da postoji mnogo lepsih nacina da nekome pokazemo sta nam je na umu bez preterane direktnosti, tako da se i trudim da to radim.

A sto se tice direknog obracanja meni bez uvijanja mi je ok, nemam nista protiv.

Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15)

Подели на овим сајтовима

Зависи од ситуације и тога шта треба да кажем некоме! Ако је то нека деликатна ствар, онда ћу гледати да то не буде баш онако "с неба па у ребра", него полако и опрезно! То није "увијање" него опрезност, јер не примају сви исто вијести! Исто тако бих вољела да се и мени саопштавају неке вијести, али како Драшко рече, има их безобразних и тачно осјетиш да је то, такорећи, злонамјерно речено! Но не обазирем се на то! Е сада, да ли је то врлина или мана.............у сваком случају искреност је најбитнија и треба бити искрен и рећи све, до нас је на који начин ћемо ту искреност саопштити! Ето :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

ja uglavnom krijem osecanja,bez obzira kakva su...

ali sto znam da se izlaprdam leleeeeee...

Подели на овим сајтовима

ja uglavnom krijem osecanja,bez obzira kakva su... ali sto znam da se izlaprdam leleeeeee...
:-

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Često prećutim nešto što mi je na umu a što bi moglo druge da povredi.

Danas se mnogo  priča o tome kako niko nikome neće da ćuti,nikoga da trpi...raspravama nikad kraja,a sve je na nivou ko će koga da nadmudri.

Ne volim stvari tipa ja ću sve da ti kažem u lice,nemam dlake na jeziku...to je neki trend,šta li je.

Taktiziram , pazim šta govorim i uvek sam iskrena

Ja u stvari ne podnosim lažna prijateljstva.

:351780:

Подели на овим сајтовима

...да ли сте директни у односу са људима.....? тј. да ли код вас важи правило ''што на уму, то на друму.....?''

...шта мислите о људима који се вама обраћају директно....без увијања....?

...да ли је то по вама врлина или мана....?

...da 

...da su ljudi koji znaju da zive i znaju ko su i sta su

...vrlina

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Da.Sa prijateljima nema taktiziranja.

Lepo kažem,slušaj....frizura ti je očajna,daj sredi to pa da izadjemo u civilizaciju :0104cheesy: ,prijatelj zna da sam dobronamerna.

Kad je neko drugi u pitalju,biram reči,da se ne uvredi,ako se ne poznajemo dobro.....ili ako je neki mrgud,pa se za takve sitnice ljuti :0104cheesy:

:351780:

Подели на овим сајтовима

:-

ako npr mi se neko svidja,nemam hrabrosti da licno priznam,jer gotovo uvek nakon toga dozivim povredjenost ili neko kuliranje jer druga strana ne reaguje (skoro sam to opet dozivela) a sto se ovog drugog tice znam da ponekad upadnem u nevolje zbog jezika...

najbitnije da me ljubav nece...da me nestrpljivost satire...

Подели на овим сајтовима

ako npr mi se neko svidja,nemam hrabrosti da licno priznam,jer gotovo uvek nakon toga dozivim povredjenost ili neko kuliranje jer druga strana ne reaguje (skoro sam to opet dozivela) a sto se ovog drugog tice znam da ponekad upadnem u nevolje zbog jezika...

najbitnije da me ljubav nece...da me nestrpljivost satire...

па нема везе....ти увек буди искрена и директна.....бар ћеш одмах сазнати с ким имаш посла.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...