Golub Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Интересантно и поприлично аргументовано: #! Погледајте само који је аплауз добио кад је аргументовано одговорио на косовско питање. Sudija, Млађони and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Lepo i diplomatski rečeno.Zadovoljstvo je videti ovako veštog diplomatu na delu.Da ne znam da govori Vuk Jeremić pomislio bih da se radi o nekom stranom državniku. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Ма све је то лепо и слажем се што Јеремићу Вуче каза. Тако и ја некад људима објашњавам, а има их доста који већ знају како стоје ствари. Али силници су одлучили и њих наше беседе не интересују... А аплауз - такви су ти Амери, да изађеш на позорницу и прднеш добићеш аплауз. То је код њих ствар културе. Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Врло споро се Американци упознају са делима њихове владе и војске, ових дана је једна Американка написала свом интернет блогу: "Upoznala sam damu na svom kratkom odmoru u Las Vegasu prošle nedelje. Mladu damu sa akcentom. Bila je hostesa i pokazivala nam je jelovnik. Pitala sam je Odakle si, draga. Rekla je da je iz Srbije. -Štaaa?!!!Šta koji đavo radiš ovde? Ova zemlja je sranje! Bombardovali smo tvoju državu. Treba da nas mrziš, da nas mrziš iz dna duše i to sa pravom. Ona je rekla -Ne, ne, ne... To je samo politika. Moj muž se ubacio sa žaljenjem u glasu (snimio je mnogo emisija za kablovsku i Jutjub klipova protiv onoga što smo radili bivšim saveznicima). Povikao je -Samo politika?!!Ne! Vi ste naši bivši saveznici, a mi smo vas bombardovali 72 dana i ujedinili smo se sa Muslimanima protiv vas! Ona me je samo gledala. Pogledala sam je i rekla "Izvini, izvini" i to ponavljala, pa su mi krenule i suze na oči. Bila sam u agoniji zbog bola koji smo prouzrokovali Srbima. Rekla sam - Molim te, molim te, reci svojim roditeljima da nam je žao, da se izvinjavamo. Zaplakala sam, stavila ruku na njeno rame i otišla osećajući veliku sramotu. Ne mogu više ni da kucam." SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Daj link bloga пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 nema linka... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 E i ti oblače razočarao si me ne umeš da googlaš http://themadjewess.com/2012/12/24/my-personal-apology-to-a-serbian-woman-for-americas-insane-actions-against-the-serbs-in-the-1990s/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Умем ја да гуглам, стога, увек прво проверим где и шта пише па онда окачим овде... иначе, ја понекад и спавам и радим и неке друге ствари, не висом нон-стоп на поукама.орг... Мени је жао ових неверника, што немају поверења, прво, у себе па онда у сав нормалан (макар то био и амерички) свет, у све и свашта што има призвук доброте, лепоте, покајања и не пристајања да га преверанти политичари представљају и воде... Огроман број Амриканаца се противи америчким интервенцијама и злоделима широм света. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Умем ја да гуглам, стога, увек прво проверим где и шта пише па онда окачим овде... иначе, ја понекад и спавам и радим и неке друге ствари, не висом нон-стоп на поукама.орг... Мени је жао ових неверника, што немају поверења, прво, у себе па онда у сав нормалан (макар то био и амерички) свет, у све и свашта што има призвук доброте, лепоте, покајања и не пристајања да га преверанти политичари представљају и воде... Огроман број Амриканаца се противи америчким интервенцијама и злоделима широм света. Uvek stavi link. I meni je zao nevernika koji nemaju poverenje u sebe... a lakovernika jos vise пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Врло споро се Американци упознају са делима њихове владе и војске, ових дана је једна Американка написала свом интернет блогу: "Upoznala sam damu na svom kratkom odmoru u Las Vegasu prošle nedelje. Mladu damu sa akcentom. Bila je hostesa i pokazivala nam je jelovnik. Pitala sam je Odakle si, draga. Rekla je da je iz Srbije. -Štaaa?!!!Šta koji đavo radiš ovde? Ova zemlja je sranje! Bombardovali smo tvoju državu. Treba da nas mrziš, da nas mrziš iz dna duše i to sa pravom. Ona je rekla -Ne, ne, ne... To je samo politika. Moj muž se ubacio sa žaljenjem u glasu (snimio je mnogo emisija za kablovsku i Jutjub klipova protiv onoga što smo radili bivšim saveznicima). Povikao je -Samo politika?!!Ne! Vi ste naši bivši saveznici, a mi smo vas bombardovali 72 dana i ujedinili smo se sa Muslimanima protiv vas! Ona me je samo gledala. Pogledala sam je i rekla "Izvini, izvini" i to ponavljala, pa su mi krenule i suze na oči. Bila sam u agoniji zbog bola koji smo prouzrokovali Srbima. Rekla sam - Molim te, molim te, reci svojim roditeljima da nam je žao, da se izvinjavamo. Zaplakala sam, stavila ruku na njeno rame i otišla osećajući veliku sramotu. Ne mogu više ni da kucam." I kauboji imaju savest.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 smeker (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 smeker (: ??? lol? Rusija priznaje Abhaziju, ali ne i Kosovo, kaže Americi: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?" USA priznaje Kosovo, ali ne i Abhaziju (Gruzija), kaže Rusiji: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?" A Kurdi i Kosovo ne mogu biti isto, zato što Kosovo de facto nije ni pod kakvom jurisdikcijom države Srbije (sem možda na papiru) od 1999., još je i strano prisustvo tamo, još je i rat završen, pri čemu je druga strana pobedila. Ta zemlja je nažalost izgubljena, i ne znam šta tu nekom nije jasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 ??? lol? Rusija priznaje Abhaziju, ali ne i Kosovo, kaže Americi: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?" USA priznaje Kosovo, ali ne i Abhaziju (Gruzija), kaže Rusiji: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?" Kakva te Rusija spopala, ja kazem da je jeremic smeker kako je imao "u rukavu" odgovor. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Kakva te Rusija spopala, ja kazem da je jeremic smeker kako je imao "u rukavu" odgovor. Nije taj deo priče odgovor na tvoj post, ono gde sam napisao upitnike i "lol" je odgovor na taj post, pošto sam malo iznenađen pozitivnim mišljenjem o Wolfu sa tvoje strane tbh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Nije taj deo priče odgovor na tvoj post, ono gde sam napisao upitnike i "lol" je odgovor na taj post, pošto sam malo iznenađen pozitivnim mišljenjem o Wolfu sa tvoje strane tbh. Ima svojih pozitivnih osobina. I Seselj i Nikolic imaju pozitivne osobine. Svaki covek ima. Wulfova je to sto je smeker u debatama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука